Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
A wiesz, jak wygląda sprawa z Red Bull Mobile po złożeniu wypowiedzenia?Azaitar pisze:Przypomne najciekawsze oferty GU. Pomoglem juz wielu osobom wiec pomoge z przyjemnością kolejnym uzytkownikom. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z którejś z poniższych ofert napiszcie do mnie na priv a ja przekażę wasz numer do któregoś ze znajomych pracujących na tym dziale. Aby skorzystać z tych ofert konieczna jest złożona rezygnacja!
Mam rozumieć, że to maksimum tego co można od GU wycisnąć? Mam złożone wypowiedzenie, ale jeśli to jest maksimum to serio zastanawiam się nad przeprowadzką.Azaitar pisze:Przypomne najciekawsze oferty GU. Pomoglem juz wielu osobom wiec pomoge z przyjemnością kolejnym uzytkownikom. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z którejś z poniższych ofert napiszcie do mnie na priv a ja przekażę wasz numer do któregoś ze znajomych pracujących na tym dziale. Aby skorzystać z tych ofert konieczna jest złożona rezygnacja!
Nie pomyliłeś się w tych cenach?Azaitar pisze: WERSJA Z 1,5GB
- 32 zł na 15 mies (1,5 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy, bez stacjo. 3 ms 0zl potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)
- 37 zł na 15 mies (1,5gb, no limit rozmowy na komorki + smsy + stacjo, 3 ms 0zł potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)
Możesz podać jaki wziąłeś telefon za 0zł i sprzedałeś go za 1200?marvin pisze:Witam, pragnę się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat mojego przejścia do plusa z play pomimo, że jakoś do zielonych mnie nie ciągnęło. Szukałem czegoś no limits z internetem i możliwością połączeń w roamingu i dzwonienia do unii europejskiej. Uważam że jeśli ktoś korzysta od czasu do czasu z roamingu to plus wypada chyba najlepiej. W taryfach dla firm abo 69netto i 6 miesięcy gratis za przejście robi się z tego 51,75 netto za 2gb internetu pełny no limit w kraju, no limit na odbieranie za granicą i 100minut miesięcznie do pięciu wybranych krajów. Jeśli tak jak ja wziąłem telefon i zarobiłem na nim 1200 na czysto to 51,75x24-1200zł =29,75/24=1,24zł dla mnie bajka. W zasadzie dobry abonament przez dwa lata w zasadzie za darmo:) Czysta matematyka nic więcej nie muszę dodawać.
Może komu pomogłem w wyborze.
mógłbyś to poprawić bo coś chyba nie tak...Azaitar pisze: WERSJA Z 1,5GB
- 32 zł na 15 mies (1,5 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy, bez stacjo. 3 ms 0zl potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)
- 37 zł na 15 mies (1,5gb, no limit rozmowy na komorki + smsy + stacjo, 3 ms 0zł potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)