Proszę o poradę.
Doładowałam konto w taryfie OFnK kilkunastoma kodami LION i przedłużyłam ważność konta bonem inmedio.
Na dzień dzisiejszy zostało mi trochę transferu i moje pytanko jest takie czy jak teraz wbije kolejny kod inmedio to przedłuży mi ważność o kolejny miesiąc zachowując transfer z wcześniejszych batonów lion?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ja, też posiadam konto w taryfie OFnK z kilkunastoma kodami LION i też przedłużam bonami z Inmedio.
Obecnie są LAYS w sprzedaży z kodami.
Proszę mi powiedzieć w jaki teraz sposób, trzeba wbijać kody z paczek LAYS, żeby powstała kumulacja z tymi wbitymi wcześniej kodami z batonów z LION
Obecnie są LAYS w sprzedaży z kodami.
Proszę mi powiedzieć w jaki teraz sposób, trzeba wbijać kody z paczek LAYS, żeby powstała kumulacja z tymi wbitymi wcześniej kodami z batonów z LION

Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
W makro w ofercie za 84gr trzeba zakupić 12szt.DriverR pisze:Potwierdzam również najtaniej widziałem w selgrosie 0,75gr za sztukę i trzeba kupić 10 sztuk. Są promocyjne dni kiedy za zakup 50 paczek dostajesz jeszcze pepsi 1l (albo 0,5l nie jestem pewny) gratis LUB zniżkę 5% za zakup 30 paczek udzielany przy kasie.
W selgrosie sa za 0.92zł brutto (bynajmniej u mnie w Poznaniu) i pakowane po 12 sztuk a nie po 10 jak piszesz, w Makro sa tańsze własnie po 84gr chyba.wasylek pisze:W makro w ofercie za 84gr trzeba zakupić 12szt.DriverR pisze:Potwierdzam również najtaniej widziałem w selgrosie 0,75gr za sztukę i trzeba kupić 10 sztuk. Są promocyjne dni kiedy za zakup 50 paczek dostajesz jeszcze pepsi 1l (albo 0,5l nie jestem pewny) gratis LUB zniżkę 5% za zakup 30 paczek udzielany przy kasie.
HMM teraz chyba nie jest juz tak kolorowo
3) Gdy chcemy przedłozyc ważność internetu na 30 dni wbijamy kod z bonu na usługi *125*kod_z_Bonu#
skad wziac taki bon moze ktos dac linka? Bo ta strona inmedio jest dosc duza i nie moge sie polapac
i ile kosztuej taki bon?
3) Gdy chcemy przedłozyc ważność internetu na 30 dni wbijamy kod z bonu na usługi *125*kod_z_Bonu#
skad wziac taki bon moze ktos dac linka? Bo ta strona inmedio jest dosc duza i nie moge sie polapac
i ile kosztuej taki bon?
data17 link tutaj ==> http://www.hds.pl/pl_PL/brands/map
Bon kosztuje 15 PLN,jest drukowany z terminala,jak powiesz sprzedającemu "Bon 500 MB Orange" powinien sobie poradzić.
Dalej JEST kolorowo- bon wydłuży Ci całość o 30 dni.
Bon kosztuje 15 PLN,jest drukowany z terminala,jak powiesz sprzedającemu "Bon 500 MB Orange" powinien sobie poradzić.
Dalej JEST kolorowo- bon wydłuży Ci całość o 30 dni.
Dziś wbiłem taki kod z Inmedio i sprawdziłem na Orange online, ale jeszcze nie widać przedłużenia. Co jaki czas oni aktualizują dane online ( powinno być online ale nie jest)?
[ Dodano: 2014-09-23, 08:31 ]
Już wiem 1 godz opóźnienia, tyle czekałem na pojawienie się nowego terminu ważności pakietu.
[ Dodano: 2014-09-23, 08:31 ]
Już wiem 1 godz opóźnienia, tyle czekałem na pojawienie się nowego terminu ważności pakietu.
W weekendy na przykład,albo zaraz po północy,system potrafi odświeżać dane na bieżąco.Jednak średnio trzeba liczyć,że dane co 30 minut są uaktualniane.
Jak to zrobić, żeby z tego skorzystaćAERO2 USER pisze:@Luks brak zasięgu przy wymuszonym tylko LTE. U mnie akurat w 3G Orange ma 18 mbps a w LTE 20 mbps. Wszystko jedno. Poza tym dla mnie korzystniej będzie załadować RBM za 15 zł. miesięcznie 200 GB w LTE a całe doładowanie na SMS premium. Za dużo zabawy z Laysami.

