Witam Was bardzo serdecznie. Ostatnimi czasy zdecydowałem się na zakup nowego telefonu, wybrałem Samsunga Galaxy S3 Neo. Zakupu dokonałem w sklepie RTV Euro AGD w Płocku. Na początku wszystko było pięknie. Problem, który mnie zaniepokoił pojawił się dzisiaj. Otóż, kładąc się spać o godzinie 3 telefon miał 66% baterii, zaś budząc się o 10 był rozładowany i wyłączony, gdy go włączyłem miał 1%... Jak to jest możliwe? Telefon ma maksymalnie 2 tygodnie, był nieruszany w nocy i dziwne, że tak się nagle rozładował. Dodam, że na początku gdy go miałem, kilka dni, przez 4 godziny leżał bez używania z 1% i się nie rozładował! Tak więc 7 godzin i 66% bez ruszania to trochę dziwna sprawa. Ładuję go zawsze co drugi dzień, kiedy już bateria będzie bardzo niska. Czasem kładąc się spać i budząc bateria jest różna, chodzi mi o to, że np raz położę się i telefon będzie miał 60%, a rano 58%, czyli niewiele się rozładuje, a innym razem może mieć te 60% jak się kładę, a potem nagle budząc się ma 45%, czyli jakaś różnica jest. Czym to może być spowodowane? Miał ktoś taki problem? Pilnie potrzebna mi pomoc, błagam. Dziękuję z góry.