Zacksu22 pisze:No no widzę postępy w rozpracowywaniu biznesu januszybiznesu z alledrogo.
czerwiec
Zacksu22 pisze:Witam. Mam taką prośbę. Byłby ktoś tak miły i pomocny i wysłałby mi dwa kody na ten internet z batonów lion?
sierpień
Zacksu22 pisze:Jakby ktoś miał ze 2/3 kody do oddania to byłbym wdzięczny. Chociaż raz bym sobie je wypróbował.
Zacksu22 pisze:Jakby ktoś miał jeszcze jakiś kodzik do oddania, to chętnie również przyjmę.
Zacksu22 pisze:Może ma ktoś do do oddania jeden kodzik? Bardzo byłbym wdzięczny, uratowałby mi tyłek w chwili obecnej.
Zacksu22 pisze:Tak jak pisałem potrzebuje pilnie tego koda. Mogę wzamian się jakoś odwdzięczyć.Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Zacksu22 pisze:Może ma jeszcze ktoś jakiegoś niepotrzebnego kodzika do oddania?
Chętnie wezmę bo przydałby się żeby tablet i telefon bratu naprawić.
Zacksu22 pisze:Jeśli miałby ktoś do oddania jednego kodzika z batonika to prosziłbym o wiadomośc do mnie na pw.Mogę się odwdzięczyć udestępniając jakikolwiek plik do pobrania za darmo z mojego chomika.
i na koniec perełka z
lipca:
Zacksu22 pisze:Boże jak mnie denerwują takie trolle w internecie, co tylko krzyczą a gówno pomogą .
Przepraszam kolego,ale odkąd jesteś z Nami na forum,widząc Twój nick,ciągle tylko widzę takie posty.A czemu o tym piszę?
Bo kogoś nazywasz januszem allegro ( nie bronię ich,wręcz z nimi walczę ) a sam...