Użytkownik
Ranga
Obserwator
Sieć
Era, Orange
Tak poprosiłem o przełączenie z BOK do SUK, ale niestety oferta była taka sama. Przy przełączaniu pani z BOK powiedziała że otrzymam i tak taką samą ofertę w SUK. I faktycznie potwierdziło się - dostałem to samo, a negocjowałem kilka dni. Więc te możliwości negocjacji są niewielkie...tatrzan pisze:krzyche negocjowałes z BOK czy z SUK ?
Pytam bo jakoś nie mogę sie z SUK połączyć znaczy nikt za bardzo nie chce mnie połączyć.
tak ale od kiedy biegną te 24 m-ce ? Mi też proponowali ale od końca obecnej umowy czyli w sumie na ponad 3 lata.krzyche pisze:Ja przedłużałem umowę na 24 m-ce w T-mobile mojej dziewczynie na takich warunkach:
iPhone 4S 8GB - 99 zł
.....
Próbowałem coś jeszcze wynegocjować, ale nie było możliwości..
Oczywiście, że biegną od końca poprzedniej umowy.tak ale od kiedy biegną te 24 m-ce ? Mi też proponowali ale od końca obecnej umowy czyli w sumie na ponad 3 lata.
Tak rozumiem tylko jak rozwiązałem umowę wskutek podwyżki 5zł, babka najpierw proponował 4S za 229zł (abo 49zł) potem za 99zł (abo 69zł) kiedy umowa normalnie miała wygasnąć X 2015 czyli proponowała umowę do X 2017. Podejrzewam że ten sam iph4s w X 2015 kosztowałby mnie już standardowo 600-700zł przy abo 69złkrzyche pisze:[...
tak tylko napisz proszę do kiedy miałeś starą umowę i od kiedy do kiedy Ci przedłużyli.turystasj pisze:Witam, w piątek przedłużona umowa na Jump S za 49.99 plus 5.00 dobrowolne ubezpieczenie. Średnia z faktur ca 100 pln. LG G2 mini za 9.00 wymiana sim gratis. Aneks realizowany w punkcie sprzedaży. Przez BOA jak i SUK ten aparat w kosmicznych cenach. Zdanie pozwalające otrzymać daną ofertę:
Dzień dobry, chciałem złożyć wypowiedzenie.