• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #746453  autor: corner
 05 wrz 2014, 15:56
Mam śmieszny problem. Na moim koncie pojawił się dziwny alias, wydaje mi się, że go nie ustawiałem. Ma postać ciągu cyfr w domenie orange.pl (nie jest to numer telefonu). Chciałem go usunąć wybierając opcję "Usuń" w ustawieniach konta. Nie dość, że alias nie został usunięty, to teraz non-stop pokazuje się jako domyślny nadawca przy pisaniu nowych wiadomości. Jak to naprawić?

#746522  autor: bazooka
 05 wrz 2014, 18:44
To nie jest "śmieszny" problem tylko bardzo indywidualny... tylko zgłoszenie do BOK, od razu spróbuj wybrać temat, może nawet Zlecenie => Modyfikacja Danych Klienta.... chodzi jednak o to by poszło od razu do działu technicznego...
Chyba, że wolisz wydać 1,23zł na połączenie z *100 - może da radę za jednym połączeniem :)