• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 64 z 168
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 168

#746467  autor: wypasiony
 05 wrz 2014, 16:42
a ja jestem na tyle bystra ze doładowałam koda we free i kod w plecy

#746632  autor: Propek
 06 wrz 2014, 11:49
A ja sobie kupie dziś kodzik za 1,49 na allegro (przez aplikację mobilną) i uzyskam tym samym kupon na 20 zł przy kolejnych zakupach za min 50 zł.

Taka podpowiedź dla tych, którym zależy na kodach, a nie lubią/ nie jedzą chipsów: Można później kupić 34 kody za ok 51 zł i wykorzystać ten kupon, co daje nam 31 zł za 34 kody, czyli trochę mniej niż 1 PLN za kod. Ja swój kupon wykorzystam na inne zakupy, ale może komuś się takie info przyda.

#746637  autor: ms93
 06 wrz 2014, 12:12
Propek pisze:Taka podpowiedź dla tych, którym zależy na kodach, a nie lubią/ nie jedzą chipsów: Można później kupić 34 kody za ok 51 zł i wykorzystać ten kupon, co daje nam 31 zł za 34 kody, czyli trochę mniej niż 1 PLN za kod.
Wydaje mi się, że w tej kategorii kody rabatowe nie działają, bo nie ma opcji płatności kartą/przez PayU.

#746640  autor: Arturro_
 06 wrz 2014, 12:17
Bylem w rzeszowskim Tesco i widzialem male paczki Lays promocyjne z internetem od Orange za 99groszy.

#746658  autor: Propek
 06 wrz 2014, 13:13
ms93 pisze:
Propek pisze:Taka podpowiedź dla tych, którym zależy na kodach, a nie lubią/ nie jedzą chipsów: Można później kupić 34 kody za ok 51 zł i wykorzystać ten kupon, co daje nam 31 zł za 34 kody, czyli trochę mniej niż 1 PLN za kod.
Wydaje mi się, że w tej kategorii kody rabatowe nie działają, bo nie ma opcji płatności kartą/przez PayU.
Działają, nie trzeba płacić kartą, ważne, żeby zakupu dokonać przez aplikację mobilną. Problemem może być jedynie jednorazowy zakup 34 kodów (zależy od automatu), ale to można już indywidualnie ze sprzedającym omówić.

#746769  autor: ZosiaKoszalin
 06 wrz 2014, 19:37
Propek pisze:A ja sobie kupie dziś kodzik za 1,49 na allegro (przez aplikację mobilną) i uzyskam tym samym kupon na 20 zł przy kolejnych zakupach za min 50 zł.

Taka podpowiedź dla tych, którym zależy na kodach, a nie lubią/ nie jedzą chipsów: Można później kupić 34 kody za ok 51 zł i wykorzystać ten kupon, co daje nam 31 zł za 34 kody, czyli trochę mniej niż 1 PLN za kod. Ja swój kupon wykorzystam na inne zakupy, ale może komuś się takie info przyda.
Poproszę o szczegóły. Przez jaką aplikację mobilną, jaki kodzik, jaki kupon, na jakie zakupy i w jakim sklepie?

#746793  autor: Propek
 06 wrz 2014, 21:10
ZosiaKoszalin pisze:
Poproszę o szczegóły. Przez jaką aplikację mobilną, jaki kodzik, jaki kupon, na jakie zakupy i w jakim sklepie?
Szczegóły tutaj: https://kupony.allegro.pl/?bi_s=allegro ... i_c=kupony

Kupować musi użytkownik z pełną aktywacją konta.

#746907  autor: NokiaUser
 07 wrz 2014, 12:06
Pamiętajcie, żeby nie wyrzucać kodów, bo od 15 września rozgryzamy neony :)

#746999  autor: wiesiek
 07 wrz 2014, 18:55
o co chodzi z rozgryzaniem neonów?

#747015  autor: NokiaUser
 07 wrz 2014, 20:12
wiesiek, chodzi o to, że te kody z chipsów są jednocześnie kodami aktywacyjnymi jakiegoś konkursu "ROZGRYŹ NEON", który startuje 15 września. Na razie nie wiadomo, co to będzie za konkurs, ale może to będzie coś fajnego :)

#747477  autor: Propek
 09 wrz 2014, 13:24
Dziś kupiłem sobie 5 paczek w zwykłym spożywczaku za 1,10PLN/szt

#747484  autor: Golarz Filip
 09 wrz 2014, 13:37
Czasu na myślenie przez ostatni weekend miałem naprawdę mało ( play weekend ) ale knajpy,restauracje, hotele,eventy,puby i wiele innych miejsc,gdzie podaje się zapychacze do piwa,wina lub nawet cytrynówki ( pozdro dla kumatych ;)to można przy okazji wejść i zapytać,czy nie mają pustych opakowań.Nikt nie karze chodzić po śmietnikach ale pamiętam magików od nakrętek w promocji Play którzy zbijali niezłą kasę na alle drogo chodząc wcześniej po pubach i zbierając nakrętki po coli.
To taka wskazówka dla maruderów że całe 3 złote za 24h bezpłatnego Internetu.

