- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ktos probowal dostac znizke na LG g2?? Jesli tak to ile udalo sie ugrac i przy jakim abonamencie ?
Witam, w sierpniu konczy mi się umowa z GU. Abonament formuła L bez słuchawki:
- no limit do play
- darmowe stacjonarne
- 400 minut / sms
Całość na 24 pln. Nie śledziłem ostatnio ofert, ale z tego co widzę to play wciska teraz no-limit w gorszych warunkach. Moje pytanie brzmi, czy wypowiadając umowę w GU da radę wyrwać do tych warunków które mam jakiś mały internet, powiedzmy 1GB? Oczywiście w zbliżonej cenie ABO?
- no limit do play
- darmowe stacjonarne
- 400 minut / sms
Całość na 24 pln. Nie śledziłem ostatnio ofert, ale z tego co widzę to play wciska teraz no-limit w gorszych warunkach. Moje pytanie brzmi, czy wypowiadając umowę w GU da radę wyrwać do tych warunków które mam jakiś mały internet, powiedzmy 1GB? Oczywiście w zbliżonej cenie ABO?
witam,
Potrzebuję waszej porady:)
Obecnie posiadam abonament z telefonem za 45zł w skład którego wchodzi:
- 1gb za 16zł
- 210minut wymienne na 455smsów czyli pakiet 81,90 złotówek do wykorzystania za który płace 29zł
(nigdy w całości nie wydzwoniłam posiadanej kwoty)
1. co jestem w stanie wytargować przy przedłożeniu?
2. czy jestem w stanie wytargować abonament z podobną liczba minut i nowym telefonem za max.30-35zł, pakiet internetowy NIE jest mi niepotrzebny-ewentualnie bardzo mały max 250mega
3. umowę mam do 30 września, kiedy najpóźniej powinnam wysłać wypowiedzenie umowy z zachowaniem numeru żeby przejść na kartę? muszę w salonie wypowiedzieć czy moge online-jak tak to pod jaki mail wysłać?
4. czy mogę zmigrować z abonamentu od razu do mixa, czy pierw musze na karte i dopiero z karty na mixa?
5. czy w momencie przejścia umowy na czas nieokreslony będę mogla wyłączyć teen pakiet internetu za 16 zl, czy jest on na szytwno przypisany do oferty?
Potrzebuję waszej porady:)
- 1gb za 16zł
- 210minut wymienne na 455smsów czyli pakiet 81,90 złotówek do wykorzystania za który płace 29zł
2. czy jestem w stanie wytargować abonament z podobną liczba minut i nowym telefonem za max.30-35zł, pakiet internetowy NIE jest mi niepotrzebny-ewentualnie bardzo mały max 250mega
3. umowę mam do 30 września, kiedy najpóźniej powinnam wysłać wypowiedzenie umowy z zachowaniem numeru żeby przejść na kartę? muszę w salonie wypowiedzieć czy moge online-jak tak to pod jaki mail wysłać?
4. czy mogę zmigrować z abonamentu od razu do mixa, czy pierw musze na karte i dopiero z karty na mixa?
5. czy w momencie przejścia umowy na czas nieokreslony będę mogla wyłączyć teen pakiet internetu za 16 zl, czy jest on na szytwno przypisany do oferty?
Witam,
Chciałem skorzystać z paru rad.
Aktualnie posiadam abonament Formula 4.0
- 2gb internet 20 zł
- Nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci (bez stacjonarnych)
- Telefon SG SII za 1 zł
Za 159 zł miesięcznie, umowa kończy mi się w listopadzie.
Czy jestem wstanie wytargować w podobnej lub niższej cenie podobny abonament:
- Nielimitowane smsy do wszystkich sieci
- Rozmowy mogą być limitowane
- 2gb internetu
Z telefonem SG SV (bez zegarka)
W jakim czasie kontaktować się z obsługą klienta i jaka strategie przyjąć?
Chciałem skorzystać z paru rad.
Aktualnie posiadam abonament Formula 4.0
- 2gb internet 20 zł
- Nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci (bez stacjonarnych)
- Telefon SG SII za 1 zł
Za 159 zł miesięcznie, umowa kończy mi się w listopadzie.
Czy jestem wstanie wytargować w podobnej lub niższej cenie podobny abonament:
- Nielimitowane smsy do wszystkich sieci
- Rozmowy mogą być limitowane
- 2gb internetu
Z telefonem SG SV (bez zegarka)
W jakim czasie kontaktować się z obsługą klienta i jaka strategie przyjąć?
hcldwz pisze:jak umowa przechodzi na czas nieokreślony to potem możemy są przedłużyć w każdym momencie i skorzystać z oferty GU?
Otóż nie. Mam umowę na czas nieokreślony (skończyła mi się jakieś pół roku temu). Dzisiaj dzwoniłem na *500 i konsultant mimo wszelkich moich starań nie zaproponował mi żadnego z opisywanych przez was wariantów z GU. Chodziło mi o coś takiego 37.99 zamiast 49.99 za FORMUŁĘ 4.0 UNLIMITED o czym pisał @Azaitar, jednak konsultant stwierdził, że nie słyszał o takiej możliwości.Karlos20 pisze:hcldwz, Zgadza sięWystarczy się z nimi skontaktować.
Jak więc można porozmawiać z GU?
rtx, Miałem nadzieję że jeśli jestem na umowie na czas nieokreślony to będę miał dostep do oferty GU. Boje się że jak teraz nie mając już aktualnej umowy złożę wypowiedzenie to po prostu mnie przeniosą na kartę i będzie pozamiatane.
Czyli jednak złożyć wypowiedzenie?
Czyli jednak złożyć wypowiedzenie?
Czy ktos sie orientuje czy rozwiazanie umowy mozna wyslac na maila? Ew na ktorego?
Ericsson GA628->Siemens C25->Siemens MT50->Siemens MC60->Siemens M55->Nokia 3310->Nokia 6610i->Nokia 6230i->Nokia 6280->Samsung D800->Nokia N80->Nokia N95/E51->->Nokia 5800->Samsung GalaxyS/Nokia E71>Samsung Galaxy S3/Samsung XCover2
deskjet możesz złożyć w salonie lub wysłać skan na maila [email protected] ,tu masz druk: http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdf i czekasz na zarejestrowanie w systemie. Następnie żeby nie tracić czasu dzwonisz pod *500, potem wciskasz klawisz 8 a następnie klawisz 2, wtedy od razu powinni połączyć cię z działem przedłużeń GU - tylko wtedy musisz wiedzieć dokładnie jaką chcesz ofertę i twardo stać przy swoim. Możesz zaznaczyć kiedy mają ci przenieść numer, ale i tak jest chyba 30-dniowy okres wypowiedzenia, więc jak złożysz w lipcu to powinno to nastąpić z końcem sierpnia. Sądzę że oba sposoby wypowiedzenia są równie szybkie.
Ponawiam, nikt nie wie????
- 1gb za 16zł
- 1gb za 16zł