Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Dla utrzymania porządku i przejrzystości w temat, prosimy trzymanie sie zasad.
1. Zanim założysz nowy temat sprawdz czy przed chwilą, ktoś już o tym nie pisał. Wtedy lepiej dołączyć się do danego wątku, dając informacje o dalszej awarii lub jej zakończeniu.
2. Zakladając temat oznaczaj na początku kogo dotyczy problem,
np. [Orange] , [Plus], [Era], [Play], [TP] a następnie dokladnie określ problem.
Przykłady:
[Orange] Problem z doładowaniem konta prepaid.
[Plus] Awaria platformy Simplusa
[Era] Nie można zalogować sie do sieci
[Play] Nie działa Play24
Promocja nie działa. Pojawiają się komunikaty "Przepraszamy numer pod ktory wyslales SMSa jest obecne nieaktywny. Sprawdz na www.orange.pl w jakich promocjach mozesz obecnie brac udzial." i wcześniej "Brak dostepu do uslugi. Poprawny kod mozesz wykorzystac w terminie od 01.09.2014 do 30.11.2014."
No co zrobisz? Nic nie zrobisz. Początki bywają trudne PS. Teraz jest już komunikat Serwis tymczasowo niedostepny. Prosimy sprobowac pozniej. Ciekawostką jest to, że po wysłaniu np. A B pojawia się komunikat Wyslales bledny kod. Sprobuj wpisac go jeszcze raz. Wiecej informacji oraz regulamin znajdziesz na www.lays.pl oraz na www.orange.pl.
Początki to mieli chyba kilkanaście lat temu. Liony działały to i tutaj powinni być przygotowani. Ciekawe może chcą aby Liony wczoraj aktywowane straciły ważność dzisiaj i się nie przedłużyły nową promocją. Orange raczej nie posądzam o taką przebiegłość.
[ Dodano: 2014-09-01, 13:05 ]
Na stronie www.lays.pl też brak informacji. Słabo zgrane te promocje.
Ja mam dalej ten problem. Od 1 września aktywowałem tylko jeden kod a potem ciągle miałem ten komunikat "serwis tymczasowo niedostępny" Zmieniłem karte, zmieniłem telefony i dalej nie działa.
ericsson t10s -> panasonic g450 -> mistsubishi trium -> nokia 3410 -> siemens c65 -> sony ericsson t630 -> nokia 3650 -> sony ericsson k600i -> samsung S3550 -> lg gt540 -> lumia 520
A wam też po mimo wbitego kodu na 5gb z lays 3g działa masakrycznie?
Bo u mnie normalnie działa tylko jak jest włączone tylko 2g w telefonie z Androidem.
Jak włączę 3g. To przeglądać internetu nie mogę.
Jedynie pobierać (pobiera z prędkością 500kb/s nawet).
A jak chcę przejrzeć co kolwiek w internecie to ładuje i zaraz że błąd połączenie z internetem jest.
Czasami jakąś stronę wczyta ale rzadko.
Już na 3 karcie tak mam.
Zasięg w 3g (wcdma) mam prawie pełny.
I takie cyrki.
Ma ktoś podobnie?
@raphal u mnie dopiero jakieś pół godziny temu normalnie 3g zaczęło działać (odpukać) na tym pakiecie lays 5gb.
Prawie tydzień bez 3g w smartfonie byłem.
Jakaś awaria była chyba u mnie w okolicy.
Mówię wam masakra była.