Możliwe, że to nic strasznego, bo konsultanci odpowiadają szablonami, w których nie uwzględniono tej sytuacji. T-Mobile mogłoby zamieścić tą informację w pierwotnym piśmie informującym o podwyżce albo jako publicznie dostępny komunikat, no ale na takie coś pewnie nigdy marketing nie wyrazi zgodyukefake pisze:przyznam, że trochę jestem zaniepokojony tym, że nie piszą wprost co z ewentualną karą. Zapewnienia słowne to jak pisanie na wodzie - nic po tym nie zostaje ... jak nie będzie kary to super ale jak się t-mobile uprze to może być nieprzyjemnie

Osobiście jestem zaskoczony, że chcą tak bardzo iść na rękę klientowi. Spodziewałbym się raczej trzymania się w 100% przepisów i zmuszania do procedury, której nikt w praktyce dziś nie potrafi przeprowadzić. Boją się UKE, czy co?
[ Dodano: 2014-08-05, 20:45 ]
chopin1984, pytałem o coś innego, dostałeś podwyżkę na umowie z telefonem? Przecież ta akcja dotyczy (podobno) tylko umów SIM-only oraz takich, które przeszły na bezterminowe. Skoro masz raty w abo, to nie jesteś ani jednym, ani drugim przypadkiem.