rtx pisze:mucher to dziwne, bo
- 64.99 zamiast 79.99 za FORMUŁĘ 4.0 + 2gb + smsy lub stacjonarne (tu N5 - 639zł)
- 79.99 zamiast 99.99 za FORMUŁĘ EUROPA + 2GB (tu N5 - 379zł)
Możliwe, że trafiłeś na osobę która nie mogła, bądź nie chciała ci dać niższej ceny. Trzeba być po prostu upierdliwym i jak wiesz że jest taka a nie inna oferta, to trzeba umiejętnie walczyć o swoje.
Wiem - poprzednie umowy już tak przedłużałem i generalnie zgadzało się to z tym, co na forum - dlatego jestem trochę zaskoczony (może to kwestia czasu do końca umowy - u mnie ze 2 miesiące jeszcze). Zakładam, że oferta przedłużeniowa na *500 to właśnie GU - jutro mają oddzwonić - choć w międzyczasie wygląda, że Nexusy wyszły.
Natomiast ciekawe że w ogóle nie dostałem rabatu na telefon - tak jak pisałem; zastanawiam się czy to kwestia tego pakietu 750 vs 2 GB; czy ktoś dostał rabaty na telefon przy pakiecie 2GB?
Swoją drogą - jak sobie przypominam rozmowy z BOK orange przy przedłużeniu umowy parę lat temu - to dopiero był "beton, beton, muł i beton". M.in. z tego powodu i kilku innych powodów "do Bydgoszczy będę jeździł, a do Orange nie wrócę".
biszkopt - można tyle że ta druga osoba musi się jakoś uwierzytelnić - ja tak robiłem np. z żoną - po identyfikacji ja brałem słuchawkę i męczyłem konsultanta.