ahmed pisze:Marjo pisze:@ahmed
Tu się nie zgodzę. Za Dziemianami środek lasu i jakoś mogłem wykonać telefon i tu Cię zaskoczę - dodzwoniłem się.
bo nazbierałeś koszyk grzybów

to taki bonus..
a tak na serio ludzi tracą zasięg na obwodnicy, stąd nju mnie pod tym względem trochę odstrasza
To niech ludzie zmienia telefony.
Od czasów modernizacji na całej obwodnicy nie ma w O problemów z zasięgiem. Nie ma również problemów na Estakadzie od Morskiej do Obwodnicy. nie ma na Witomińskiej przez las, nie ma na Sopockiej na trasie Gdynia- Brodwino. Nie wiem jeszcze jak wygląda Spacerowa bo wieki nią nie jechałem.
Coś tylko w TM spierniczyli, bo w okolicach Szadółek w kierunku Gdyni na obwodnicy potrafi zerwać połączenie. W drugą stronę jadąc w kierunku Pruszcza nie ma takich problemów.
Dla przykładu - jechałem z Redy na telefonie (używając Nju Mobile) i gadałem przez telefon aż do zjazdu z autostrady w okolicach Grudziądza (przed mostem na A1 przez Wisłę) i ani razu nie miałem zerwanego połączenia czy jakichkolwiek zakłóceń. Trochę długa rozmowa ale ciężki temat z dziewuchą.....
W Plusie mi potrafi kilka razy zerwać na tej trasie.
Po N! w Trójmiescie i okolicach naprawdę się sygnał poprawił w O jak i w TM.
PS
Dla przykładu w Play - jadąc obwodnicą od Chyloni do bramek A1 potrafi kilkakrotnie zerwać połączenie. Już nie wspomnę o Estakadzie....
PS
Zasięgu wszystkich sieci nie będzie nigdzie. W Kazimierzu Dolnym w Hotelu w TM miałem ok -95dBm w pokoju na 3G, w Plusie tylko poza budynkiem był zasięg. Musiałem wyłazić z hotelu aby zadzwonić.