• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 33 z 45
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 45

#754923  autor: kaspeed
 09 paź 2014, 18:02
Ja dalej czekam na jakis faq jak zrobić 100gb ważne np rok czasa....albo jak przedłuzyc te moje gb wakacyjne:(

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:

#755023  autor: KR2615
 09 paź 2014, 22:24
100gb to kwestia wydania 100zl w wakacje i aktywowania odpowiedniej liczby pakietow. Ja wykupilem 30GB i chyba troche przesadzilem bo zostalo mi 22 a zaden Janusz Biznesu nie chce sie podzielic patentem jak to przedluzyc.

#755042  autor: KC-KARLOS
 09 paź 2014, 23:23
krzys, PRZYPOMINAM: oficjalnie można przedłużyć środki pakietami:
> 100 MB za 10 zł - kod: *110*67#
> 500 MB za 15 zł - kod: *110*66#
Pakiety ważne są przez 30 dni od ich włączenia i kumulują się z MB z aktywowanych wcześniej pakietów 6 GB za 6 ZŁ.
MB SPRAWDZAMY KODEM: *110*65*1#
Obsługa krótkich kodów w Orange jest za darmo :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#755045  autor: KC-KARLOS
 09 paź 2014, 23:42
Calm7, jak najbardziej :) Lądują do salda "Pakiet Internetowy Miesięczny" (opis salda z Orange Online).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#755050  autor: KC-KARLOS
 10 paź 2014, 04:33
Calm7 pisze:Czyli tylko te najnowsze pakiety - ani nie łączą się ze sobą, ani tym bardziej ze starymi.
Dokładnie tak jak piszesz, Calmie :)

#755127  autor: dramol
 10 paź 2014, 16:15
Przedłużyłem kodem: *110*67# i przyszedł sms potwierdzający zwiększenie "wakacyjnego" oraz ważność 30 dni.
Na Orange On-line konto się zaktualizowało tzn zniknęła kasa za pakiet ale zniknął również dostępny pakiet internetowy.... tzn nie ma w ogóle tej pozycji z saldem internetu, nie wiem czy to jakiś błąd - reklamować? Czy pojawi się po czasie w systemie?

#755135  autor: KC-KARLOS
 10 paź 2014, 16:31
dramol, Dane są aktualizowane z opóźnieniem. Wyloguj się i zaloguj ponownie za kilka godzin.

#755160  autor: Mila89
 10 paź 2014, 18:42
Masz to sie ciesz i korzystaj a nie pisz o tym wszedzie... moze operator ma jakis blad ktorego wczesniej nie wychwycil i dzieki topbie wylaczy innym internet? dokladnie tak samo bylo w konsola Ps3 czy ps4 gdzie w RBM dawali ja do mega niskiego abonamentu za grosze w wyniku pomylki... ktos napisal i nagle cofneli blad
Morvius pisze:Nie chce żeby się okazało że przy doładowaniu kaska pójdzie na pokrycie jakiś dziwnych kosztów. Pomóżcie proszę. pozdrawiam
Tyle postow masz i naprawde piszesz takie rzeczy? o.O naprawde widziales sytuacje zeby po kolejnym doladowaniu majac uprzednio 0 na koncie pobralo ci jakies dodatkowe srodki?

Podsumowujac robisz "niedzwiedzia przysluge" innym uzytkownikom

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#755286  autor: dramol
 11 paź 2014, 10:28
Karlos20 oczywiście wiem że dane aktualizują się z opóźnieniem ale o ile stan konta zmienił się po ok 1h to "saldo internetowe" zniknęło już jakieś 24h temu...

