Posiadam starą taryfę smart plan halo za 109zł i nie ukrywam, że chętnie bym zmniejszył rachunki na kilka miesięcy przed końcem umowy, pytanie czy da się to zrobić.
znajomy znajomych zaproponowal im taka oferte z tym ze sie odezwie za pare dni. Wiec obstawiam ze to nowa oferta bedzie? bo tetaz takich nie ma?miki1234 pisze:A Ty pytasz, czy informujesz, czy wróżysz z fusówkpnb pisze:55 zl no limit
65 zl no limit + internet
oferta z telefonem
takie oferty sa juz czy to sa te.nowe co beda?
HaNz pisze:Witam, mam pytanie odnośnie przedłużenia umowy. Aktualna umowa jest do marca 2015r. Przedłużyć umowę można na 150 dni przed zakończeniem obowiązującej jednak pytanie czy ta nowa zaczyna obowiązywać od chwili podpisania (bądź też kolejnego miesiąca) czy dopiero po zakończeniu aktualnej umowy? Próbowałem dopytać konsultantów Orange jednak dostałem sprzeczne informacje![]()
Posiadam starą taryfę smart plan halo za 109zł i nie ukrywam, że chętnie bym zmniejszył rachunki na kilka miesięcy przed końcem umowy, pytanie czy da się to zrobić.
Sama od razu dała rabat 30%?Chachał pisze:Miałem dziś telefon od pani z działu rezygnacji (złożyłem wypowiedzenie w zeszłym tygodniu).
Wynegocjowałem:
- plan Halo 59,98 z rabatem -30% na 24 miesiące
- internet 0,5 GB w cenie abonamentu
- Samsung Galaxy S3 Neo za 149 zł
To by była idealna oferta dla mnieChachał pisze:Miałem dziś telefon od pani z działu rezygnacji (złożyłem wypowiedzenie w zeszłym tygodniu).
Wynegocjowałem:
Dla mnie również idealna, ja wypowiedzenie złożyłem dopiero we wtorek w salonie, tak więc muszę jeszcze poczekać na ofertę, umowa do 9 października, tak więc jeszcze mogę czekaćSchnap pisze:To by była idealna oferta dla mnieChachał pisze:Miałem dziś telefon od pani z działu rezygnacji (złożyłem wypowiedzenie w zeszłym tygodniu).
Wynegocjowałem: