Oto notka prasowa w wersji "młodzieżowej":
http://chcewszystko.pl/files/Informacja ... _slang.doc
Warszawa, 18 sierpnia 2014 r.
Szok w trampkach w Virgin Mobile! „CHCĘ WSZYSTKO” to nowa zajawka pre-paid, którą polubią wszyscy ziomkowie, bo ogarnie ich wszystkie potrzeby! #szok „CHCĘ WSZYSTKO” to nowiutkie możliwości, loox usługi i przede wszystkim prosta zajawka, bez ściemy i pitu pitu! Musicie obczaić bazę!
Co mogę? Śmigam z najszybszym internetem LTE w moim smartphonie, piszę bez limitu do wszystkich ziomków, gadam bez ograniczeń i nie wydając hajsu mam dostęp do najbardziej zaczepistych apek. #OMG Super na maksa c'nie xD? Do wyboru dwie oferty, dwa pakiety ogarnięte dla klienteli i ich wygórowanych potrzeb przez #VIRGIN_MOBILE.
- Zmotaliśmy naszą ofertę dla młodych ziomków w wieku 18-24 lata. To ludziska, którzy ciągle noszą przy sobie telefon, piszą eski i rozmawiają, ale też jest on ich stylem życia. #high_life Nowiutką ofertę wykombinowaliśmy, wyczuwając naszych uzytkowników. Skąd to wiemy? Panelowe badania ogarnęły ich potrzeby i zajawki tak, aby od Virgin Mobile mieć wypasiony produkt – mówi Marcin Wieczorkowski, dyrektor marketingu, Virgin Mobile Polska
Nowa zajawka od Virgin Mobile to dwie opcje i jeden bonus dla ziomków przenoszących swój numer z pozostałych sieci #niezłe_promo. Każdemu styknie hajsiwa, bo za 29 zł jest 1 GB szybciutkiego internetu LTE, esemesy za friko do wszystkich i aż 100 minut za darmo do wygadania z każdym! Jeżeli ktoś chce więcej, to nic straconego! #wersja_lux Za 59 zł jest aż 2 GB zajefajnego internetu w jakości LTE, skrobanie esków i pogaduchy ze wszystkimi bez wydawania hajsu!

Coś dla świeżaków przenoszących swój numer? Same rarytasy. Od Virgin Mobile jest aż 2 GB netu LTE, smsy i rozmowy bez płacenia dodatkowej kasy. #taniocha Dla lubiących Fejsa, ogarniających Gadu Gadu lub ciekawskich Ask.fm, Virgin Mobile ma wielki hit! Te wszystkie apki są za darmo. Korzystasz do woli! #czad_na_maksa
- Nasza nowa zajawka to reakcja na to, czego potrzebują młodzi ziomkowie. Jest taka jak oni i ma w sobie wszystko, czego chcą. Gadamy tym samym językiem. Dlatego ta oferta jest prosta, nowiutka i zgrana– dodaje Marcin Wieczorkowski, dyrektor marketingu, Virgin Mobile Polska
„CHCĘ WSZYSTKO” to prawdziwa rewoluja, a nie żadne lanie wody! Nowiutkie pakiety to nie wszystko co przygotował operator! Masa reklam, ogarnięta kampania online i dużo dla oczu – wielkie billboardy, nowinki w gazetach i reklamowe szaleństwo do zasłuchania w popularnych radiach. Mało? Będzie więcej! Każdemu się należy, a co! Od września w ogólniakach, akademikach, uniwerkach i polibudach Virgin Mobile zapoda nowiutkie startery!
Ludziska mogą się szykować na niezłe promki i akcje! Dla użytkowników Klubu Virgin Mobile już się grzeją gorące rabaty i spoko ceny nie tylko na usługi ooperatora, ale też na ciuchy, biżu i gadżety w bajeranckich firmach!
Słownik
Szok w trampkach- coś niespotykanego i rewolucyjnego. Zwrot używany, gdy coś nas mocno zdziwi i zaskoczy
Zajawka – coś nowego, chęć na coś
Ogarnąć – zrozumieć, nauczyć się, poznać. Zwrot ten ma wiele zastosowań i najczęściej jest stosowany w sytuacjach, gdy musimy coś sprawdzić lub o coś się postarać
Obczaić bazę – zwrócić na coś uwagę
Hajs – po prostu pieniądze
C'nie? - skrót od „co nie?”
Zmotać – zorganizować, załatwić
Ziomek – młody człowiek, młodzież
Świeżak – nowa osoba, ktoś nieobeznany w temacie
Kontakt dla mediów:
Biuro prasowe Virgin Mobile Polska
Marta Nowicka
Mobile: 799 555 222
E-mail:
[email protected]
Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular