nowy cennik standardowy od dzisiaj. Doszła Z3 Compact, iP 6 i 6 Plus i pewnie coś jeszcze
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 007314.pdf
pozdro
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam serdecznie, czytam wątek o nowych taryfach i nie mogę uwierzyć jaka słaba oferta jest teraz, zwłaszcza jeśli chodzi o internet. Przypomnienie co udało mi się ugrać 1,5 roku temu po negocjacjach z SUK'iem:
Rodzina 80 - 64,90PLN (utargowane 15pln z 79,90) w tym:
- 750 minut
- 50 minut extra
- 2GB internet
- nielimitowane do T-Mobile
- 300 PLN zniżki na telefon (iphone 4 8gb zapłaciłem 99pln, sprzedałem za ponad 1100pln)
- sieć rodzinna 2 osoby - 2PLN (żeby dziewczyna miała do mnie za free)
Razem 66,90/mc za wszystko. Miałem nadzieje, że przy kolejnym przedłużaniu umowy, uda mi się uzyskać jeszcze lepszą ofertę, lub chociaż zostać przy tym obniżając dalej koszty o 10 czy 15 pln, ewentualnie dostać więcej netu w tej cenie, przyznam, że minut mi zostaje grubo ponad połowa. Z internetu korzystam intensywnie 1,5GB co miesiąc to standard, raz udało mi się dobić do 2GB (muzyka z netu w aucie via bluetooth). Chyba pozostaje mi pozostać przy tej ofercie i nic nie kombinować. Są jakieś taryfy do 70pln z 3-5GB netu?
Ps. Dzięki wszystkich za wcześniejszą pomoc.
Pozdrawiam i powodzenia w negocjacjach
Rodzina 80 - 64,90PLN (utargowane 15pln z 79,90) w tym:
- 750 minut
- 50 minut extra
- 2GB internet
- nielimitowane do T-Mobile
- 300 PLN zniżki na telefon (iphone 4 8gb zapłaciłem 99pln, sprzedałem za ponad 1100pln)
- sieć rodzinna 2 osoby - 2PLN (żeby dziewczyna miała do mnie za free)
Razem 66,90/mc za wszystko. Miałem nadzieje, że przy kolejnym przedłużaniu umowy, uda mi się uzyskać jeszcze lepszą ofertę, lub chociaż zostać przy tym obniżając dalej koszty o 10 czy 15 pln, ewentualnie dostać więcej netu w tej cenie, przyznam, że minut mi zostaje grubo ponad połowa. Z internetu korzystam intensywnie 1,5GB co miesiąc to standard, raz udało mi się dobić do 2GB (muzyka z netu w aucie via bluetooth). Chyba pozostaje mi pozostać przy tej ofercie i nic nie kombinować. Są jakieś taryfy do 70pln z 3-5GB netu?

krótko - nie ma takich taryffxfrontside pisze:Są jakieś taryfy do 70pln z 3-5GB netu?

Witam serdecznie, mało osób pyta o taryfy firmowe. Chcę przedłużyc umowę w Biznesie bo jestem już na bezterminowej umowie kilka miesiecy i ile teraz zapłacę za taryfy ProFirma M, L, XL w SUK ?? Za ile mogę dostać najtaniej w/w i czy są jeszcze jak kiedyś były taryfy z obniżonym abo - kiedys chyba XL była zamiast 149netto za 89 netto ale nie mogę znaleźć szczegółowego regulaminu - i wtedy był droższy telefon? Najbardziej interesowałaby mnie oferta z iPhone 6 ale chyba jeszcze nie ma go w przedłużeniówce ?? Pzdr i dziękuję za pomoc
i.slepy, doszła zwykła Ztka 3 (compact była już wcześniej) oraz dwa iPhone'y 6 oraz 6+ w wersji 16GB 
Ceny w dół via iBOA:
Trend Plus (Jump S)
Ascend G6 (S, M)
S4 (L)
iPhone 5C (L, XL, XXL)
ONE M8, G3, Z2, S5 (także z Gear Fit), iPhone 5 16GB (we wszystkich opcjach)
z iP 4S polecieeeeliiiii w nowym cenniku
zamiast się pozbyć zapasów to oni podnieśli ceny z iBOA do absurdalnej wysokości.

