• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #74393  autor: sledz92
 17 maja 2006, 22:24
Jeżeli był.lub jest ktoś użytkownikiem SIEMENS'a Sl45i to proszę o pomoc.Jeżeli wiesz cokolwiek o tym modelu siemens'a odpowiedz na poniższe pytania.Zaznaczam,iż ten telefon ma służyć mojemu tacie do rozów,pisania esemes'ów i słuchania MP3.

:arrow: Ile dni pociągnie maxymalnie bateria,przy pełnym doładowaniu?
:arrow: Czy nie gubi zasięgu?
:arrow: Czy jest jeszcze możliwość kupienia go nowego,z gwar. za ok.120 lub więcej?
:arrow: Czy MP3 dobrze grają,nie czeszczy coś przy ich słuchaniu itp.
:arrow: Czy muszę słuchać MP3 na słuchawkach,czy też mogę na głośniku?
:arrow: Czy można ustawić empe3,jako dzwonek?
:arrow: Jak długie są maxymalnie sms'y ?
:arrow: czy w komisie dostanę telefon wraz z zestawem słuchawkowym,tym co będę mógł muzy na nich słuchać?
:arrow: Czy dobrze się pisze na słowniku T9(na CX65 nie było za wygodnie)
:arrow: Czy telefon jest trwały,w sensie,że gdyby spadł z ręki to będzie trzeba jeździć za komisami czy nie?TAk samo w przypatku np. roweru.
:arrow: Czy ma on polifonie? (słyszałem,że 4 tonową)
:arrow: Czy ma wygodne menu,czy jest beznadziejny w obsłudze?
:arrow: Dyktafon nagrywa tyle,ile mam miejsca,czy jest jakaś ograniczona ilość miejsca?
Wiem,że telefon powinen pociągnąć mi z życiem ok.3 lat,więc jest raczej trwały .tgelefon kupuje ze wzgledu,że nie potrzebny jest mi aparat ani mms'y,czy kolorowy wyś.Telefon ten ma byc do dzwonienia i pisania sms'ów,a także słuchania MP3.Wasze wskazówki co do niego są mi niezbędne.

Moderatorów i administratorów prosiłbym o nie zamykanie tego tematu.Jest MI on bardzo potrzebny,po nowy tel. mam jechać pod koniec tego tygodnia,więc nie zostało za dużo czasu.Dziekuje za głos,czekam na wasze odpowiedzi.

pozdro,śledź92

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#74395  autor: Irek
 17 maja 2006, 22:29
Kolego te manewry są już nudne! Lepiej trzymaj się zasad! To jest dobra rada!

"And one more thing..."

#74398  autor: sledz92
 17 maja 2006, 22:41
IreQ JA nie ma zamiaru nabijać sobie w ten sposób postów.Jeżeli chcesz możesz mi później odjąć 10 i będzie załatwione...potrzebuje pomocy odnośnie Sl45i.Pozwól mi kontynułować temat,podobnie wy moderatorzy i administratorzy.Proszę was.Tak jak już wspomniałem odejmiecie mi te 10 postó,gdy zakończe temat.Proszę.

MAM jeszcze dwa pytania:
:arrow: Czy telefon się muli(wolno działa)
:arrow: Czy również wolno działa przy zapełnionej pamięci zewnęteznej,np.256,512,MB.lub 1GB.

Tylko to chcem wiedzieć.Proszę,aby ktokolwiek odpowiedział mi na te pytania,a będę nie zmiennie wdzięczny.Plisska pomóżcie mi,naprawdę potrzebuję pomocy.

IreQ Przepraszam,jeżeli naruszyłem regulamin,nie zrobię tego ponownie.Raz jeszcze przepraszam i proszę,abyś nie zamykał mojego tematu dopóki nie dowiem się tego o co zapytałem.Z góry THX i czekam na odpowiedzi do SOBOTY.

Czat na telepolis.pl

#74404  autor: Kaczy
 17 maja 2006, 22:53
sledz92 pisze:Proszę was.Tak jak już wspomniałem odejmiecie mi te 10 postó,gdy zakończe temat.Proszę.
To już nie chodzi o odejmowanie postów.
Po prostu pisząc posty drażnisz wiele osób. Nie wiem na czym to polega, jednak powoli robi się to nudne.

...::: Made for loneliness :::...

#74411  autor: Irek
 17 maja 2006, 23:04
Dobra temat zostawiamy już chyba zrozumiał o co chodzi!

"And one more thing..."

#74414  autor: ziomel
 17 maja 2006, 23:10
w tym poprzednim co pisales dostales niektore odp. na pyt a niektore pytnia z tych co zadales sa retoryczne

#74419  autor: Tragedya
 17 maja 2006, 23:19
Czy telefon jest trwały,w sensie,że gdyby spadł z ręki to będzie trzeba jeździć za komisami czy nie?TAk samo w przypatku np. roweru.
Ale gniot

#74433  autor: MarcinK
 18 maja 2006, 06:33
polifonia :smt005 :smt005 :smt005 taaaa , jak sobie patcha wgrasz , hehe to potem bedziesz mial dzwonki pseudo polifoniczne :smt005

#74438  autor: sledz92
 18 maja 2006, 08:29
Proszę tylko o odpowiedzi na moje pytania,to wszystko.Chętnie bym napisał,że osoba,która MI pomorze dostaniepomógł,ale to chyba nie zgodne z regulaminem,a poza tym nie przyzwoite.Więc raz jeszcze się do was zwracam,abyście odpowiedzieli na moje pytania i temat będzie można zamknąć.

Ps.Które pytania nie wymagają odpowiedzi,czyli są retoryczne,a które się powtarzają?

Po telefon MÓJ tato jedzie w piątek po robocie(tj.jutro).Więc proszę oszybkie odpowiedzi.

Czat na telepolis.pl

#74441  autor: Vin
 18 maja 2006, 09:31
Dobra to jedziemy:
1-z 3-4 dni.
2-nie nie gubi
3-spokojnie znajdziesz
4-mp3 grają(w słuchawkach) lepiej od tych na SX1...
5-na słuchawkach
6-nie mam pojęcia ale chyba tak
7-kuzyn zabrał M50 do grecji więc ci nie powiem...ale coś koło...a już mi sie przypmniało - 750 znaków :)
8-jak dostaniesz z zestawem to dobrze, ale jak nie dostaniesz to kup słucawki orginalki z allegro(ostatnio widziałem nieużywane za 15zł :) )
9-na początku trzeba powprowadzać słowka(bo te co są to nie są zbyt przydatne :smt011 ), ale to godzina roboty :)
10-na eselke kolegi spadł młotek...( taki 2 kilowy :mrgreen: ) i żyła(obudowa pękła, kilka klawiszy wypadło, ale wystarczyło kupić obudowe i już :) ) :shock: więc o to nie musisz się martwić.
11-czytaj odp tankiana :D
12- menu jest bardzo wygodne. Jeśli twój tata miał już siemensa to przyzwyczai się odrazu.
13-tym to sie nigdy nie zainteresowałem
14-na starych softach może mulić i zawieszać się, ale takich jest już baaaardzo mało, a zmiana softa to wydatek od 10zł
15-działa normalnie

#74470  autor: sledz92
 18 maja 2006, 14:33
Dzięks VINAMP dostałeś pomógł.
Temat można zamknąć,dziękuje wszystkim za odpowiedzi,narq'a.

Czat na telepolis.pl

#74531  autor: MarcinK
 18 maja 2006, 20:27
to zamykam :mrgreen: