pokaz mi gdzie jest taka oferta bo jump bez telefonu kosztuje 44,99 zl i w tym tylko 250 mb internetSowolog pisze:W t-mobile jest nolimit ze stacjonarnymi (komórki, sms/mms, stacjonarne) za 29,9zł tylko neta jest mniej, bo 500mb ale za 10zł jest dodatkowo 1GB. Umowa tylko sim na 6 miesięcy.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
http://www.abonamenty.pl/t-mobile-specj ... facebooka/
Po 6 miesiącach jest 39,90zł zamiast 29,90zł ale wtedy zapewne będzie można już umowę przedłużyć na innych warunkach albo płacić 39,90zł za pełny nolimit.
Po 6 miesiącach jest 39,90zł zamiast 29,90zł ale wtedy zapewne będzie można już umowę przedłużyć na innych warunkach albo płacić 39,90zł za pełny nolimit.
Witam, czy ten Play nie leci sobie zbyt bardzo w kulki? Mialem dzisiaj przedluzac umowe u doradcy biznesowego, ale okazalo sie ze zaktualizowali od dzisiaj cennik i 3 wybrane przeze mnie telefony sa o 400zł netto drozse, malo tego tylko jeden z wybranych telefonow jest dostepny. Chyba czas szukac inne oferty u konkurencji...
Właśnie, dolek69, jak będziesz rozmawiał to dopytaj przed podpisaniem umowy o ceny droższych telefonów:
- Samsung S4
- Sony Z1 Compact
- LG G2 (o ile jest dostępny)
- HTC ONE (M7)
- i może jeszcze Motorolę MOTO G (tylko wersję z LTE)
Wszyscy tu na forum będą dozgonnie wdzięczni
Ta oferta którą podałeś to dla indywidualnych a nie na firmę?
I dopytuj przy akceptacji umowy czy aby na pewno masz wszystko no limit, niech ci konsultant jeszcze raz wymieni po kolei na koniec to co masz mieć w abo.
Jak już będziesz miał regulamin, czy chociaż nazwę tego abo to podziel się z nami, możesz też rzucić zdjęciami tych regulaminów, nikt z nas nie pogardzi:)
Jeśli rzeczywiście wszystko będzie się zgadzało (i gdyby któryś z lepszych telefonów był w dobrej cenie - chociaż i te które wymieniłeś są ok) to oferta zacna.
- Samsung S4
- Sony Z1 Compact
- LG G2 (o ile jest dostępny)
- HTC ONE (M7)
- i może jeszcze Motorolę MOTO G (tylko wersję z LTE)
Wszyscy tu na forum będą dozgonnie wdzięczni

Ta oferta którą podałeś to dla indywidualnych a nie na firmę?
I dopytuj przy akceptacji umowy czy aby na pewno masz wszystko no limit, niech ci konsultant jeszcze raz wymieni po kolei na koniec to co masz mieć w abo.
Jak już będziesz miał regulamin, czy chociaż nazwę tego abo to podziel się z nami, możesz też rzucić zdjęciami tych regulaminów, nikt z nas nie pogardzi:)
Jeśli rzeczywiście wszystko będzie się zgadzało (i gdyby któryś z lepszych telefonów był w dobrej cenie - chociaż i te które wymieniłeś są ok) to oferta zacna.
Wypowiedzenie złożone, dzisiaj po raz pierwszy kontaktowała się panna z GU.
Oferta zasadniczo bez pierdolnięcia, bo zaproponowała krótkoterminową Formułę 4.0 Unlimited na obecny numer telefonu. Warunki takie, jak na stronie:
- oferta indywidualna
- tylko SIM
- 29,99 zł
- umowa na 6 miesięcy
- no-limit rozmowy
- 2 GB danych
- LTE do końca 2014 (nie robi mi to, tele nie obsługuje)
- brak no-limit sms
Da się jeszcze ugrać te smsy, czy to maksimum?
Oferta zasadniczo bez pierdolnięcia, bo zaproponowała krótkoterminową Formułę 4.0 Unlimited na obecny numer telefonu. Warunki takie, jak na stronie:
- oferta indywidualna
- tylko SIM
- 29,99 zł
- umowa na 6 miesięcy
- no-limit rozmowy
- 2 GB danych
- LTE do końca 2014 (nie robi mi to, tele nie obsługuje)
- brak no-limit sms
Da się jeszcze ugrać te smsy, czy to maksimum?
Sk_uter na to wygląda, że dzwonił do ciebie zwykły konsultant a nie GU.
