*222*2# => "Wprowadziłeś błędny kod. Spróbuj ponownie"
cyanoone pisze:Ludzie jeśli bonus +50% zostanie to ta nowa oferta jest nie zła. Wyjdzie za ok 19,34 zł 1 GB internetu, no limit sms, 100 minut do wszystkich. Czy to drogo? Dla mnie nie!
Co do tego to jest poniekąd prawda, poniekąd, bo dotąd klienci Virgin nastawieni byli by ładować 10zł / m-c - takie średnie im wychodziły, bo się najbardziej opłacało... z tego widać, że od teraz, żeby dostać to co im daje Virgin czyli "nową ofertę" trzeba będzie wydać 30zł / m-c...ale jednoznacznie zapewne nic ciekawego do obecnej oferty nie dojdzie, żadnych nowych 2015minut itp itd, a to co jest obecnie jest już "zakurzone" i naprawdę osobiście, jako użytkownik dual-sim wolałbym mieć choćby wybór czy chcę 100MB w bonusie czy np 40minut / 30dni - wówczas by mi to pasowało. A tak śmieszy mnie te 100MB... W tym momencie bonus +50% jakoś rozpływa się w tym bałaganie - to co już weszło na konto, nie przeliczam już, zapominam - bo dalej schodzi z konta 19gr/min do wszystkich i nie mogę obniżyć sobie kosztów w jakimś pakiecie do wartości choćby 10gr / min...
Każdy kombinuje, a ja w mBank mobile, do którego wróciłem dostaję 50MB co miesiąc bez doładowywania (rozliczany co 1kB), aby utrzymać numer muszę doładować 5zł / 60dni i do tego korzystając z usług mbanku co miesiąc wpada 30minut zupełnie gratis - to jest dla mnie idealny profil do dual-sim na chwilę obecną (2,5zł / 30dni) a nie 30zł.
Wybaczcie moją subiektywność, ale każdy tu wyraża opinie pod siebie...
Teraz chciałbym zadać pytanie czy jest jakaś oferta (oprócz tego co niby zapowiada IZZI) gdzie dostanę gdzieś 19gr/min bez pakietu, rok ważności konta, brak konieczności ładowania co miesiąc by coś dostać, lub utrzymywania 30zł na koncie (RBM) by coś tam mieć i....w dodatku jakąś możliwość obniżenia kosztów 1minuty połączenia w pakiecie, lub no limit po P4 - czy jest coś takiego, bo myślałem, że Play na kartę tak ma, ale okazuje się, że tam jest 29gr poza sieć.