Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Mam screena, ale nie wiem jak tu go wrzucić.Jaki cennik oferuje Virgin?
Połączenie: 19 gr/min, SMS do wszystkich: 9 gr, MMS: 25 gr, Transfer danych bez opłat: ?Sprawdź pełny cennik:
http://virginmobile.pl/files/news/cennik16.08_ver2.pdf
molibden pisze:Z tego co zrozumiałem to jak mam w Virgin teraz stara taryfe to nic mi nie zmienili? To ile teraz beda mi liczyli za minutę? Miałem 19gr minus bonus. Teraz czytam że 29gr. To będą mi liczyli po 29gr minus bonus za doładowanie?
Dokładnie. W dalszym ciągu obowiązuje zarówno cennik "starej" taryfy, jaki promocje do niej dołączone ("Bez Kompromisów 3" i "50% ekstra za doładowanie dla członków Klubu Virgin"). Promocje od 18.08.2014 bez zmian.marcz123456 pisze:Nie, oferta Bez kompromisów jest bez zmian. Tam cennik jest nadal stary.
W nowej podrasowali ceny.
Transfer się sumuje, ale ważność to 30 dni od otrzymania bonusowych 100MB, albo od wykupienia ostatniego pakietu danych (tu i tu się transfer dodaje do jednej puli i jest ona ważna 30 dni od takiej akcji).savi pisze:Witam, chcę wykorzystać kupon z allegro na -20zł i czy kupując 11 doładować po 10zł sumuje mi się darmowy transfer 100MB wraz z aktywnością, czy będę miał 1,1GB na 1 miesiąc?
Nie zmieniłem taryfypiotras pisze:Możesz napisać co Cię skłoniło do wybrania tej taryfy?