Powiem Ci tak, ta bateryjka mała też mnie irytuje, że jest rozlana.... Jest to telefon siostry który po upadku do wody (leżał całkowicie zatopiony przez 20-30 min) został wysuszony i wszystko działało, pękł dotyk, wymieniłem obudowę (kompletna z allegro), bateria oryginalna od Samsunga (1350 mAh). Telefon po szybkim (kompletnym rozładowaniu) bez karty SIM i bez użytkowania "konkretnego" w tym granie, itp. ładuje się... hm... myślę, że ok. 3h?? nie chcę wprowadzić w błąd... Zainstalowałem najnowsze oprogramowanie... Może to coś da, jak nie to trzykrotnie spróbuję rozładować i naładować w pełni. Chciałbym dodać, że oprogramowanie to SFR... Telefon z Francji (do jutra zdejmę simlock w serwisie), zauważyłem, że zasięg się też knoci... ale nie aż tak bardzo jak to inni mają problem (pomyślałem, że wina leży w antenie obudowy z allegro, być może, takie moje przypuszczenia), zobaczę jak się sprawuje po zdjęciu simlocka.... Nie ma co szaleć, telefon jest dla 6 letniej dziewczynki

(będzie użytkować go we Francji, nie w sieci SFR więc i tak trzeba zdjąć simlock... Da się wgrać od nowa kompletnie oprogramowanie? tak aby nie było SFR? Najlepiej oficjalne oprogramowanie od Samsunga... Tak aby usunąć całkowicie to i zainstalować nowe. Pozdrawiam i dziękuję za dotychczasowe wskazówki