• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#74878  autor: kamil1221
 20 maja 2006, 19:31
To jest aparat VGA z mozliwoscia intemplowania - (nie wiem czy to tak sie nazywalo) do rozdzielki 1,2 megapixela.
Ale to juz takie sztuczne 1,2 - tak rozciagniete i gorszej jakosci niz standardowe VGA.
Mozna powiedziec ze to taki bajer w telefonie.

#74906  autor: Tragedya
 20 maja 2006, 22:34
Mleczko kaszka g**o ptaszka. Telefon ma aparat VGA (0,3MPx) niektórzy myślą, że ma więcej, bo robi zdjęcia w dużej rozdzielczości. Na chłopski rozum taka rozdzielczośc da się osiągnąć kazdym telefonie z aparatem VGA, w paincie.
NIe moge powiedzieć czy się zacina, bo miałem go tylko przez tydzień, ale ma jedną podstawową wadę: mnóstwo osób go ma. Praktycznie jest tego tak pełno jak tego ścierwa N3310.

#74910  autor: kamil1221
 20 maja 2006, 22:43
Masz calkowita racje !!
U mnie w klasie 2 osoby maja k300i, na placu 2 osoby maja k300i, nawet moja nauczycielka z informatyki ma k300i !!
Za duzo tego telefonu wszedzie... co swiadczy o tym ze jest on popularny, tani, a do tego nawet troszke funkcjonalny - czytaj multimedialny w pewnym sesie...

#74939  autor: Irek
 21 maja 2006, 10:09
wHuPawel nadal nie możesz zrozumieć tego co już kilka osób potwierdziało... zastanawianie się czy aparat ma 0,3 czy 1,2 mpix i porónywanie tego z rozdzielzością zdjęć wykonanych tym telefonem to zupełnie dwie inne rzeczy!

A poza tym to był temat o zacinających się telefonach. A nie o aparatach! Zamykam!

"And one more thing..."