• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 106 z 140
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 140

#728707  autor: Multimek
 30 cze 2014, 10:18
kaspeed pisze:;]Z pierwszych moim nieoficjalnych plotek będą pakiety minut/sms internet zmodyfikowany.
To prawda, pakiety wejdą na początku września, znajomy nie chciał powiedziec co i jak, ale powiedział że będzie fajnie i lepiej.

#728712  autor: darek638
 30 cze 2014, 10:37
Też mam "przeciek" o pakietach :mrgreen:

Nigdy więcej Play.

#728720  autor: Braymer
 30 cze 2014, 10:51
Jak w Virgin będą czekać z promocjami do września to sukcesów im nie wróżę :-)

#728723  autor: kamail86
 30 cze 2014, 11:08
A co w lipcu i sierpniu? przez te dwa miesiące mogą stracić trochę klientów, zawłaszcza że to wakacje i bardzo przydałyby się w tym czasie jakieś tanie wewnątrz sieciówki. Więc jak mają zamiar coś wprowadzić po zakończeniu pakietu 2014 minut to lepiej by nie czekali z tym aż do września.

#728731  autor: JacekK
 30 cze 2014, 11:39
Pewnie zaważyło to, że wakacje to nie jest dobry czas na prowadzenie akcji marketingowych (urlopy, puste szkoły, uczelnie...).

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.

#728735  autor: DanielR
 30 cze 2014, 11:55
To samą akcję marketingową niech sobie robią we wrześniu. Za to od jutra mogą wprowadzić pakiety do oferty. Na wakacje (dla świadomych oferty) jak znalazł.

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer:
Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)

#728757  autor: marcz123456
 30 cze 2014, 12:53
Mam wrażenie że lejek w T działa gorzej niż Orange.
Zresztą jeśli skasują lejek, ja skasuję Virgina. Tylko dla lejka trzymam tą sieć.

#728766  autor: słoneczny
 30 cze 2014, 13:14
mvno-gsm_pl pisze:Pewnie zaważyło to, że wakacje to nie jest dobry czas na prowadzenie akcji marketingowych (urlopy, puste szkoły, uczelnie...).
To zależy jaka akcja. Na reklamę w tv, to raczej najgorszy okres, ale na marketing plażowy jak najbardziej. Za skromny budżet reklamowy na spoty w tv, można zrobić konkretną kampanię w kurortach przez całe wakacje.

Zależy, co oni tam kombinują...
Może jutro już coś będzie wiadomo.

#728769  autor: kaspeed
 30 cze 2014, 13:18
lejek zostanie:)) a ja jestem po rozmowie z cmok i prio orange odzyskam,,,,

#728793  autor: Emsi
 30 cze 2014, 13:48
Ja tam póki co surfuje na lejku i czekam na bieg wydarzeń. W razie czego Klucz wprowadza taniuśkie pakiety z końcem lipca, na net i rozmowy. Jeżeli się potwierdzi z tym wrześniem, to będzie trochę samobójcze zagranie. Z marketingiem nie ma większego problemu, dziś facebook jest głównym nośnikiem informacji i nawet w okresie wakacyjnym jest użytkowany. Do aktualnych użytkowników wysłać SMS-y informujące o nowej promocji i wszystko.

#728800  autor: Sig
 30 cze 2014, 14:15
Również mogę potwierdzić. Karta jest w telefonie, który jest rzadko używany. SMS nie dostałem, ale dziś internet w lejku rano coś nie chciał zbytnio działa (czasem tak, czasem nie), co mnie zastanowiło. Do tego mignęło mi (to się nazywa cell info?) napisem z nazwą regionu, w stylu T-Mobile. Jednakże telefon był ciągle w 2G (Orange ma taki tutaj zasię, Play brak). Teraz patrzę na telefon jeszcze raz - jest 3G, w liście preferowanych Era na pierwszym miejscu, więc karta musiała zostać zaktualizowana. Mi to akurat pasuje, będę go musiałwziąć na trasę, w której była mocna luka z zasięgiem Orane (a to droga krajowa...), może będzie działać lepiej. Oczywiście, że wolałbym zasięg macierzysty, ale skoro Play nie powiększa go o nowe miejscowości - trudno. A lejek działa ok.

[ Dodano: 2014-06-30, 14:16 ]
Emsi pisze:...dziś facebook jest głównym nośnikiem informacji...
Nie.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#728807  autor: Emsi
 30 cze 2014, 14:49
Sig pisze:
Emsi pisze:...dziś facebook jest głównym nośnikiem informacji...
Nie.
Aaa no tak, Telegazeta. ;)
A tak ma serio. No może nie głównym, ale ma bardzo silny wpływ na dzisiejsze społeczeństwo. Jak i cały Internet. Kilku operatorów zaniedbuje swoje strony kosztem fanpage na facebooku. Żeby nie było, nie jestem zwolennikiem, choć sam pod fikcyjnymi personaliami mam konto na [f]. Możemy sobie dyskutować o marketingu, z tym że nie wiemy ile VM może przeznaczyć na reklame. Przykład facebooka jest rozwiązaniem uniwersalnym, na kieszeń każdego opa.

#728816  autor: pauvre
 30 cze 2014, 15:27
Ciekawe czy pakiet 2014 minut przestanie działać z końcem dzisiejszego dnia, czy też może będzie podobnie jak było z pakietem 2013 smsów, że będzie działał jeszcze chociaż przez jakiś czas. ;)

#728827  autor: KA
 30 cze 2014, 15:54
VM trochę zostało w tyle - muszą coś zrobić, żeby znów się wyróżniać z tłumu.
FB - oczywiście, że TAK. "Stety" czy "niestety" - to już zależy od upodobań.

#728850  autor: maniek89
 30 cze 2014, 16:55
Od dziś śmigam w Virgin :)

#728858  autor: cyanoone
 30 cze 2014, 17:32
maniek89, Jakie masz zasięgi?
Pozdrawiam ;)

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)

#728890  autor: kaspeed
 30 cze 2014, 19:01
W sumie sieć jak sieć.Nadal czekam na przywrócenie zasięgu orange

#728898  autor: bazooka
 30 cze 2014, 19:21
Multimek pisze:
kaspeed pisze:;]Z pierwszych moim nieoficjalnych plotek będą pakiety minut/sms internet zmodyfikowany.
To prawda, pakiety wejdą na początku września, znajomy nie chciał powiedziec co i jak, ale powiedział że będzie fajnie i lepiej.
Skoro tak - to od jutra doświadczamy regulacji podanych 30 maja i studiujemy REGULAMIN a w nim bardzo NIEciekawa jest strona 2, która jak dla mnie daje do zrozumienia jednoznacznie, iż to koniec klasycznego R W K
Kto przestudiuje przede wszystkim zapisy z końca tej strony (2) proszę o komentarz i swoje przemyślenia.
Jak dla mnie, życzę powodzenia ludziom, którzy ładują więcej niż 10zł lub którzy cieszą się PROSTĄ OFERTĄ bez KONIECZNOŚCI PILNOWANIA ważności konta i środków.
Jeśli oferta VM jest dla tych co dzwonią "mniej" to czyż nie klasyczne, niezmienione RWK było dość ważną częścią tej całej układanki :?:

I tu zgadzam się:
Braymer pisze:Jak w Virgin będą czekać z promocjami do września to sukcesów im nie wróżę :-)
Oprócz tego muszę skomentować to:
Emsi pisze:Sig napisał/a:
Emsi napisał/a:
...dziś facebook jest głównym nośnikiem informacji...

Nie.

Aaa no tak, Telegazeta. ;)
A tak ma serio. No może nie głównym, ale ma bardzo silny wpływ na dzisiejsze społeczeństwo. Jak i cały Internet. Kilku operatorów zaniedbuje swoje strony kosztem fanpage na facebooku.
Pozwoliłem sobie wczoraj TAM na komentarz, który na pewno przy ok 128tys. czytelników (tylu lubi to! czyli Virgin Mobile Polska) nie mógł się spodobać moderującemu fanpage.
"Pilnowałem" go do dziś i miałem nosa, że to robię, bo dziś ani śladu po nim - a więc "FB ma bardzo silny wpływ na społeczeństwo" ale jednocześnie jest manipulacją.
Kto spodziewał się tego po VM :?:
Fakt, który tam przytoczyłem - że nie ma co ładować od jutra konta VM bez wprowadzenia nowości - mógł dawać do myślenia tym 128tys. czytelnikom a więc widocznie, to nie mogło zostać :(

Sugeruję więc uważnie czytać regulaminy i dobrze przekalkulować sobie opłacalność danej oferty, a nie ufać fanpagowi VM, na którym mogą zostać tylko przychylne komentarze.

Napiszę Wam, że mam straszny dylemat teraz co robić jeśli te info o pakietach od września się sprawdzą - choć tu mój drugi numer w DUALu to mam teraz na koncie 37gr i na pewno tych 10 (czyli 15zł) nie wydzwonię więc ładować będę musiał teraz co 2miechy - no nie bardzo mi się to widzi (przez to uciekłem z mbank mobile)...
W sumie żadnej korzyści nie będę miał z tego numeru (bez 2014minut po P4)...

Jestem ciekaw waszych opinii na temat 2 strony regulaminu.

#728904  autor: kaspeed
 30 cze 2014, 19:32
RWK zostaje...tyle zdradzę...To że w tabeli jest od 10zł to drobny błąd...

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:

#728905  autor: macc
 30 cze 2014, 19:33
sebusy przejdziesz najwyżej z numerami do klucza a tam jest RWK.
  • Strona 106 z 140
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 140
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106