Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
*101# po przeniesieniu numeru? Chyba dopiero na kolejny dzień można zarejestrować w klubie.swiatus85 pisze:Po jakim czasie będzie aktywowany nr ? Wykonałem połączenia w obi strony, wysłałem sms-a i przy próbie dodania nr do Klubu pojawia się komunikat, że nr. jeszcze nie wykonał 1 połączenia.
Jak się sprawdza stan konta ?
Ja nie używam tej taryfy, ale widziałem innych wpisy i aby kupić pakiet za 19zł to trzeba zrobić zwykły przelew bankowy, gdy kasa ma iść z konta to koszt pakietu 29zł.swiatus85 pisze:Ok, w takim razie jutro spróbuje jeszcze raz przystąpić do Klubu.
Napiszcie dokładnie jak teraz jest z tymi pakietami przez Andka, co jest czego i ile.
Rozumie, że kasę na koncie trzeba mieć i poprzez aktywacje pakiety przez andka kasa sama schodzi z konta ?
Oraz czy nie wykorzystane minuty , GB przechodzą na kolejny miesiąc jeśli nie zmienię na inny pakiet ?
W MV mamy RWK a w VM zmuszeni jesteśmy do comiesięcznej aktywacji pakietu za 29 zł. I w związku z tym w MV nie musi nic się zmienić co nie oznacza że się nie zmieni. Każdy wybierze co jest dla niego bardziej korzystne.data17 pisze:Przebili viking mobile ciekawe czy viking teraz da 4gb tez