• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 60 z 624
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 624

#750934  autor: mikis
 23 wrz 2014, 11:59
Mi umowa kończy się 11.10, miesiąc temu sprzedałem swoją 5tkę, teraz zastępczo używam S5 i po tylu latach używania Apple, nie ma opcji się przestawić.

Dokładnej daty pojawienia się i cen nie znają, 5 zaraz po premierze kosztował mnie 1 zł, więc i tym razem może będzie podobnie :-D

#750941  autor: P1otr_PL
 23 wrz 2014, 12:31
mikis pisze:Mi umowa kończy się 11.10, miesiąc temu sprzedałem swoją 5tkę, teraz zastępczo używam S5 i po tylu latach używania Apple, nie ma opcji się przestawić.

Dokładnej daty pojawienia się i cen nie znają, 5 zaraz po premierze kosztował mnie 1 zł, więc i tym razem może będzie podobnie :-D
Ponoć 3 października dostają do testów iP6, więc jak ostatnio- jest szansa że będzie dostępny tydzień po tym terminie, czyli 10.10.

#750954  autor: darrkie
 23 wrz 2014, 13:22
przemeksc pisze:Witam,otrzymałem na koncie kilka dni temu propozycję przedłużenia umowy interesował mnie abonament 69.99 z Galaxy S III za 99 zł i internetem 0.5 gb ale z ciekawości poszedłem do salonu.Okazało się że również naziemnie można podpisać aneks na tych samych warunkach z tym, że są problemy z dostępnością S III więc pani zaproponowała LG G2 mini za 19 zł (pozostałe parametry bez zmian)
Gdy już byłem zdecydowany na podpisanie aneksu nagle pani w salonie zauważyła że pojawiła się korzystniejsza oferta tj.abonament 57 zł ,internet 250mb(za 10zł można dokupić 1gb)i LG G2 mini za 9 zł.Ponoć że ten niższy abonament to dla wybranych klientów z długoletnim stażem,nie wiem na ile w tym prawdy ale przystałem na takie warunki.
ta taka oferta byłaby super - mi dla abo 50 zł - ceny daja kosmiczne - wogóle sciemniaja ze nie ma ofert z cennika oferty lmitowanej. I dalej magiczne słowa bo średnia z faktur bo system itp bzdety. Chyba trzeba czekac no oferty pożniejsze

#750965  autor: i.slepy
 23 wrz 2014, 14:25
darrkie pisze:oferta która przedstawia konsultant jest smieszna :

otóż - proponuje abo 50 zł w którym ceny powalają z nóg - iphone 4s - 909 zł !!!
w ogóle zupełnie inaczej niz na www.- chociaz cena tam też jest wysoka. I to wg. tłumaczeń konsula specjalna oferta ze względu na 10 letni staż . Chyba ktos niepoważny jest. Naszczescie to pierwsza ofera - do konca umowy 6 m-cy wiec moze cos zaproponuja - Chyba ze dzwonic do SUK ????

Ofert z cennika kilka stron wczesniej nie ma wogóle. Ps. Samsung s3 lte - wogole wycofany nie ma na stanach magazynowych - jesliby kogos interesowało
z tego co pamietam, to pol roku przed koncem umowy zawsze dostaje sie tylko standard i nic ponad to (no chyba, ze ktos regularnie placi ponad stowke, to moze wtedy). dopiero jakies 2-3 miesiace przed koncem mozna liczyc na SUKi. No ale to tylko moje przypuszczenia i obserwacje z lat poprzednich.

