Ech no to lipa. Pewnie trzeba będzie kserować dowód, wysyłać pocztą. W banku to wystarczyło się zalogować i zmienić numer a z telekomami zawsze biurokracja.
Nie trzeba. Ja też musze ojcu zmienić numer i jeszcze tego nie zrobiłem, ale dowiedziałem się w nju ze taką dyspozycję składasz po prostu w panelu użytkownika. Czyli inaczej niż np w t-m gdzie musiałem biec do salonu i wysłuchiwać o tym ze niepotrzebnie odchodzę bo pojawią sie nowe swietne oferty a w nju zapłacę tyle samo ile teraz
Znam dwie osoby, które dzwonią z nju prawie wyłącznie na stacjonarne i płacą tylko 10zł
Jakbym nie miał ummowy terminowej na stacjonarny w orange to chyba bym babci jeszcze wziął nju tylko kwestia jest taka że w przypadku starszych osób wchodzą w grę dwie sprawy. Raz ze obsługa komórki może być po prostu fizycznie utrudniona mimo że moja spokojnie obsługuje jeszcze wszystkie urządzenia i nawet ma prawo jazdy na motocykl (85 lat

. A dwa to to że koleżanki/ koledzy starszych osób mają zwykle jeszcze telefony stacjonarne i pozbywając się samemu takowego narażamy ich na koszty wiec u mnie stanęło że jej zostawimy jednak stacjonarny choc z finansowego pkt widzenia to absurd (49zł).