Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Coś tam jednak widać, mało ale widać i do tego mają wewnątrz i na zewnątrzbed pisze:Zaktualizowano mapę LTE na stronie T-Mobile. Oczywiście cały czas jotpeg...
Z aglomeracją warszawską czekali na sam koniec, mogli się dużo lepiej przygotować. Pół roku? Za dużo, powinni do końca sierpnia opanować sytuację bo będzie d@@a z najnowocześniejszej sieci w Europie.zajadacz pisze:Z U900 po odpaleniu zawsze jest burdel. Z pół roku trwa zanim będzie normalnie a i wtedy nie zawsze działa jak powinno.
Moim zdaniem to naturalna konsekwencja I etapu modernizacji. Dołożenie stacji tam gdzie mamy problem i nie było stacji żadnego z dwóch partnerów. Zresztą pasmo 2600MHz, o które walczą w przetargu/ aukcji wymaga posiadania stacji w "gęstym terenie" co 200-300m.MaciejM pisze:Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że ma być wysyp nowych lokalizacji jeżeli chodzi o BTSy, Node B i eNodeB w 2015 roku. Jeszcze w tym roku ruszy LTE na Giewoncie.
Oprócz tego, że będzie i zmienią kolor obszaru na zrobiony to U900 powinno działać jak trzeba a jak pokazuje obecne wdrażanie mamy burdel w tym archeo...Jeżeli chodzi o Warszawę i U900 pod koniec września ma być w całej aglomeracji.
Orange, Bydgoszcz i okoliceBenjamin Linus pisze:a ja mam tak:
to co to za LAC ?
[url=http://files.tinypic.pl/i/00561/ksxqzsxxu48k_t.jpg]Obrazek[/URL]
janekt pisze:Orange, Bydgoszcz i okoliceBenjamin Linus pisze:a ja mam tak:
to co to za LAC ?
[url=http://files.tinypic.pl/i/00561/ksxqzsxxu48k_t.jpg]Obrazek[/URL]
LAC charakterystyczny dla NetWorks!
Burdel to dopiero Polkomtel ma ze swymi Huaweiami z RNC 1, które mają nad priorytet względem U2100, a i w centrum Warszawy potrafi zalogować się do Aero2 odległego o 3-4 KM, by było śmieszniej na obecną chwilę nie zamierzają ich modernizować.Mixiorek pisze:Oprócz tego, że będzie i zmienią kolor obszaru na zrobiony to U900 powinno działać jak trzeba a jak pokazuje obecne wdrażanie mamy burdel w tym archeo...
Przed N! było różnie, chyba nie było żadnej jednorodności co do LAC stacji.Benjamin Linus pisze:no, tak mi chodziło czy to N!.
a jak poznać że nie N!, jaki stary LAC był ?