oczomajster pisze:Witam ponownie,
po odrzuceniu wniosku złożonego w salonie, wysłałem poleconym oświadczenie i przede chwila odbyłem rozmowę z konsultantką z Działu Lojalnościowego (jak to ujęła

)
Ostatnia oferta przed wypowiedzeniem to:
-nielimitowane SMSy/minuty/MMS do wszystkich + 1GB internetu za 39zł brutto - abo na 24 mies. + pozostałe miesiące do końca umowy
Aktualnie otrzymałem identyczną ofertę co do warunków z tą różnicą, że krótsza umowa. 18 miesięcy liczona od przyszłego okresu rozliczeniowego.
Czy da radę zjechać z ceny pod warunkiem, ze pozostanie pakiet internetowy, czy raczej skupić się jeszcze trochę skrócić czas umowy?
Prawdę mówiąc trochę jestem "pod ścianą" bo cały czas odwoływałem się do rzekomych warunków, które miałem dostać w innej sieci i w sumie dostałem takie same warunki, a chciałbym jednak ten pakiet za 29zł. Poradzicie coś? Spróbować blefu z nowa oferta w innej sieci?
Pozdrawiam
Niżej cenowo nie zejdziesz, oferta którą dostałeś na 18 mcy (OMG BL 29) kasuje brakujące miesiące z obecnej taryfy jeśli jakieś jeszcze zostały.
[ Dodano: 2014-08-29, 21:55 ]
rafmik pisze:Ruben pisze:rafmik, dawno nikt nie przedłużał na warunkach starych taryf OMG ale powinny być dostępne. Pewność 100% będzie jak sprawdzisz

Właśnie mam tą ofertę na 3 numerach. Na jednym z nich zostały 3 mieś do końca rabatu 50% - ciekawe czy da się go zachować ;p
Na tych samych warunkach przedłużysz bez kolejnego złożenia wypowiedzenia, dzwoń na 2699
[ Dodano: 2014-08-29, 21:56 ]
rafmik pisze:Czy ktoś się orientuje, jak wygląda sprawa z abo 19,95 zł za 550 min? Czy nadal jest dostępne w DUK?
dostępne bez złożenia wypowiedzenia jeśli już masz rabat
[ Dodano: 2014-08-29, 21:59 ]
darek.zych1 pisze:Własnie w ramach anulowania rozwiązania umowy otrzymałem propozycję:
Abonament 39,99 miesięcznie (z efakturą)
Telefon Sony Xperia M2 za 49,90 (jednorazowo)
Minuty 960
Jak oceniacie?
minuty tylko na komórki wymienne na sms 1:1 i internet 1:5mb, mms 40 groszy, oferta dobra
[ Dodano: 2014-08-29, 22:01 ]
ciekawy pisze:a są już jakieś oferty utrzymaniowe no limit netu mobilnego ?
nie ma, 50% rabatu na wszystkie inne, jak nie potrzebujesz sprzętu umowa na 0mscy z rabatem na 25 rachunków