#747581  autor: Propek
 09 wrz 2014, 18:39
Można też skupować takie paczuszki w gimbazach i podstawówkach, powiedzmy, że za 10gr/szt. Najlepiej zbudować sobie sieć skupów wśród dzieci znajomych, rodziny itp. (lub naszych młodszych kolegów - w zależności od wieku usera).

#747659  autor: rablosik
 10 wrz 2014, 07:08
Propek a ty nie wiesz ze w szkołach je sie teraz jabłka a jedz lays na złosć putinowi nie słyszałem a o jabłkach tak :-@

zycie to gra

#747681  autor: Luks
 10 wrz 2014, 09:30
Już nawet w moim sklepie osiedlowym są małe paczuszki. Promocja się rozkręca :lol:

#747694  autor: DriverR
 10 wrz 2014, 10:14
Najtańsze małe paczki widziałem w selgrosie za 0,75zł. brutto i trzeba kupić 10 paczek.

Z tym handlem na allegro większą ilością sztuk (setki, tysiące ) to byłbym ostrożny bo Skarbówka to i tak wykrywa i odczekuje maksymalny okres czasu czyli nawet 7 lat i później nie jest ciekawie(brak prowadzenia działalność gospodarczej ZUS VAT PIT itp).
Na necie jest multum takich przypadków.
Przy hurcie to pogadałbym z kimś "mądrym" na ten temat w rodzinie kto już prowadzi cos takiego aby wiedzieć jak działać.

#747714  autor: wypasiony
 10 wrz 2014, 11:50
ta jasne jusz widze te sprsedane setki tysięcy paczek opchniente na alledrogo , widze ze rodzi nam sie nowy calm wel pokemoa diwashmorex , to p o pierwsze a po drugie to w pierwszym tygodniu udało sie komus sprzedać kilkadziesiąt sztuk po 2,5 a teraz jest wysyp i sa po 1,39 a i tak nnikt nie kupuje ja np kupiłam jeden kod ale po to żeby skorzystać z kuponów alledrogo , a tak na razie a w sklepach chociaż u mnie zauważyłam ze małych paczek niema ani w biedzie , kauflandzie , stokrotce a są tylko w lokalnej sieciówce i monopolowym, teoretycznie jak ktoś jekupi w po 75 czy 99gr to zarobi jakieśgrosze teoretycznie skarbówka mogła by ganiać ale komu bedzie się chciało siedzieć i rozkminiac wydruki z alledrogo ja w swoich się gubię a co mówić o cudzych , łatwiej isc wlepić 500zł mandatu za nie wydanie paragonu na 20gr , ale ty gościu co straszysz skarbówka to morze otym nie wiesz ale amatorska sprzedarz smieci jest nie opodatkowana a nawet jak wziąśc ten kod za rzecz urzuwaną to sprzedasz rzeczy uzywanych jest zwolniona z podatku jerzel rzecz jest warta mniej niz 1000zł

[ Dodano: 2014-09-10, 11:58 ]
[quote="DriverR"]Najtańsze małe paczki widziałem w selgrosie za 0,75zł. brutto i trzeba kupić 10 paczek.

Z tym handlem na allegro większą ilością sztuk (setki, tysiące ) to byłbym ostrożny bo Skarbówka to i tak wykrywa i odczekuje maksymalny okres czasu czyli nawet 7 lat i później nie jest ciekawie(brak prowadzenia działalność gospodarczej ZUS VAT PIT itp).
Na necie jest multum takich przypadków.
Przy hurcie to pogadałbym z kimś "mądrym" na ten temat w rodzinie kto już prowadzi cos takiego aby wiedzieć jak działać.[/quote jak sie w chidzi do selgrosa ?

#747810  autor: DriverR
 10 wrz 2014, 18:57
[/quote jak sie w chidzi do selgrosa ?[/quote]

Selgros jest dla przedsiebiorców, potrzebna jest karta taka jak do makro, napewno w rodzinie masz kogos kto prowadzi firme to moglby pozyczyc i oni nie weryfikuja podczas zakupu kim ty jestes gdy podajesz karte

Dzieki za info dot. Tych rzeczy uzywanych smieci i podatku.
  • Strona 64 z 168
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 168
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64