Multimek pisze:kaspeed pisze:;]Z pierwszych moim nieoficjalnych plotek będą pakiety minut/sms internet zmodyfikowany.
To prawda, pakiety wejdą na początku września, znajomy nie chciał powiedziec co i jak, ale powiedział że będzie fajnie i lepiej.
Skoro tak - to od jutra doświadczamy regulacji podanych 30 maja i studiujemy
REGULAMIN a w nim bardzo NIEciekawa jest strona 2, która jak dla mnie daje do zrozumienia jednoznacznie, iż to koniec klasycznego
R W K
Kto przestudiuje przede wszystkim zapisy z końca tej strony (2) proszę o komentarz i swoje przemyślenia.
Jak dla mnie, życzę powodzenia ludziom, którzy ładują więcej niż 10zł lub którzy cieszą się PROSTĄ OFERTĄ bez KONIECZNOŚCI PILNOWANIA ważności konta i środków.
Jeśli oferta VM jest dla tych co dzwonią "mniej" to czyż nie klasyczne, niezmienione RWK było dość ważną częścią tej całej układanki
I tu zgadzam się:
Braymer pisze:Jak w Virgin będą czekać z promocjami do września to sukcesów im nie wróżę

Oprócz tego muszę skomentować to:
Emsi pisze:Sig napisał/a:
Emsi napisał/a:
...dziś facebook jest głównym nośnikiem informacji...
Nie.
Aaa no tak, Telegazeta.

A tak ma serio. No może nie głównym, ale ma bardzo silny wpływ na dzisiejsze społeczeństwo. Jak i cały Internet. Kilku operatorów zaniedbuje swoje strony kosztem fanpage na facebooku.
Pozwoliłem sobie wczoraj TAM na komentarz, który na pewno przy ok 128tys. czytelników (tylu lubi to! czyli Virgin Mobile Polska) nie mógł się spodobać moderującemu fanpage.
"Pilnowałem" go do dziś i miałem nosa, że to robię, bo dziś ani śladu po nim - a więc "FB ma bardzo silny wpływ na społeczeństwo" ale jednocześnie jest manipulacją.
Kto spodziewał się tego po VM
Fakt, który tam przytoczyłem - że nie ma co ładować od jutra konta VM bez wprowadzenia nowości - mógł dawać do myślenia tym 128tys. czytelnikom a więc widocznie, to nie mogło zostać
Sugeruję więc uważnie czytać regulaminy i dobrze przekalkulować sobie opłacalność danej oferty, a nie ufać fanpagowi VM, na którym mogą zostać tylko przychylne komentarze.
Napiszę Wam, że mam straszny dylemat teraz co robić jeśli te info o pakietach od września się sprawdzą - choć tu mój drugi numer w DUALu to mam teraz na koncie 37gr i na pewno tych 10 (czyli 15zł) nie wydzwonię więc ładować będę musiał teraz co 2miechy - no nie bardzo mi się to widzi (przez to uciekłem z mbank mobile)...
W sumie żadnej korzyści nie będę miał z tego numeru (bez 2014minut po P4)...
Jestem ciekaw waszych opinii na temat 2 strony regulaminu.