#755287  autor: bazooka
 11 paź 2014, 10:41
Nie to coś nie tak, dramol, sprawdź jeszcze raz i napisz w jakiej taryfie jesteś :?:
To jest ważne, już niedługo chciałem to robić by se ten miesiąc przedłużyć, ale tak to nie będę ryzykował...
Możesz wszystko jeszcze raz potwierdzić :?:

#755288  autor: Variette
 11 paź 2014, 10:51
Golarz Filip pisze:Gdyby przydarzyła się sytuacja,że wpadnie na to samo konto,ale nie wydłuży okresu ( jak tak miałem wcześniej,o czym wspominałem ) to piszemy reklamację i Orange wydłuża ręcznie okres.
nie dziwcie sie ze ludzie nie sa skorzy do pomagania tutaj.nie czytacie postow,tylko najlepiej jak by wam wszystko kupic,ustawic i jeszcze pochwalic.dalej wyzywajcie wszystkich od cebularzy i januszy

#755291  autor: bazooka
 11 paź 2014, 11:08
Variette, wstrzymaj się... jeśli zarejestrowałeś się na to forum, po to by wyrazić tę opinie to Twoja frustracja wygląda tak jakbyś był sam Golarzem pod nowym nickiem.
Filip zamieszczał informacje w tzw skrótach myślowych - trzeba mieć podstawy regulaminowe by żądać od Orange wydłużenia jakiegoś okresu - jeśli to wszystko ma tylko być lewym sposobem jak można tego żądać i na jaki okres :?: Golarz pisał o różnych kwestiach i o różnym przedłużaniu - tylko on sam wie na czym to bazuje.
Nie zamierzam oszukiwać sieci Orange, bo za długo w niej jestem - kosztów ponosić za to nie mam zamiaru żadnych, za dużo do stracenia środków na koncie w skrajnym przypadku... dlatego jeśli coś zostało zablokowane to właśnie przez to, że zaczął o tym pisać tu...a teraz zapewne to sprzedaje :!:
Zatem mógł zostawić to dla siebie, ale najpierw zadziałała kwestia lekceważąco rzecz ujmując - "chwalipięctwa"... a następnie żądza pieniądza skoro się z tego wycofał i PRAWDOPODOBNIE* zaczął sprzedawać...
Gdybym doszedł do tego sam niedługo po nim miał bym wielki żal do niego zarówno za pierwsze jak i te drugie w/w zapędy.
Ze względu na to że Polacy są jacy są, to dzieje się jak dzieje - jednak winowajcą wszystkiego jest pazerność człowieka - nie będę pisał, kogo...

System Orange ma wiele wad i naprawdę można się dziwić czemu tego nie łatają - czasami jednak nawet te "dziury" mogą przyciągać im klientów, jednak na pewno nie na taką skalę jaka ma miejsce.
Pamiętajcie, że w tak dużych ilościach darmowa niemalże dostępność do transferu (teoretycznie brak limitów i opamiętania) powoduje to, że w jakimś tam stopniu odczuje uczciwy użytkownik, dlatego obecnie waham się by nie opisać sprawy gdzie trzeba.

*tu się zagalopowałem!
Ostatnio zmieniony 11 paź 2014, 12:04 przez bazooka, łącznie zmieniany 1 raz.

#755293  autor: Variette
 11 paź 2014, 11:25
zebys taki dociekliwy byl w ofercie orange jak w porownywaniu kto jest kim na forum
jakie oszukiwanie? jakie cwaniaczenie?
masz calkiej legalnie wazny jeszcze pakiet wakacyjny tak? masz swiete prawo kupic sobie pakiet za 10 zl wiec przestan za przeproszeniem pieprzyc.znika ci przypadkiem pakiet wakacyjny,piszesz reklamacje.kumasz juz.dalej tlumaczyc?!

#755295  autor: Golarz Filip
 11 paź 2014, 11:33
sebusy pisze:Zatem mógł zostawić to dla siebie, ale najpierw zadziałała kwestia lekceważąco rzecz ujmując - "chwalipięctwa"... a następnie żądza pieniądza skoro się z tego wycofał i zaczął sprzedawać.
Gdybym doszedł do tego sam niedługo po nim miał bym wielki żal do niego zarówno za pierwsze jak i te drugie w/w zapędy.

