pakierhakierxd pisze:Nie masz przypadkiem włączonego wyłączania wifi po wyłączeniu ekranu czy coś

Dokładnie. Radzę sprawdzić ustawienia aplikacji od oszczędzania energii itp.
Tez tak się kiedyś naciąłem.
[ Dodano: 2014-08-09, 21:55 ]
sebusy pisze:słoneczny pisze:Ale kto zapowiadał jakąkolwiek ofertę od lipca?
Zdaję sobie sprawę (już to wyżej pisałem), że mnóstwo tu wielbicieli Virgina, również rzucającymi przeciekami - absolutnie się do tego nie odnoszę - jeśli twierdzisz, że nic nie obiecują od końca czerwca przejrzyj tego fanpage dokładnie... po wprowadzeniu pakietów dalej jest mowa o nowej ofercie...
Ok, wierzę na słowo. Nie będę śledził całej dyskusji na fb.
Natomiast chodzi mi o to, że, odpowiedzi na pytania internautów w stylu "wkrótce", trzeba traktować z przymrużeniem oka. Nie jest to jakaś megaoficjalna deklaracja czegokolwiek.
Z tego co widzę, to nie umieścili na wallu żadnej deklaracji, ani żadnej wskazówki, na portalach telko, tez nic poza nowymi pakietami.
To raczej internauci na fb o tych samych nickach, robią w okół tej sprawy ciągłe zamieszanie.
Oczywiście jak się sparzyłeś, masz prawo krytykować. Ja póki co 2 lata bez reklamacji. Co, więcej, zasięg T-Mobile jest dla mnie dużym atutem. Ceny schodzą na drugi plan, więc czy coś będzie czy nie będzie, to nie mam na to ciśnienia. Ale miło będzie mieć wybór między dwoma taryfami.