- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Połączenie do wszystkich sieci i na stacjonarne: 29 gr/min
SMS do wszystkich: 9 gr
MMS do wszystkich: 25 gr
Transfer danych bez opłat (prędkość do 32 kbit/s)
Możliwość dokupienia Pakietów #WSZYSTKO
Myślałem że będzie 19groszy...
Wszystkie osoby, które przeszły na nową taryfę mogą korzystać z pakietu #DlaMnieSuper w promocyjnej cenie 49 zł.
Zawsze coś...
Wszystkie osoby, które przeszły na nową taryfę mogą korzystać z pakietu #DlaMnieSuper w promocyjnej cenie 49 zł.
Zawsze coś...

Wychodzi drożej...telemaniak93 pisze:Połączenie do wszystkich sieci i na stacjonarne: 29 gr/min
Zawsze coś...

Też to zauważyłem. Ciekawe czy nowe regulaminy mają końcową datę obowiązywania (bez kompromisów, 50% itp). Na pewno będą chcieli zmigrować wszystkich na te beznadziejne pakiety, pytanie tylko kiedy.Przemix pisze:na stronie widnieje regulamin do "Bez Kompromisów 3" z dzisiejszą datą, ale plik jest uszkodzony... jest też regulamin bonusu 50% z dzisiejszą datą.
U mnie też tak wygląda.Jakub pisze:Czy tylko u mnie strona wygląda tak?
http://zapodaj.net/ea6a52db8776c.png.html
Pod ostatnim swoim postem na głównej piszą że niebawem przedstawią CAŁĄ ofertę, więc ta nie jest jeszcze pełna/dopracowana?
Tu wystarczy że zostawią bonus po doładowaniu, i to pewnie zamknie usta krzykaczom.
Chociaż z drugiej strony te "pakiety" mogły by być podpięte pod obecną taryfę, i nie byłoby sprawy.
Albo żeby miały bezterminową ważność.
Chociaż z drugiej strony te "pakiety" mogły by być podpięte pod obecną taryfę, i nie byłoby sprawy.
Albo żeby miały bezterminową ważność.