Jak pisałem wcześniej, za chwilę możesz napiszesz mądralo, że Ci coś ukradłem?
Właśnie przed takimi jak Ty ludźmi chcemy jak najdłużej trzymać wszystkie informacje o bugach czy błędach na platformach Internetowych. Szczujecie, pomawiacie,handlujecie,narzekacie,że operator wycofał promocje...Ci którzy chcieli,mają odpowiednią ilość postów i nie oczerniają,dostali ode mnie czy innych wiedzących wiadomości co i jak.Ty może jeszcze kogoś o coś bezprawnie oskarż,może w nagrodę coś dostaniesz.
Wiesz co to jest departament audytu w instytucji finansowej? To jest moja jedyna praca, telekomunikacja to pasja, Ci co mnie znają, wiedzą, Ciebie uświadamiam i mam ogromną prośbę- omijaj szerokim łukiem to co piszę albo w ogóle pomiń moje istnienie.
Ty robisz z siebie człowieka małego i nieuczciwego, zarzucając anonimowo komuś bzdury i brednie.

To są moje najgorzej wydane pieniądze w roamingu zagranicznym...

Od Admin: Proszę nie pisać o innej osobie dyskredytujących i nieprawdziwych informacji. Fragment usunąłem.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, 09:36 przez Golarz Filip, łącznie zmieniany 1 raz.

#755301  autor: bazooka
 11 paź 2014, 11:58
Golarz Filip pisze:Nie pisz do mnie Panie Kolego więcej żadnych płaczliwych PM
A jak to nazwać - kolego :?: Uważasz, że jesteś anonimowy, i elokwentnie jak to potrafisz, można kogoś pomówić, nawet w tak błahej sprawie, jak to, że piszę do Ciebie jakieś PM :?: Dowiedź to wszystkim, tu i teraz - gdzie kiedy i na jaki temat do Ciebie pisałem.
Na forum ogólnym będę pił do Ciebie, bo w pewnym momencie zacząłeś szyfrować, a jednocześnie pojawiła się sprzedaż na alle - przypadek :?: Wiesz komu przekazałeś życzliwe informacje co i jak włączyć :?: Naprawdę znasz ich wszystkich osobiście :?:
W sytuacjach gdy kogoś pomówiłeś w ten elokwentny sposób i Ci to wypomniałem nie odezwałeś się i teraz nie pisałeś przez X czasu, przypadek :?: Milczenie to domena pracujących w departamencie, kiedy trafi się niemal w samo sedno z żalem :?: Zatem tylko prowokacja może zmusić się do odezwania się - widać miałeś jeszcze odwagę się odezwać więc odpowiedz tym, którzy piszą wyżej i proszą Cie o tę przysługę...
Jeśli czytałeś do końca co piszę i też umiesz czytać między wierszami jak sam tego wymagasz to naprawdę też zacznij myśleć i nie oceniać ludzi po okładce...
Tu muszę zaznaczyć pewną niekonsekwencję z tego co piszesz i jakie wnioski można z tego wysunąć, nie będę już nic pisał bezpośrednio, bo znowu zaczniesz elokwentnie pomawiać - sam się domyśl o co biega: CZYTAJ SWÓJ POST
P.S.
W jednym zdaniu we wcześniejszym tu swoim poście się zagalopowałem, fakt, ale przepraszać na razie nie mam zamiaru dopóki sam nie zaczniesz dostrzegać swoich błędów.

...i przepraszam za OT
Variette pisze:masz swiete prawo kupic sobie pakiet za 10 zl wiec przestan za przeproszeniem pieprzyc.znika ci przypadkiem pakiet wakacyjny,piszesz reklamacje.kumasz juz.dalej tlumaczyc?!
Nie w każdej taryfie! - a poza tym pokaż, gdzie ten pakiet 100MB figuruje jeszcze jako oferta sprzedaży - może coś przegapiam :?: Dosłownie: znajdź mi to na stronach orange: *110*67#, że aktywuje 100MB/30dni i że jest aktualne - nie mogę znaleźć.

