• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 44 z 168
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 168

#731090  autor: marcinek243
 08 lip 2014, 13:09
Słyszałem że promocja wyklucza się z RWK prawda to?

#731095  autor: lluukk
 08 lip 2014, 13:24
Golarz Filip pisze:...
Obie oficjalnie kończą się 31 sierpnia,jednak jak zapewne wiadomo,Liona można wydłużyć nawet do roku.
W każdym razie finansowo bardziej opłaca się batonikowa promocja właśnie.
do roku ? jak ?
na bonach z Inmedio mam ważność koniec marca 2015.

lluukk

#731114  autor: asffaf
 08 lip 2014, 15:12
marcinek243 pisze:Słyszałem że promocja wyklucza się z RWK prawda to?
Podbijam pytanie.

#731121  autor: ChuckyCiechanow
 08 lip 2014, 15:53
lluukk pisze:
Obie oficjalnie kończą się 31 sierpnia,jednak jak zapewne wiadomo,Liona można wydłużyć nawet do roku.
W każdym razie finansowo bardziej opł
aca się batonikowa promocja właśnie.
do roku ? jak ?
nie czasem koniec marca ale 2016 r . Moje maja taka waznosc

#731123  autor: manyaky
 08 lip 2014, 15:56
asffaf pisze:
marcinek243 pisze:Słyszałem że promocja wyklucza się z RWK prawda to?
Podbijam pytanie.
Pakiet nie likwiduje RWK.

Regulamin jest czysty pod tym względem.

PS Temat o 6za6 znajduje się tutaj:
Kod: Zaznacz cały
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=68151
Ten jest poświęcony pakietowi Lion.

#731125  autor: NokiaUser
 08 lip 2014, 16:11
Gdy zobaczyłem post Sahima o tym, że na doładowaniu była informacja o możliwości aktywacji pakietu od 8 lipca, to od razu byłem pewien, że tego dnia pakiet się pojawi. Po prostu ktoś się za bardzo pospieszył z tą informacją.

PS. Historia lubi się powtarzać. Pamiętacie marzec 2012, oczekiwanie na nową ofertę Heyah i reklamę tej oferty na przystanku przed oficjalną prezentacją? :)

#731126  autor: lluukk
 08 lip 2014, 16:14
ChuckyCiechanow pisze:
lluukk pisze:
W każdym razie finansowo bardziej opł
aca się batonikowa promocja właśnie.
do roku ? jak ?
nie czasem koniec marca ale 2016 r . Moje maja taka waznosc

mój błąd 2016 !
myślicie, że nie "ukrócą" przedłużania tymi bonami GB z Lionów ?

można przecież za "abonament" 15 zł miesięcznie mieć tyle GB ile się chce w cenie 5 GB za 1 zł

lluukk

#731155  autor: Golarz Filip
 08 lip 2014, 17:37
Ja mam akurat bony 500 MB ważne do końca 2015 roku.
Na 8 miesięcy mam spokój z Internetem,jakby wycofali wcześniej możliwość doładowania to piszemy reklamację o zwrot środków za zakupione bony.
Myślałem,że tradycyjnie będzie można i przy tej promocji- 6GB coś pomieszać z taryfami Orange ale niestety sposób się nie znalazł.
W każdym razie w zakresie mobilnego dostępu do sieci za sprawą pomarańczowych nie mamy co narzekać.

#731156  autor: lluukk
 08 lip 2014, 17:42
Golarz Filip pisze:Ja mam akurat bony 500 MB ważne do końca 2015 roku.
Na 8 miesięcy mam spokój z Internetem,jakby wycofali wcześniej możliwość doładowania to piszemy reklamację o zwrot środków za zakupione bony.
Myślałem,że tradycyjnie będzie można i przy tej promocji- 6GB coś pomieszać z taryfami Orange ale niestety sposób się nie znalazł.
W każdym razie w zakresie mobilnego dostępu do sieci za sprawą pomarańczowych nie mamy co narzekać.
na jakiej podstawie ta reklamacja?
odpowiedź będzie prosta - bony są dla taryf innych niż OFnK więc tak proszę je stosować zgodnie z przeznaczeniem, miłego używania.

http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 311399.pdf

lluukk

#731160  autor: Golarz Filip
 08 lip 2014, 17:49
Piszę tylko i wyłącznie o sytuacji,którą już wcześniej ktoś sygnalizował,powtarzam:

Mam na tę chwilę zakupionych 7 bonów 500 MB.Zakupionych,leżą w szafie,czekają na swoją kolej,potwierdzenie zakupu również.
Z jakiś tam przyczyny,tak jak to miało miejsce wczesną wiosną tego roku,Orange nagle wycofuje bony ze sprzedaży ( sama usługa ciągle działa ) więc wtedy mam wraz z całym pakietem danych z Lion zaklepaną tzw.czarną godzinę.
Teraz najważniejsze kolego,sytuacja którą miałem na myśli wcześniej-Orange wycofuje całą promocję.
Po prostu wycofują sprzedaż i zamykają usługę.
Mają do tego prawo.
Wtedy właśnie piszę reklamację,że mam zakupione bony i nie mogę ich użyć.
Moja taryfa ani środki zgromadzone nie mają wtedy żadnego znaczenia.

