Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
To wina softuwiwcik pisze:Mam pytanie ...ja dostaje smsa na moja nokie 6230i to na poczatku dzwiek jest cichy a pózniej dopiero robi sie glosniej.Czy tak ma byc? Czy moze mozna to jakos zmienic ?Na smsa mam ustawiony dzwiek mp3
ywis pisze:To wina softuwiwcik pisze:Mam pytanie ...ja dostaje smsa na moja nokie 6230i to na poczatku dzwiek jest cichy a pózniej dopiero robi sie glosniej.Czy tak ma byc? Czy moze mozna to jakos zmienic ?Na smsa mam ustawiony dzwiek mp3
Prześledź temat o sofcie odnośnie N6230i i wszystko będziesz wiedział
Byłem w komisie,wgrali mi 3.46 i nadal jest to samo z tym dzwonkiemywis pisze:Ja mam 3.40 i nie mam żadnego problemuDegree pisze:To sie włącze do tematu![]()
Też mam ten problem a mój soft to 03.30
Może ktoż w końcu wie co nato poradzić?![]()
Więc proponuje przejść na soft 3.40 i problem będzie z głowy
No to macie jakieś trefne egzemplarze, bo ja mam soft 3.40 w swojej NOKII i wszystko mi chodzi elegancko. Źle trafiliście po prostuanglik pisze:ywis pisze:To wina softuwiwcik pisze:Mam pytanie ...ja dostaje smsa na moja nokie 6230i to na poczatku dzwiek jest cichy a pózniej dopiero robi sie glosniej.Czy tak ma byc? Czy moze mozna to jakos zmienic ?Na smsa mam ustawiony dzwiek mp3
Prześledź temat o sofcie odnośnie N6230i i wszystko będziesz wiedział
czy ja wiem przy 3.40 i 3.70 jest taki sam problem przy dzwonkach mp3.
ustaw zwykly dzwiek sms-a ?(ja mam Message 2.mid) i jest ok.