Emsi,
Jak na mój gust, trochę za bardzo kolorowe (od razu przypomina się mBank, z którego zrezygnowałem po zmianie na pedalskie karty, stronę i serwis transakcyjny [w lipcu zamknąłem konto, bo tylko nowy zje*any serwis transakcyjny był dostępny]).
Aczkolwiek trzeba przyznać, że wygląda teraz bardziej profesjonalnie.
No i co ważne, starter kupuje się raz, a strony internetowej na szczęście nie "upiększyli".
Klucz_Kluczski,
Joanna Krupa w nowym wcieleniu, czy to jakaś "nowomoda"?Emsi,
Emsi,
Ja tylko załuję, iż u żadnego operatora nie ma tak dobrego systemu zarządzania kontem, jak w Play. To i usługa "Stop Spam", które nie mają odpowiednikow w innych sieciach są w zasadzie blokadą przed zmianą operatora :/
A oferta Play obecnie mizerna, żeby nie powiedzieć fatalna.
Zastanawiam się, czy MVNO nie mogliby takiej usługi wprowadzić, zaś zarządzanie kontem poprawić. Dziwi mnie, że operator, który ma największych hejterów, ma jednocześnie jako jedyny rozsądny system zarządzania kontem i nikt nawet nie ma ochoty się zbliżyć...
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Opakowanie ładne, ale nie ono jest najważniejsze. Ja dalej czekam na pakiety minut i może prezes @"Klucz_Kluczski" mi odpowie zapytany w przystępniejszym dlań języku? Więc nie bijcie za mowę
Зможете сказати шось більше, чи наразі це таємниця? Та коли врешті виникнуть пакети хвилин? Читати "незабаром", "скоро" трохи надоїло...Klucz_Kluczski pisze:Some news for ya folks - "mamusia" said in two months we could start selling new product - data-only sim cards. Now we gonna bargain about good stawka for you...
Keep watching our FB - news comes in september
A czemu mamy bić za używanie języka ukraińskiegoHrycko pisze:Opakowanie ładne, ale nie ono jest najważniejsze. Ja dalej czekam na pakiety minut i może prezes @"Klucz_Kluczski" mi odpowie zapytany w przystępniejszym dlań języku? Więc nie bijcie za mowęЗможете сказати шось більше, чи наразі це таємниця? Та коли врешті виникнуть пакети хвилин? Читати "незабаром", "скоро" трохи надоїло...Klucz_Kluczski pisze:Some news for ya folks - "mamusia" said in two months we could start selling new product - data-only sim cards. Now we gonna bargain about good stawka for you...
Keep watching our FB - news comes in september

A tak na marginesie też mnie ciekawi jaką to nową ofertę minutową i pakietową chce oferować klucz od września.I oby to było lepsze niż to co pokazał WM..
Pakiety minut: 500 min za 30 zł, 250 min za 20 zł, 100 min za 10 zł, 50 min za 6 zł, 20 min za 3 złsa pisze:A tak na marginesie też mnie ciekawi jaką to nową ofertę minutową i pakietową chce oferować klucz od września.I oby to było lepsze niż to co pokazał WM..
Pakiety danych: 2 GB za 15 zł, 1 GB za 10 zł, 500 MB za 5 zł, 200 MB za 3 zł.
Żadnych problemów nie będzie. Klucz to zupełnie oddzielna firma, a nie marka Plusa. Nawet na stronie masz w formularzu elektronicznym do wyboru Plusa w operatorach dawcach. Co do karty to chyba jeszcze nie mają tych nowych 2w1.TheCrow pisze:Czy przy przeniesieniu nr otrzymam już kartę z możliwością wyłamania do microsim, czy w dalszym ciągu stary model? I jeszcze jedno - czy są jakieś potencjalne problemy przy przeniesieniu z Plusa do Klucza (ze względu na tę samą infrastrukturę)?
Emsi,
Chodzi ci o odpowiedź na pytanie na facebooku, czy oficjalny wpis? Bo tego drugiego niestety nie widzę.
Nie ma jakiejkolwiek informacji (nie widzę) o tym, jakie to miałyby być pakiety, więc nie ma (jeszcze) czego świętować
Ale dobra wiadomość, ze się nie wycofują, więc może i nie pogorsza tego co planowali
Chodzi ci o odpowiedź na pytanie na facebooku, czy oficjalny wpis? Bo tego drugiego niestety nie widzę.
Nie ma jakiejkolwiek informacji (nie widzę) o tym, jakie to miałyby być pakiety, więc nie ma (jeszcze) czego świętować

Ale dobra wiadomość, ze się nie wycofują, więc może i nie pogorsza tego co planowali

Przy wprowadzeniu poprzedniej obniżki bazowaliśmy na takich samych "odpowiedziach na komentarze" i wszystko było OK. Póki się na nich nie sparzyłem, nie będę się czepiał szczegółów.
facebook Klucz Mobile pisze: Mała modyfikacja planu. Pakiety głosowe i Internetowe będą od 4 września.
krzyniu29,
Jeden post powyżej twojego na białym tle w czerwonej ramce masz informację...
Jeden post powyżej twojego na białym tle w czerwonej ramce masz informację...