Ceny w dół via iBOA:
Trend Plus (Jump S)
Ascend G6 (S, M)
S4 (L)
iPhone 5C (L, XL, XXL)
ONE M8, G3, Z2, S5 (także z Gear Fit), iPhone 5 16GB (we wszystkich opcjach)
z iP 4S polecieeeeliiiii w nowym cenniku

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
thonka pisze:(..) z iP 4S polecieeeeliiiii w nowym cennikuzamiast się pozbyć zapasów to oni podnieśli ceny z iBOA do absurdalnej wysokości.
Już jestem na tym etapie, że śledzę regularnie cenniki dla przedłużających i tak naprawdę to interesują mnie tylko małe telefony, takie które moja mała ręka jest w stanie fizycznie obsłużyć.
I jest z tym kiepsko, bo jednocześnie nie chodzi mi o prosty telefon jak dla babci.
Miałam nadzieję że Z1 compact stanieje, a ona przeszła do telefonów o ograniczonej dostępności (nigdy mni sie nie udało dostać słuchawki z tej puli i nie rozumiem po co wogóle to jest..) , pojawiła się za to Z3 compact, odpowiednio droga. Co do apple, cóz, przynajmniej nie wpakuję sie wbrew rozsądkowi w telefon bez karty pamięci, z małą pamięcia wewnętrzną...
Witam,
Ja przedłużyłem umowę w piątek. I widze że cudów się nie wywalczy. Dostałem abonament jump profirma M w cenie 62zł brutto ze zwiększonym internetem do 1,5gb i do tego sgs4 za 449zł. Umowa kończyła mi sie dopiero w 04.2015
[ Dodano: 2014-10-22, 11:25 ]
zapomniałem dodać że dostałem jeszcze zrabatowane pierwsze dwa miesiące abonamentu.
Ja przedłużyłem umowę w piątek. I widze że cudów się nie wywalczy. Dostałem abonament jump profirma M w cenie 62zł brutto ze zwiększonym internetem do 1,5gb i do tego sgs4 za 449zł. Umowa kończyła mi sie dopiero w 04.2015
zapomniałem dodać że dostałem jeszcze zrabatowane pierwsze dwa miesiące abonamentu.
Matus_20matus_20 pisze:Witam,
czy zwiększony pakiet danych (1.5 GB) masz na cały czas trwania umowy? (czy to była Twoja propozycja czy konsultanta - BOA/SUK?) W jakiej wysokości otrzymałeś rabat na dwa pierwsze miesiące abonamentu ?
Pozdrawiam
kamilo
kamilo
Marudziłem troche i zastanawiałem się nad przedłużeniem więc konsultant zaproponował mi zwiększenie limitu do 1,5gb na cały okres. Rabat niewielki bo jakieś 15zł na miesiąc.
Szczerze mówiąc to zastanawiałem się nad przejściem do innego operatora ale rewelacji gdzie indziej też nie ma.
Szczerze mówiąc to zastanawiałem się nad przejściem do innego operatora ale rewelacji gdzie indziej też nie ma.
Tak, widziałem ten cennik. Byłem natomiast ciekaw czy pojawił się nowy, z nowymi iPhone'ami. Z tego co widzę, w ofercie standardowej jest nowy cennik uwzględniający iPhone'a 6/6 Plus więc sądziłem, że również cennik specjalny zostanie zaktualizowany.shootem pisze:Oferta limitowana od 13 października nie zmieniła się. Link był umieszczony na stronie 96 wątku.
cennik ofery limitowanej jak widzisz jest dosyc krótki. nie mogą mieć każdego telefonu w ofercie limitowanej, bo nie byłaby limitowanakrzyszsz pisze:Tak, widziałem ten cennik. Byłem natomiast ciekaw czy pojawił się nowy, z nowymi iPhone'ami. Z tego co widzę, w ofercie standardowej jest nowy cennik uwzględniający iPhone'a 6/6 Plus więc sądziłem, że również cennik specjalny zostanie zaktualizowany.shootem pisze:Oferta limitowana od 13 października nie zmieniła się. Link był umieszczony na stronie 96 wątku.

Pytałeś może lub proponowali Ci profirma L? Pamiętasz jakie ceny teraz proponują? Ten pakiet interesowałby mnie.matus_20 pisze:Marudziłem troche i zastanawiałem się nad przedłużeniem więc konsultant zaproponował mi zwiększenie limitu do 1,5gb na cały okres. Rabat niewielki bo jakieś 15zł na miesiąc.
kilka maili z spr. rezygnacji umowy i dziś dostałem taka ofertę:
Zgodnie z ustaleniami podczas rozmowy przesyłam szczegóły ustalonych warunków. Abonament 39,99 zł zbrutto, a do wykorzystania nielimitowane połączenia do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych oraz nielimitowane SMS/MMS do wszystkich sieci krajowych oraz pakiet 250 MB. Do tego 30 minut do UE oraz 30 minut na połączenia roamingowe w UE. Umowa na jedyne 15 miesięcy.
warto??
Zgodnie z ustaleniami podczas rozmowy przesyłam szczegóły ustalonych warunków. Abonament 39,99 zł zbrutto, a do wykorzystania nielimitowane połączenia do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych oraz nielimitowane SMS/MMS do wszystkich sieci krajowych oraz pakiet 250 MB. Do tego 30 minut do UE oraz 30 minut na połączenia roamingowe w UE. Umowa na jedyne 15 miesięcy.
warto??
oferta bez tel?norczi pisze:kilka maili z spr. rezygnacji umowy i dziś dostałem taka ofertę:
warto??