O i TM to osobne sieci tylko z nazwy. wszystkie ich stacje są pod kontrolą N! i zasięg jest taki sam ew. podobny (mimo różnych map zasięgu). mają wspólny sprzęt tylko stacje nadają 2 różne nazwy sieci.
Stacje bazowe są wspólne tylko. Zasoby radiowe są oddzielne. Każdy konfiguruje sieć po swojemu. Tylko U900 jest wspólny, bo każdy dał po kawałku do niego swoich zasobów (Tm ciut więcej)
sugerujesz, że UKE jest głupie i nie zauważyło faktu, że O korzysta z częstotliwości TM? powiem więcej, T i O będzie w AUKCJI uznawane jako jedna sieć
I co w związku z tym?
Idąc Twoim głupim tokiem myślenia, P4 ma najwięcej zasobów bo każdego z operatorów.
LTE1800 dla O jest w ramach roamingu, tak jak zasoby W3 dla Play. LTE1800 nie jest wspólne dla TM i O - są oddzielne.
Więc z czego korzysta zatem O? Korzysta tylko za opłatą w ramach roamingu z LTE1800.
Gdzie Play korzysta ze wszystkich operatorów.
skoro plus ma tyle kasy(a ma) to według tego co mówiłeś wcześniej, że nie ważna jest częstotliwość tylko kasa to Plus mógłby kupić najwięcej pasma i pozostać "liderem". a to ile każda sieć ma pasma 1800 Mhz nie ma najmniejszego znaczenia. a jeśli już miałoby to znaczenie to przypadkiem nie jest to faworyzowanie Orange tak jak wcześniej mówiłeś o faworyzowaniu Play przez UKE?
Mylisz pojęcia.
Oda razu było wiadome, że LTE 1800 i LTE800 jest jako całość. Skoro ktoś się rzucił na 1800 to do 800 nie będzie miał takiego wstępu.
TM poszło najlepiej bo będzie miało i pojemnościówkę i zasięgówke.
Orange ma tego najmniej więc może kupić najwięcej pasma.
Myśl chłopie.
Skoro tylko wchodziłaby kasa w rachubę, to wszystko by kupili Niemcy i Francuzi, ewentualnie Solorz.
A tutaj nie wchodzi w rachubę tylko kasa, ale również zasoby które już posiadają.
Patrząc na LTE1800, gdzie P4 wzięło 3 bloki a TM dwa - teraz również powinna jedna sieć wziąć sobie 3 bloki a reszta niech się dzieli resztą.
Ale UKE się na to nie zgodzi.
nie mówiłem, że Play ma lepszą jakość. na pewno nie lepszą od innych, lecz porównywalną, a to jest różnica
Nie odwracaj kota ogonem.
Napisałem pierwsze zdanie - że Play ma najgorszą jakość ze wszystkich sieci a Ty naokrętkę udowadniasz mi że nie tak nei jest.
właśnie widzę jakie ty masz pojęcie, skoro stwierdziłeś, że O będzie miało pierwszeństwo w aukcji
Ma pierwszeństwo w akcji bo ma najmniej zasobów na LTE. A pierwszeństwo w takiej sprawie, że na pewno kupi 10Mhz i na pewno to zrobi. P4 np nie może takiego bloku kupić, bo już 15Mhz pod LTE a Plus najwięcej. Teraz kapujesz czy Ci obrazek jeszcze wkleić.
pawelec2225, lepsze od kopania się z koniem jest zamknięcie go w stajni

Miałem z tym użytkowniekm (nie)przyjemność popisać, więc szkoda słów
Lepsze jest zabrać komputer dzieciom niż pozwalać im siadać do kompa.
Uwielbiam fanbojów Play

To tacy sami ślepcy jak fanboje Samsunga.
jak czytam co on pisze to aż mną trzęsie jak pomyślę, że może ktoś to przeczytać i pomyśleć, że to rzeczywiście prawda.
Tylko trzęsie

?
A już myślałem, że z WC nie wychodzisz

Prawdę to ja piszę. Fantazję to Ty i Twoi wyznawcy możecie mówić w salonach P4 i wkręcać zwykłych Kowalskich co nie mają o tym pojęcia.
Najciekawsze jest to, że Wy o P4 piszecie bajki od lat. Jesteście gorsi jak zaraza. I wielu z Wami przestało "walczyć" bo to jak walka z wiatrakami.