#755303  autor: Golarz Filip
 11 paź 2014, 12:23
Czyli co, handluje czy nie handluję?
A może chwaliłem się zapewne po to, by wbić wszystkim szpile i pokazać jedynie jaki jestem mądry,fajny i jaki to ze mnie cwany lis czy jeszcze z innego powodu?
Powód był jeden.Była to JEDYNIE odpowiedź na BZDURĘ którą napisała na ich blogu, osoba pracująca w ORANGE.Tyle i tylko tyle.
Ty doszukuj się spisku, przypadku czy zbieżności,że w tym samym czasie ktoś zaczął zarabiać srebrniki na tej opcji,a nawet nie wiesz jaki on bonus sprzedaje,czym go wydłuża itp. Ja napisałem i wkleiłem to co uważałem za stosowne: opcję roku w pakiecie wakacyjnym.Czy handelek na allegro kwitnie z tą właśnie promocją,nie wiem.Ty tam chodzisz, to tam pytaj.
Co bym nie napisał, Ty dalej masz wyrobioną opinię o mnie, trudno, przeżyję, tym bardziej, że przynajmniej z mojej strony kończę wyminę opinii z Twoją osobą informacją, iż należę do pokolenia Internetów które szanuje kodek netykiety, który w jednym z punktów mówi o nieujawnianiu treści korespondencji prywatnej a i wiem, że polski Sąd wydał wyrok skazujący z art.23 KC właśnie za ujawnienie treści wiadomości ze skrzynki prywatnej.Acha, tym którym udzieliłem informacji o rocznej ważności, tak, znam osobiście.
Mam nadzieję, więcej pytań do mnie nie masz

#755310  autor: Variette
 11 paź 2014, 12:44
sebusy pisze: Nie w każdej taryfie! - a poza tym pokaż, gdzie ten pakiet 100MB figuruje jeszcze jako oferta sprzedaży - może coś przegapiam :?: Dosłownie: znajdź mi to na stronach orange: *110*67#, że aktywuje 100MB/30dni i że jest aktualne - nie mogę znaleźć.
widze masz slaby dzien bo pograzasz sie z kazdym postem.
http://www.orange.pl/kid,4002009262,id, ... ticle.html

#755312  autor: dramol
 11 paź 2014, 12:48
Dobra, przerywając Wam kłótnię... sebusy: byłem w YES, przeszedłem by zakupić stary pakiet do POP, kupiłem pakiet za 10zł (myślałem, że weźmie środki z konta promocyjnego za doładowania, wzięło z głównego - nie ważne) - przyszedł sms potwierdzający zwiększenie salda pak. wakacyjnego i przedłużenie o 30 dni. Wróciłem do YES - salda na On-line zaktualizowały się po godzinie, saldo z pakietem internetowym znikło całkiem jako pozycja. Mimo, że korzystam z internetu złotówki z konta nie schodzą, salda internetowego nie ma wcale, w pozycji "połączenia" nie figuruje internet. Zostawić, reklamować? czy może mam teraz nielimitowany internet gratis ;) ups wszystko opisałem nie tak jak co poniektórzy ;)

#755316  autor: Variette
 11 paź 2014, 12:53
jak sie zmieni taryfe to pakiet znika.pakiet wakacyjny bez problemu mozna przedluzyc 100 mb za 10 zl ale bez zadnych zmian.zrobiles blad nie masz co reklamowac

#755317  autor: dramol
 11 paź 2014, 12:59
Nie zrobiłem błędu bo w YES nie dało się kupić tych 100mb - wyskakiwało coś w stylu "niedostępne w twojej taryfie" - czyli aktualnie saldo bedę mógł sprawdzać tylko kodem?

edit: kodem ani sms nie sprawdzę wyskakuje właśnie: "usługa niedostępna w twoim planie taryfowym" - to jest jednak jakiś błąd skoro nie mogę sprawdzić ile zostało internetu
Ostatnio zmieniony 11 paź 2014, 13:04 przez dramol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Strona 33 z 45
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 45
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33