#750970  autor: twardym
 23 wrz 2014, 15:05
witam,
pół roku do końca umowy. Dzisiaj w salonie t-mobile w Tarnowie powiedziano mi, że oferta limitowana dla przedłużających umowę jest dostępna wyłącznie prze zakupie jakiejkolwiek dodatkowej usługi (nowy numer, internet). Zadzwoniłem na infolinię i co się okazało.
Na numerze za który płaciłem około 60zł bez najmniejszego problemu dostałem HTC ONE M8 w abo 89,99 (JUMP L) i konsultant dodatkowo dorzucił mi etui dot view gratis - umowa przedłużona. Drugi numer, za który płaciłem około 100 zł nie został aneksowany, gdyż z oferty limitowanej konsultant stwierdził że dla mnie dostępna jest wyłącznie najdroższa za 129 zł, a oferty jakie otrzymałem pominę chwilą milczenia, bo nie warto o nich wspominać. Grzecznie podziękowałem i przedłużyłem umowę w internecie. Wybrałem abo za 69,99 zł oraz iPhona s4 za 9 zł i po sprawie. Ja jestem zadowolony. Dziękuję wszystkim udzielającym się na tym forum. Pozdrawiam

#750974  autor: Maly745
 23 wrz 2014, 15:27
i.slepy pisze:

otóż - proponuje abo 50 zł w którym ceny powalają z nóg - iphone 4s - 909 zł !!!
w ogóle zupełnie inaczej niz na www.- chociaz cena tam też jest wysoka. I to wg. tłumaczeń konsula specjalna oferta ze względu na 10 letni staż . Chyba ktos niepoważny jest. Naszczescie to pierwsza ofera - do konca umowy 6 m-cy wiec moze cos zaproponuja - Chyba ze dzwonic do SUK ????

Ofert z cennika kilka stron wczesniej nie ma wogóle. Ps. Samsung s3 lte - wogole wycofany nie ma na stanach magazynowych - jesliby kogos interesowało
z tego co pamietam, to pol roku przed koncem umowy zawsze dostaje sie tylko standard i nic ponad to (no chyba, ze ktos regularnie placi ponad stowke, to moze wtedy). dopiero jakies 2-3 miesiace przed koncem mozna liczyc na SUKi. No ale to tylko moje przypuszczenia i obserwacje z lat poprzednich.
Mam równe pół roku do końca i oferta SUK JUMP! ProFirma XL zrabatowana na 89,90.

#750975  autor: i.slepy
 23 wrz 2014, 15:29
Maly745 pisze:
i.slepy pisze:

Mam równe pół roku do końca i oferta SUK JUMP! ProFirma XL zrabatowana na 89,90.
tak jak mowilem, to tylko moje przypuszczenia :)

#751006  autor: thonka
 23 wrz 2014, 17:32
darrkie, cennik standardowy - Jump S - iPhone 4s 8GB 909zł, to że w iBOA jest inna oferta nie znaczy, że konsultant da Ci takie same ceny jak na stronie.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#751039  autor: piotrzet
 23 wrz 2014, 19:25
Jaka zniżka maksymalna na telefon w taryfach JUMP S i M

#751057  autor: YogS
 23 wrz 2014, 19:59
Pytanie do obeznanych w temacie BlackBerry, jak jest teraz z usługą BIS mail&web? Z tego co mi gość na infolinii powiedział to nie ma jej już w pakiecie ze zwykłym netem jak kiedyś i trzeba ją dokupić osobno do abo, prawda to?
Żadna to atrakcja jeśli prawda, bo w takim razie przy Jump S za 49,99 muszę sobie doliczyć jeszcze 19zł na usługę mimo tego że w abo jest 250mb zwykłego neta :/

#751133  autor: user_delete21
 23 wrz 2014, 22:39
YogS pisze:Pytanie do obeznanych w temacie BlackBerry, jak jest teraz z usługą BIS mail&web? Z tego co mi gość na infolinii powiedział to nie ma jej już w pakiecie ze zwykłym netem jak kiedyś i trzeba ją dokupić osobno do abo, prawda to?
Prawda, obecnie nie ma już darmowego BISu, bo nie prowadzą już sprzedaży terminali ze starym BBOS wymagającym BIS.

