Nie wiem czy chce mi się odpisywać czytając te wasze bzdury. Napiszę w skrócie bo już mam dosyć.
1. Tak to jest mail.
2. Tak jest konkretnie do mnie. Inaczej nie założą sprawy w BOA
3. Nie jestem prawnikiem, a wiem tyle że podstawą prawa jest właśnie to, że "wszystko co niezakazane jest dozwolone" - chyba że żyjesz w korei północnej.
4. W PT art. 60a jest tylko mowa o tym kiedy możesz wypowiedzieć umowe i jakie kary ponosisz w określonych sytuacjach, a nie jak powienieneś przenieść numer z wypowiedzeniem. Zacytuj konkretny fragment bo może faktycznie czegoś nie rozumiem.
5. Nie będę cytował całego maila bo nie ma potrzeby. Wiadomość jest jasna.
Czy nie zapomniałem do czegoś się odnieść?
Z mojej strony EOT w tym temacie, obie "strony" wypowiedziały się wystarzająco obszernie. Każdy kto czyta oceni sam, na ile ryzyka go stać i jak duże ono jest w rzeczywistości.
Chyba tutaj się z tobą zgodzę.
EDIT
to świadczy o tym, że on myśli, że wszyscy będą myśleć za niego, a jak się pojawi problem powie z kim gadał i już się problem rozwiąże, on pewnie nie ma żadnych poważnych doświadczeń, że tak myśli, w dodatku myśli, że robi łaskę, że wyśle papier do T, że się nie godzi na nowe wrunki kiedy to T bardziej zrobiło łaskę, że zmieniło warunki i dało opcje rozwiązania umowy bez kary,
on musi doświadczyć problemów, wtedy może zrozimie o czym tu inni pisali którzy się z nim nie zgadzali
Mam podwierdzone info od operatora, że wszystko jest ok. Ty oczekujesz że jezus zstąpi z nieba i da ci niebiańską gwarancję na wypowiedzenie umowy bez kar. Ja jako zwykły człowiek zadbałem aby moje informacje były sprawdzone i nie mam już możliwości zrobić tego inaczej. Ty się po prostu boisz, że TM komuś wlepi karę w sumie nie wiadomo za co.