Trzeba poczekać na załatwienie przedłużenia przez dolek69, wtedy będziemy mieli dobrą ofertę z telefonem pewną. Przydałoby się jeszcze coś bez telefonu do 30-35 zł z pełnym no limit i netem co najmniej 1GB.
Trzeba poczekać na załatwienie przedłużenia przez dolek69, wtedy będziemy mieli dobrą ofertę z telefonem pewną. Przydałoby się jeszcze coś bez telefonu do 30-35 zł z pełnym no limit i netem co najmniej 1GB.
Witajcie,
moja umowa skończyła się w maju i w końcu nadszedł czas ją przedłużyć. Wypowiedzenie umowy złożone w połowie lipca, na kartę numer przejdzie z końcem miesiąca. Dziś kontakt z działem przedłużania wyglądał następująco.
Konsultant na moją prośbę o przełączenie do GU, odpowiedział, że dodzwoniłem właśnie do działu, ale chyba coś kręcił. Oferta którą zaproponował to standard opisywany na stronach wcześniej 59,90 - no limit rozmowy/sms, 1,5 GB internetu, 3 m abonament 0 zł i telefony w cenach z kanału www - wybrany przeze mnie HTC Desire 610 - 229 zł Zapytałem o ofertę którą otrzymał dolek69, ale stwierdził, że takiej nie widzi i nie może mi jej zaproponować.
Moje pytanie brzmi zatem - czy rzeczywiście był to GU, czy zwykły konsultant? Jeśli zwykły to co trzeba zrobić, żeby dostać się do GU
?
moja umowa skończyła się w maju i w końcu nadszedł czas ją przedłużyć. Wypowiedzenie umowy złożone w połowie lipca, na kartę numer przejdzie z końcem miesiąca. Dziś kontakt z działem przedłużania wyglądał następująco.
Konsultant na moją prośbę o przełączenie do GU, odpowiedział, że dodzwoniłem właśnie do działu, ale chyba coś kręcił. Oferta którą zaproponował to standard opisywany na stronach wcześniej 59,90 - no limit rozmowy/sms, 1,5 GB internetu, 3 m abonament 0 zł i telefony w cenach z kanału www - wybrany przeze mnie HTC Desire 610 - 229 zł Zapytałem o ofertę którą otrzymał dolek69, ale stwierdził, że takiej nie widzi i nie może mi jej zaproponować.
Moje pytanie brzmi zatem - czy rzeczywiście był to GU, czy zwykły konsultant? Jeśli zwykły to co trzeba zrobić, żeby dostać się do GU

Przez pierwsze 3 miesiące dodatkowe 13 zł za pakiety roamingowe czyli wychodzi 42,90, a w play jest to samo za 39,99 zł plus 2 razy większy net. Kolejna akcja niemiecka tmobile.Sowolog pisze:http://www.abonamenty.pl/t-mobile-specj ... facebooka/
W stosunku do standardowej oferty masz 500 mb neta więcej, 3 miesiące rabatu i tel droższy o 10 zł ;p słabokuba.w pisze:59,90 - no limit rozmowy/sms, 1,5 GB internetu, 3 m abonament 0 zł i telefony w cenach z kanału www - wybrany przeze mnie HTC Desire 610 - 229 zł
Ostatnio zmieniony 08 sie 2014, 19:55 przez Wiksa11, łącznie zmieniany 2 razy.
Orange - sieć Januszy.
Wiksa11 z tym kitem to chodziło mi o zwykłych konsultantów przez telefon, co niby są z GU, ale nie "widzą' lepszej oferty z systemie itp. itd. (podobnie jak u kuba.w jak sądzę).
Rozmowa w salonie była w tym tygodniu o tych nowych Formułach z netem. A w salonie mogą chyba sprzedać ofertę Redbulla, ale tylko z telefonem. Za 38 zł oczywiście oferta tylko przez stronę, ale wspomniałem Pani, bo warunki zdecydowanie lepsze niż mi proponowała.
kuba.w aby połączyć się bezpośrednio z GU dzwonisz pod *500, potem wciskasz klawisz 8 a następnie klawisz 2. Tak było dotychczas.
Rozmowa w salonie była w tym tygodniu o tych nowych Formułach z netem. A w salonie mogą chyba sprzedać ofertę Redbulla, ale tylko z telefonem. Za 38 zł oczywiście oferta tylko przez stronę, ale wspomniałem Pani, bo warunki zdecydowanie lepsze niż mi proponowała.
kuba.w aby połączyć się bezpośrednio z GU dzwonisz pod *500, potem wciskasz klawisz 8 a następnie klawisz 2. Tak było dotychczas.