#751151  autor: kpnb
 23 wrz 2014, 23:45
Trochę się niepokoje.
Ponad miesiąc temu zacząłem przedłużać umowę - chciałem jump S + lg g2 mini za 29zł (tak tutaj ludzie dostawali?). Do tej pory miałem abo za około 40 zł (chyba r60 sprzed 3-4 lat)
Ponad półtora roku umowa była na nieokreślonym. Nie chcieli mi dać co wyżej więc wypowiedziałem umowę. I tu robi sie ciekawie, bo napisali mi tylko "ze dziękują, i ze umowa wygasa wtedy i wtedy a później nr przechodzi na kartę" i cisza.
Odezwą się czy to ja mam ich męczyć? No i czy jump s za 49 + lg g2 mini za 29 jest jeszcze aktualne?

A no i mam jeszcze możliwość wziąć ten numer na firme. Biznesowa jest coś lepsza? (jest na firmę ale na indywidualny abo)

Dzięki za info

#751181  autor: laskowiaczek
 24 wrz 2014, 08:42
@kpnb
Też dostałem takie pismo i dzwonili później do mnie tak więc czekaj na telefon.
Idź do salonu i tam się zapytaj co Ci dadzą, może będzie dla Ciebie specjalna oferta taka jak chcesz. Ja właśnie w punkcie T-Mobile dostałem taką, tylko że za 54,99 zł bo z ubezpieczeniem. Na razie nie brałem, może uda się bez ubezpieczenia.

#751200  autor: darrkie
 24 wrz 2014, 10:16
i telefon z BOA oraz rozmowa z SUK - jednym słowem porażka!

Pani z boa ładnie przełaczyła sama do SUK - a tam niestety nic poza standardem - czyli dno. Najkorzystniejsze (wogóle najkorzystniejsze to duzo powiedziane) ceny to własnie przez neta wychodza jak sie zamawia. Znizki oferowane przez SUK sa smieszne i tel. wychodza naprawde drogie.

Stanowisko SUK - NIE MA JUŻ W OFERCIE CENNIKA OFERTY LIMITOWNEJ. Jest on juz niedostepny. Za to pojawił sie niby Samsung S3.

W abo za 50 zł ceny za aparaty są kosmiczne. Chca wciskac tylko Ace3 ludziom luz 3 razy proponowali mi. - cena 669 zł jedynie. Cena iphona 4s przy 50 zł to 399 zł przez www. Normalnie przez SUK i IBOA 909 zł szok.
edit:
brak iphona 4s przy abo za 50 zł - poprostu tylko rezygnowac z takiego dziadostwa

#751217  autor: Seneszal
 24 wrz 2014, 11:33
Właśnie jestem po rozmowie z Biurem Obsługi i z SUK. W SUK oferta z początku nie różniła się od Biura Obsługi.
Interesował mnie abonament za maks 70 zł z no limit i min 0,5 GB internetu.
Zaproponowano mi coś takiego w cenie 69,99 z telefonem Samsung Galaxy Grand 2 LTE za 199 zł
Reszta telefonów w cenach gorszych niż oferta internetowa.

Tydzień temu przedłużałem umowę na tych samych warunkach na drugim numerze i dostałem Samsunga Galaxy S III za 100 zł.
Teraz już ich nie mają.

Szwagier z kolei wybrał HTC Desire 816 za 200 zł. Mnie proponowali 549 zł...

Generalnie coraz gorzej.

Ewentualnie abonament za 109 zł z 1 GB internetu, 0,5 GB za granicą i 1,5 godz w roamingu z telefonami:
Galaxy S5 za 199 zł
lub
Xperia Z2 za 199 zł.

Generalnie gorzej niż 2 lata temu. Wtedy można było coś wynegocjować...

Jak myślicie, przed świętami można będzie liczyć na jakąś lepszą ofertę? Zastanawiam się czy czekać.

Pozdrawiam i powodzenia

#751237  autor: kpnb
 24 wrz 2014, 12:34
laskowiaczek pisze:@kpnb
Też dostałem takie pismo i dzwonili później do mnie tak więc czekaj na telefon.
Idź do salonu i tam się zapytaj co Ci dadzą, może będzie dla Ciebie specjalna oferta taka jak chcesz. Ja właśnie w punkcie T-Mobile dostałem taką, tylko że za 54,99 zł bo z ubezpieczeniem. Na razie nie brałem, może uda się bez ubezpieczenia.
czyli zaproponowali Ci jump s, ubezpieczenie i lg g2 mini za 54 mc i 29 za telefon?

