Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Do Klucz dzwoni się w standardowych stawkach. Nie jest tak, jak to było (a czasami jeszcze jest) w przypadku Play. Do Klucz minuta rozmowy będzie kosztowała tyle samo, co do Plusa.negra pisze:Proszę mi wybaczyć laictwo , ale takie jeszcze mam pytanko. Ceny wychodzących połączeń i pakietów są superale jak wyglądają ceny dla dzwoniących do Klucz M. , czy np. z T-mobile na kartę jest np.29 gr. tak jak np. do Orange?Pamiętam że ; kiedyś; niektóre sieci gsm miały różne ceny za połączenia głosowe.
Ja wrzucałem ten billing.mvno-gsm_pl pisze:
Ktoś kiedyś wrzucał tu również bilingi Plusa na abonament, z których wynikało, że przynajmniej w abonamencie rozmowy z Plusa do Klucza traktowane były jako wewnątrzsieciowe, jednak sam tego nie sprawdzałem.
Wow, robią na mnie coraz bardziej pozytywne wrażenie...mvno-gsm_pl pisze:UWAGA! Znaczek na kopercie jest na list polecony, dlatego można pójść na pocztę i za darmo nadać list jako polecony (trzeba wypełnić potwierdzenie nadania).
Pakiety się sumują (ilość minut) i można mieć kilka takich samych jednocześnie. Mam aktywne dwa najniższe (za 3 zł) i obecnie stan minut to 35:25 (MM:SS).DanielR pisze:Tylko, według mnie, dwa mnie dość istotne pytania.
1. Czy pakiety się sumują? Chodzi głównie przedłużanie ważności, o sumowanie daty ważności pakietów (środków oczywiście też).
2. Czy można wykupić kilka (również takich samych) pakietów jednocześnie?
Jak na razie nie znalazłem odpowiedzi.
rozmowy z plusa do klucza są darmowe a z klucza do plusa kosztuja 0,19gr/minuta.Naliczanie sekundowe.mvno-gsm_pl pisze:
Ktoś kiedyś wrzucał tu również bilingi Plusa na abonament, z których wynikało, że przynajmniej w abonamencie rozmowy z Plusa do Klucza traktowane były jako wewnątrzsieciowe, jednak sam tego nie sprawdzałem.