Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
memphisto pisze:Przy obecnej ofercie GU po złożonym wypowiedzeniu możesz mieć za 29,50zł no limit na wszystkie komórki + no limit sms/mms i to na czas nieokreślony.stingeros pisze:Ogólnie rzecz biorąc operatorzy idą za tym aby klienci płacili jak najwyższe stałe opłaty miesięczne czyt. abonamenty. Oferty warte uwagi wychodzą obecnie między 40 a 50zł niezależnie u jakiego operatora i co weźmieszWychodzi na to że niestety ale mamy podwyżki na szeroka skalę w stosunku do poprzednich lat.....Mnie tez kończy się umowa ale szczerze powiem przeglądałem już wszystko i chyba zostanę przy starej ofercie play czyli FORMULA M..mam 29zł abonament a w tym 400 minut do wszystkich a w play rozmowy/sms/mms za free..czyli wychodzi 7 groszy za minute do wszystkich oraz niecałe 2 grosze za sms do wszystkich...poza abonamentem 19 groszy minuta i sms
A za 34,99 miałbyś też no limit stacjonarne ale przy umowie na 15 mies. z czego pierwsze 3 mies. 0 zł
Dobrze - pod warunkiem, że do tej oferty można dokupić stacjnonarne za 5 zł.stingeros pisze:Interesuje mnie 34,99 bez telefonu co daje nielimitowane rozmowy do wszystkich, 750mb miesiecznie, nielimitowane smsy/mms do wszystkich i chce dokupic za 5zl nielimitowane na stacjonarne co da nam kwote 39,99 a ze 3 ms jest za 0zl to srednie rachunki za caly okres wyjda 32zl ... dobrze licze????
A jest ktos kto może potwierdzic czy można dokupic stacjonarne za 5zl??? i macie moze aktualny wzor pisma wypowiedzenia??pazi pisze:Dobrze - pod warunkiem, że do tej oferty można dokupić stacjnonarne za 5 zł.stingeros pisze:Interesuje mnie 34,99 bez telefonu co daje nielimitowane rozmowy do wszystkich, 750mb miesiecznie, nielimitowane smsy/mms do wszystkich i chce dokupic za 5zl nielimitowane na stacjonarne co da nam kwote 39,99 a ze 3 ms jest za 0zl to srednie rachunki za caly okres wyjda 32zl ... dobrze licze????
Ja wysyłałem e-mailem na takim wzorze i jest zarejestrowane w systemiestingeros pisze:A jest ktos kto może potwierdzic czy można dokupic stacjonarne za 5zl??? i macie moze aktualny wzor pisma wypowiedzenia??pazi pisze:Dobrze - pod warunkiem, że do tej oferty można dokupić stacjnonarne za 5 zł.stingeros pisze:Interesuje mnie 34,99 bez telefonu co daje nielimitowane rozmowy do wszystkich, 750mb miesiecznie, nielimitowane smsy/mms do wszystkich i chce dokupic za 5zl nielimitowane na stacjonarne co da nam kwote 39,99 a ze 3 ms jest za 0zl to srednie rachunki za caly okres wyjda 32zl ... dobrze licze????