#731163  autor: lluukk
 08 lip 2014, 17:56
Golarz Filip pisze:Piszę tylko i wyłącznie o sytuacji,którą już wcześniej ktoś sygnalizował,powtarzam:

Mam na tę chwilę zakupionych 7 bonów 500 MB.Zakupionych,leżą w szafie,czekają na swoją kolej,potwierdzenie zakupu również.
Z jakiś tam przyczyny,tak jak to miało miejsce wczesną wiosną tego roku,Orange nagle wycofuje bony ze sprzedaży ( sama usługa ciągle działa ) więc wtedy mam wraz z całym pakietem danych z Lion zaklepaną tzw.czarną godzinę.
Teraz najważniejsze kolego,sytuacja którą miałem na myśli wcześniej-Orange wycofuje całą promocję.Mają do tego prawo.
Wtedy właśnie piszę reklamację,że mam zakupione bony i nie mogę ich użyć.
Moja taryfa ani środki zgromadzone nie mają wtedy żadnego znaczenia.
a ja mam na myśli sytuację gdy na kod wysłany w taryfie OFnK - otrzymasz odpowiedź od sieci; "W tej taryfie niedostępne" ale dalej będzie dostępne w taryfach z promocji. po prostu uszczelnią system zgodnie z warunkami promocji
czyli
bony będziesz miał ważne dla taryf zgodnych z promocją
będą tam działały jako 500 MB
a nie da się ich użyć w OFnK

i co wtedy ?

lluukk

#731167  autor: Golarz Filip
 08 lip 2014, 18:00
No Panem Kleksem jeszcze nie jestem,więc przepadnie mi to wszystko i utopię 135 pln :)
Jednak znając Orange i to,że na tych alpejskich kombinacjach laptop działa od października 2013 jestem dziwnie spokojny.

#731177  autor: NokiaUser
 08 lip 2014, 19:07
A to nie jest tak, że przy zmianie taryfy środki na koncie promocyjnym zostają?

#731180  autor: lluukk
 08 lip 2014, 19:26
NokiaUser pisze:A to nie jest tak, że przy zmianie taryfy środki na koncie promocyjnym zostają?
tylko czy 500 zł promocyjne w innej taryfie to 5 GB?

lluukk

#731297  autor: NokiaUser
 09 lip 2014, 07:33
lluukk pisze:tylko czy 500 zł promocyjne w innej taryfie to 5 GB?
No nie, ale jeśli jest tak, że przy zmianie taryfy środki promocyjne zostają, to po powrocie do Orange Free na Kartę (i uprzednim "zabonowaniu" w taryfie głosowej) byłoby po staremu - 500 zł = 5 GB.

#731300  autor: lluukk
 09 lip 2014, 07:51
NokiaUser pisze:
lluukk pisze:tylko czy 500 zł promocyjne w innej taryfie to 5 GB?
No nie, ale jeśli jest tak, że przy zmianie taryfy środki promocyjne zostają, to po powrocie do Orange Free na Kartę (i uprzednim "zabonowaniu" w taryfie głosowej) byłoby po staremu - 500 zł = 5 GB.
a to fakt
czyli pytanie jest ważne ;)

wie ktoś w takim razie czy środki z Lionów przy zmianie taryfy zostają ?

lluukk

#731302  autor: ChuckyCiechanow
 09 lip 2014, 08:04
Kasa z Lion i Bonow nie przepata przy migracji miedzy taryfami.

#731464  autor: NokiaUser
 09 lip 2014, 19:00
QQ3C3VR9WR

#731583  autor: tytan1
 10 lip 2014, 10:43
ChuckyCiechanow pisze:Kasa z Lion i Bonow nie przepata przy migracji miedzy taryfami.

ja wczoraj zmieniałem taryfe Orange Free > Orange Yes i wyzerowało konto główne i środki bonusowe (bon 500mb). Doładowałem następnie za 10zł,, przyszedł sms że konto głowne 10zł, później za pare minut że konto puste 0,00 doładuj ble ble. Pisałem reklamacje na maila do tej pory nie odpowiedzieli. Dzisiaj dzwoniłem do BOA zwrócili mi w sumie 15 zł (miałęm na głównym 1,20 + doł. 10zł) , a gdy zapytałem o środki promocyjne to powiedzieli że takie środki bonusowe nie przechodzą, więc jak ktoś zmieniał taryfę to niech uważa, wcześniej wykorzystując z grubsza ten bonus

#731595  autor: lluukk
 10 lip 2014, 11:24
tytan1 pisze:
ChuckyCiechanow pisze:Kasa z Lion i Bonow nie przepata przy migracji miedzy taryfami.

ja wczoraj zmieniałem taryfe Orange Free > Orange Yes i wyzerowało konto główne i środki bonusowe (bon 500mb). Doładowałem następnie za 10zł,, przyszedł sms że konto głowne 10zł, później za pare minut że konto puste 0,00 doładuj ble ble. Pisałem reklamacje na maila do tej pory nie odpowiedzieli. Dzisiaj dzwoniłem do BOA zwrócili mi w sumie 15 zł (miałęm na głównym 1,20 + doł. 10zł) , a gdy zapytałem o środki promocyjne to powiedzieli że takie środki bonusowe nie przechodzą, więc jak ktoś zmieniał taryfę to niech uważa, wcześniej wykorzystując z grubsza ten bonus
To jak to w końcu jest 😊
Przepadają czy nie...

lluukk
  • Strona 44 z 168
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 168
  • 1