Jaka oferta? Napisz cos wiecej.aggeta pisze:Zdecydowałam się na przedłużenie abonamentu + telefon za 45zł/miesięcznie. Wypowiedzenie umowy złożyłam w czwartek (21.08) a w piątek dzwonili już z GU (dzięki Azaitar!). Dzisiaj przyjechał kurier, ale niestety w domu zorientowałam się, że gwarancja telefonu nie jest podbita. Czy pierwszy lepszy salon podbije mi kartę gwarancyjną?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam a może macie jakąś propozycje na abonament dla firmy
Myślałem o formule komfort 4.0 dla firm 3 sim za 99,99zł i dają 6 mc gratis
to wychdzi 99,99x18=1799,82zł podzielic na trzy karty daje 599.94 za 24 miesiace co przeliczajac na 1 miesiąc wychodzi nie całe 25 zł a wszystko no limit i 30 mb neta na trzy karty miesiecznie .Co o tym myslicie
Myślałem o formule komfort 4.0 dla firm 3 sim za 99,99zł i dają 6 mc gratis
to wychdzi 99,99x18=1799,82zł podzielic na trzy karty daje 599.94 za 24 miesiace co przeliczajac na 1 miesiąc wychodzi nie całe 25 zł a wszystko no limit i 30 mb neta na trzy karty miesiecznie .Co o tym myslicie
janass
wystarczy sam paragonik co spiety jest z drucxkiem wrazie odeslania przed uplywem 10 dni
serwis ma po imei baze i sobie sprawdza czy to z play i do kiedy gwarancja
sprawdzone osobicie na huawei g300 miesiac temu
notabene wymienili na nowy heh
ponawiam pytanko o oferte gu na router huawei i tablet samsunga w ofercie internetowej
znacie ceny ???
serwis ma po imei baze i sobie sprawdza czy to z play i do kiedy gwarancja
sprawdzone osobicie na huawei g300 miesiac temu
notabene wymienili na nowy heh
ponawiam pytanko o oferte gu na router huawei i tablet samsunga w ofercie internetowej
znacie ceny ???
Hej, jestem tu nowa i mam nadzieję, że bardzo nie zaśmiecę, ale nie mogę się dogrzebać do odpowiedzi na moje pytanie w starszych postach.
Otóż, moja umowa kończy się dopiero w grudniu. Czy mogę wysłać takie wypowiedzenie już teraz? (i nie chodzi o wcześniejsze zerwanie umowy, bo to wiązałoby się zapewne z karą).
I czy jest szansa, że zostanie mi przedłożona jakaś nieco korzystniejsza umowa niż przy normalnym przedłużeniu przez stronę?
Otóż, moja umowa kończy się dopiero w grudniu. Czy mogę wysłać takie wypowiedzenie już teraz? (i nie chodzi o wcześniejsze zerwanie umowy, bo to wiązałoby się zapewne z karą).
I czy jest szansa, że zostanie mi przedłożona jakaś nieco korzystniejsza umowa niż przy normalnym przedłużeniu przez stronę?
karola88, wyślij wypowiedzenie z zastrzeżeniem, że umowa ma zostać rozwiązana wraz z końcem okresu podstawowego umowy. Dodatkowo możesz napisać, że chcesz po rozwiązaniu umowy przenieść swój numer do pre-paid'a, aby Ci nie przepadł
Jeśli chodzi o warunki to różnie to bywa, ale generalnie można wynegocjować to:

Azaitar pisze:NOWA OFERTA GU PLAY INTERNET:
bez urzadzenia:
- 19.99 na 15 miesięcy - 12 GB
- 24.99 na 15 miesięcy - 30 GB
- 29.99 na 15 miesięcy - 55 GB
- 44.99 na 15 miesięcy - bez limitu danych w LTE i HSPA+ (6 miesięcy po 24.99)
z urzadzeniem:
- 44.99 na 18 miesięcy - 30 GB, modem LTE 1 zł, zaś router Huawei E5372 za 149zł (3 miesięce po 22 zł)
- 54.99 na 18 miesięcy - 55 GB, router LTE Huawei E5372 za 1zł (3 miesiące po 27zł)
- 64.99 na 18 miesięcy - bez limitu danych w LTE i HSPA+, modem LTE Huawei E5372 1zł (3 miesiace po 22zł, 4-6 mies po 44.99zl)
- 74.99 na 18 miesiecy - bez limitu danych w LTE i HSPA+, router LTE Huawei E5372 za 1zł (3 miesiace po 27zł, 4-6 mies po 54.99zl)
dla przypomnienia wrzucam aktualne oferty z telefonami i bez![]()
BEZ TELEFONU:
-19,50 zł na czas nieokreslony(no limit rozmowy na komorki, zas stacjo 10zł, sms 10zł, 500 mb 10zl, 2gb za 20zl)
- 24,99 zł na 15 mies, 3 ms 0zl (no limit rozmowy na komorki, smsy 5zł, stacjo 5zł)
- 34.99 zl na 15 mies, 3 ms 0zl (500mb, no limit rozmowy na komorki + stacjo lub sms)
- 39.99 zł na 15 mies, 3 ms 0zl (1,5gb, no limit rozmowy na komorki + stacjo lub sms)
- 49.99 zł na 15 mies, 3 ms 0zl (2gb, no limit rozmowy na komorki + stacjo + sms)
Z TELEFONEM na 24 mies:
- 44.99 zł na 24 mies, 3 ms 0zl (750 mb, rozmowy na komorki no limit, smsy no limit, stacjo za 5 zł, więc wszystko no lmit 49.99, ceny tel jak na stronie w abo 49.99)
- 59.99 zł na 24 mies, 3 ms 0zl (1,5gb, rozmowy na komorki no limit, smsy no limit, stacjo za 5zł, ceny tel normalne)
- 69.99 na 24 mies, 3 ms 0zl (2,5gb, wszystko no limit, ceny normalne)
W przypadku zainteresowania którąkolwiek z ofert prosze o wyslanie numeru tel i wybranej opcji. Nie pytajcie mnie o inne opcje, nie pracuje w biurze obslugi klienta, tylko przekazuję numery kolegom i kolezankom z działu utrzymania klienta. Pamietajcie o koniecznym wypowiedzeniu!