#751248  autor: laskowiaczek
 24 wrz 2014, 13:49
@kpnb
Tak, tylko że ceny telefonów LG G2 mini i Xperia M2 po 9 zł.

#751251  autor: darrkie
 24 wrz 2014, 14:00
Seneszal pisze:Właśnie jestem po rozmowie z Biurem Obsługi i z SUK. W SUK oferta z początku nie różniła się od Biura Obsługi.
Interesował mnie abonament za maks 70 zł z no limit i min 0,5 GB internetu.
Zaproponowano mi coś takiego w cenie 69,99 z telefonem Samsung Galaxy Grand 2 LTE za 199 zł
Reszta telefonów w cenach gorszych niż oferta internetowa.

Tydzień temu przedłużałem umowę na tych samych warunkach na drugim numerze i dostałem Samsunga Galaxy S III za 100 zł.
Teraz już ich nie mają.

Szwagier z kolei wybrał HTC Desire 816 za 200 zł. Mnie proponowali 549 zł...

Generalnie coraz gorzej.

Ewentualnie abonament za 109 zł z 1 GB internetu, 0,5 GB za granicą i 1,5 godz w roamingu z telefonami:
Galaxy S5 za 199 zł
lub
Xperia Z2 za 199 zł.

Generalnie gorzej niż 2 lata temu. Wtedy można było coś wynegocjować...

Jak myślicie, przed świętami można będzie liczyć na jakąś lepszą ofertę? Zastanawiam się czy czekać.

Pozdrawiam i powodzenia
wg mnie warto poczekać - ja narazie nie przedłużam umowy mam ja do marca 2015 - czekam moze sie cos pokjawi w rozsadnej cenie - jak nie to bye bye. Obecnie nowi z ulicy maja lepsze warunki - tak jest w moim przypadku. 10 lat w sieci - wogóle nie ma znaczenia i nie robi na nich wrazenia.

#751254  autor: borge
 24 wrz 2014, 14:25
dzien dobry
najpierw rozmowa z frontmanem, pozniej pania z SUK i efekt:
abo 54,99
rozmowy, sms, mms - no limit
250 MB
oczywiscie ubezpieczenie
kurier i microSIM na koszt T-Mobile
iPhone 4s 229 zl

kurier ma byc w piatek, to juz kres ich milosierdzia :P czy raczej podpisac przesylke?

pozdrawiam

#751265  autor: Wally1976
 24 wrz 2014, 14:59
Hej

Przedłużałem abo w firmie i tak.

Od paru dni kilka telefonów z panią z biura obsługi (w tym przedłużaniu umowy olałem suk - ostatnio 2 i 4 lata temu z sukiem gadałem):

1 rozmowa: oferta PRZEDŁUŻENIE UMOWY. JUMP! proFirma M za 69,99 zł netto czyli:

- Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi krajowymi numerami komórkowymi i stacjonarnymi oraz SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci

- 200 minut na połączenia przychodzące lub wychodzące w roamingu w UE

- 200 SMS-ów w roamingu w UE

- 1 GB na internet w kraju

telefony które mnie interesowały czyli Sony Xperia M2 za 9 złotych, LG G2 mini za 149 złotych.

Ostatnia rozmowa

Abo za 39,99 zł netto z warunkami identycznymi jakie podałem powyżej + darmowy kurier i telefony w cenach:
Sony Xperia M2 za 249 złotych, LG G2 mini za 389 złotych.

Umowa podpisana na 24 miesiące. (wybrałem tańszą słuchawkę)

Ale przyznam, że lipa jest żeby zagadać tak jak choćby z 2 lata temu (pewnie przez to że nie ma limitów na minuty jak jeszcze 2 lata temu).

P.S. Żona przedłużała w lipcu i wybraliśmy JUMP L dla osób prywatnych za 89,99 brutto i HTC One M8 za 299 złotych.
  • Strona 60 z 624
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 624
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60