Witam.
Korzystałem często z informacji z tego forum, więc podzielę się tym co dostałem z Play.
- 11.06.2014 złożone wypowiedzenie z końcem okresu promocyjnego, tj 18.08.2014.
- pierwsza oferta z GU:
"W ramach Abonamentu Formuła 4.0 oferujemy nielimitowane minuty do wszystkich sieci krajowych za jedyne 94 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo zawiera nielimitowane minuty, SMS-y/ MMS-y do Play oraz nielimitowane połączenia na numery stacjonarne.| Do powyższej promocji polecamy atrakcyjne telefony już od złotówki." - Śmieszne ale prawdziwe.
- około 20 lipca 2014 propozycje z GU: określę je jako - różne.
- 23 lipca po wysłuchaniu oferty: 12 m-cy tylko sim, 34,99, sieci kom. no limit, sms'y i mms'y
lub stacjonarne: no limit, 750 MB, poprosiłem o telefon następnego dnia;
- 24 lipca zgodziłem się na: "RePlay FORMUŁA Unlimited Internet (20) Tylko SIM z upustem +",
czyli: sieci komórkowe - no limit, sms'y i mms'y (mogłem wybrać stacjonarne) - no limit,
750MB, umowa na 15 m-cy (3 pierwsze free), 34,99 pln.
Oferta dla klientów nie biznesowych.
Myślę, że przyzwoicie.
Pozdrawiam.
Korzystałem często z informacji z tego forum, więc podzielę się tym co dostałem z Play.
- 11.06.2014 złożone wypowiedzenie z końcem okresu promocyjnego, tj 18.08.2014.
- pierwsza oferta z GU:
"W ramach Abonamentu Formuła 4.0 oferujemy nielimitowane minuty do wszystkich sieci krajowych za jedyne 94 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo zawiera nielimitowane minuty, SMS-y/ MMS-y do Play oraz nielimitowane połączenia na numery stacjonarne.| Do powyższej promocji polecamy atrakcyjne telefony już od złotówki." - Śmieszne ale prawdziwe.

- około 20 lipca 2014 propozycje z GU: określę je jako - różne.
- 23 lipca po wysłuchaniu oferty: 12 m-cy tylko sim, 34,99, sieci kom. no limit, sms'y i mms'y
lub stacjonarne: no limit, 750 MB, poprosiłem o telefon następnego dnia;
- 24 lipca zgodziłem się na: "RePlay FORMUŁA Unlimited Internet (20) Tylko SIM z upustem +",
czyli: sieci komórkowe - no limit, sms'y i mms'y (mogłem wybrać stacjonarne) - no limit,
750MB, umowa na 15 m-cy (3 pierwsze free), 34,99 pln.
Oferta dla klientów nie biznesowych.
Myślę, że przyzwoicie.
Pozdrawiam.
Siema wszystkim 
Widzę, że wielkie jest oczekiwanie, co udało mi się ustalić. No niestety.. konsultant, z którym wczoraj gadałem miał dzwonić dziś do 13:30, bo na 15 mam do pracy. Nie zadzwonił... zadzwoniłem sam do obsługi klienta i babeczka również nie widziała takiej oferty. ALE powiedziała mi, ze nie ma takiej oferty itp a tamta była albo źle przedstawiona albo "może ktoś z innego działu dzwonił". I to ją sprzedało. haha czyli oczywistym jest, że nie była to konsultantka GU
mimo że mnie zapewniała. Widocznie ich dział utrzymania klienta posiada inny dział zajmujący się "trudnymi" klientami z wypowiedzeniem
Pociągnąłem ją jeszcze za język, ale nie było nic ciekawego, co mogło by mnie zainteresować. Podejrzewam, że najbliższe dni będą bardzo owocne w informacje, gdyż 18 kończy mi się umowa. Bądźmy dobrej myśli 

Widzę, że wielkie jest oczekiwanie, co udało mi się ustalić. No niestety.. konsultant, z którym wczoraj gadałem miał dzwonić dziś do 13:30, bo na 15 mam do pracy. Nie zadzwonił... zadzwoniłem sam do obsługi klienta i babeczka również nie widziała takiej oferty. ALE powiedziała mi, ze nie ma takiej oferty itp a tamta była albo źle przedstawiona albo "może ktoś z innego działu dzwonił". I to ją sprzedało. haha czyli oczywistym jest, że nie była to konsultantka GU