Witam!
Kolega Azaitar przekazał mój nr GU i otrzymałem ofertę, którą przyjąłem. Oto oferta: połączenia komórkowe głosowe i tekstowe bez limitu, 1,5GB transmisji danych , umowa 15 msc, pierwszy miesiac 10 zł , kolejne trzy 0zł , nastepne jedenascie 39,99zł . Przecietna kwota abonamentu 30 zł . Dziękuję Azaitar!
Kolega Azaitar przekazał mój nr GU i otrzymałem ofertę, którą przyjąłem. Oto oferta: połączenia komórkowe głosowe i tekstowe bez limitu, 1,5GB transmisji danych , umowa 15 msc, pierwszy miesiac 10 zł , kolejne trzy 0zł , nastepne jedenascie 39,99zł . Przecietna kwota abonamentu 30 zł . Dziękuję Azaitar!
nie wiem czy to sprawka Azaitara ale po 30 min od wysłania mailem wypowiedzenia otrzymałem ofertę:
umowa na 6 miesięcy i podobno po 2 miesiącach można składać wypowiedzenie i starać się o nową bo ponoć na święta ma być jakaś nowa rewelacyjna.
29,99
pierwszy miesiąc 9,99
2gb netu
sms free
rozmowy do play free
100 min na pozostałe sieci i stacjonarne.
Moim zdaniem wypas:)!
dzieki!
umowa na 6 miesięcy i podobno po 2 miesiącach można składać wypowiedzenie i starać się o nową bo ponoć na święta ma być jakaś nowa rewelacyjna.
29,99
pierwszy miesiąc 9,99
2gb netu
sms free
rozmowy do play free
dzieki!
Wiem ,że tutej sie omawia przedłużanie ofert , ale ja bym się chciał zapytać co do przeniesienia. Postanowiłem ,że za miesiąc (czyli 3 miesiące przed zakończeniem umowy z orange) przechodzę do Playa. A o to moje pytanie, czy przenosząc numer mam szanse na jakieś spuszczenie z ceny telefonu? a może jakiś mały rabacik? czy zabardzo nie mam na co liczyć ?
Pewnie tak :)dajcie ip5s za 1pln w abo za 40pln na święta i będzie git:)Azaitar pisze:dsk121 oferta świąteczna będzie związana raczej z rabatami na telefony z wyzszej półki ale to wiadomo nic pewnego bo mamy koncowke sierpnia, oferty zaleza tez w duzym stopniu od tego co pokaze konkurencja
Azaitar dzięki za umowę!
Ja podobnie - akurat za jego sprawą - aledsk121 pisze:nie wiem czy to sprawka Azaitara ale po 30 min od wysłania mailem wypowiedzenia otrzymałem ofertę:
29,99
pierwszy miesiąc 9,99
2gb netu
sms free
rozmowy do play free
dzieki!
39.99 - 2GB neta + komórki i stacjonarne no limit + SMS free na 2 m-ce.
Umowa na 6m.
A po 2 miesiącach abonament pozostaje w tej wysokości? Free sms = free mms?dsk121 pisze:nie wiem czy to sprawka Azaitara ale po 30 min od wysłania mailem wypowiedzenia otrzymałem ofertę:
29,99
pierwszy miesiąc 9,99
2gb netu
sms free
rozmowy do play free
dzieki!
Witam serdecznie. Doszukałem się informacji, że rezygnację należy wysłać na adres emailowy [email protected] . Tylko różne źródła podają różne informacje, co taki list powinien zawierać. Wystarczy zawrzeć oświadczenie w treści maila, czy jednak trzeba zeskanować dokument z własnym podpisem? I czy potrzebny skan dowodu? Trochę byłaby to chyba nadgorliwość. Tym bardziej, że kontaktowałbym się z maila, na którym zarejestrowany jestem w Play24.
I drugie pytanko. Czy któryś z Was (Azaitar może?) byłby w stanie powiedzieć coś więcej na temat dostępności LG G2 mini (ze wskazaniem na czerwony, ew. czarny)? Zniknął przed weekendem, a chyba na niego bym się decydował.
Z góry bardzo pięknie dziękuję za wszystkie odpowiedzi i miłego dnia życzę
.
I drugie pytanko. Czy któryś z Was (Azaitar może?) byłby w stanie powiedzieć coś więcej na temat dostępności LG G2 mini (ze wskazaniem na czerwony, ew. czarny)? Zniknął przed weekendem, a chyba na niego bym się decydował.
Z góry bardzo pięknie dziękuję za wszystkie odpowiedzi i miłego dnia życzę