Ktoś z Was może poda link lub powie, co trzeba po kolei zrobić

Jest możliwe kartę SIM włożyć do modemu 3G i skorzystać, też z tej promocji

Wiem, że nie będzie wtedy prędkości LTE.
Nie zależy mi na prędkości internetu, tylko na tych 200 GB
Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
Skoro 200GB w RBM jest tylko w LTE, to zawsze wszystkie promocje związane z LTE muszą korzystać z urządzenia LTE
W Play na Kartę też jest promocja w LTE, a skoro RBM mam powiązanie z Play, to też trzeba posiadać koniecznie modem z funkcją LTE

W Play na Kartę też jest promocja w LTE, a skoro RBM mam powiązanie z Play, to też trzeba posiadać koniecznie modem z funkcją LTE

Ok, teraz już wiem, że skoro tylko i wyłącznie w LTE, to nic z tego nie będzie, być może zainwestuje w nowy modem, który obsługuje LTE
Dlatego się zapytałem, bo facet w Salonie PLUS powiedział i się tym zasugerowałem, że mając od nich kartę SIM LTE, to można jest używać w dwóch modemach, czyli 3G lub LTE.
Wiadomo, że po włożeniu karty SIM LTE do modemu 3G, to prędkość zwolni i z tego powodu się zapytałem.
Dlatego się zapytałem, bo facet w Salonie PLUS powiedział i się tym zasugerowałem, że mając od nich kartę SIM LTE, to można jest używać w dwóch modemach, czyli 3G lub LTE.
Wiadomo, że po włożeniu karty SIM LTE do modemu 3G, to prędkość zwolni i z tego powodu się zapytałem.
Kartę SIM Playa czy tam Red Bulla tak samo możesz używać zarówno w LTE jak i 3G, ale w 3G nie dostaniesz 200 GB co miesiąc.
ppm, jaki bon? Jeśli chodzi o bon z inmedio to możesz, ale on nie ma nic wspólnego z RWK, przedłuża o 30 dni konto przeznaczone na internet (np. dane z laysów), a RWK możesz włączyć jednym sms-em niezależnie od tego, ale RWK nie wydłuży Ci tych danych tylko konto podstawowe i promocyjne MB z doładowań w taryfie Free na kartę. Poza tym ten bon nie ma 25GB tylko jakoś mało.
ppm, jaki bon? Jeśli chodzi o bon z inmedio to możesz, ale on nie ma nic wspólnego z RWK, przedłuża o 30 dni konto przeznaczone na internet (np. dane z laysów), a RWK możesz włączyć jednym sms-em niezależnie od tego, ale RWK nie wydłuży Ci tych danych tylko konto podstawowe i promocyjne MB z doładowań w taryfie Free na kartę. Poza tym ten bon nie ma 25GB tylko jakoś mało.
NIE! Weź poczytaj tu trochę parę stron wstecz, wszystko było pisane. Bonus 6GB trafia na inne subkonto niż laysy. Te 6GB możesz przedłużać nawet o rok sms-em tak jak ważnosc konta głównego, START na 8002 za darmo jak jesteś w sieci bodajże 90 czy tam ileś dni, jak krócej to chyba 3zł.
A Laysów nie da sie przedłużyć inaczej niż bonem za 15zł, ale tylko o 30dni. Nie wiem ile ten bon daje w sumie, u mnie w taryfie free było tego bardzo mało w porównaniu z lionami.
A Laysów nie da sie przedłużyć inaczej niż bonem za 15zł, ale tylko o 30dni. Nie wiem ile ten bon daje w sumie, u mnie w taryfie free było tego bardzo mało w porównaniu z lionami.
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png