• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 15 z 624
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 624

#727776  autor: krymol016
 26 cze 2014, 10:50
Generalnie oferta jest ciekawa nawet w porównaniu z Orange i Play, tylko szkoda, że wciskają te minuty w roamingu zamiast internetu. Około 19 mają do mnie dzwonić z SUK, spróbuję coś wynegocjować.

#727789  autor: usiu128
 26 cze 2014, 11:19
sunxem,
nie można nic wywalczyć poza zniżką na telefon.
Jest dostępny abo za 129,99zł (nie ma go dla nowych klientów).
Jest w nim pełny no limit, 1GB, 90 minut do UE i w Roamingu.
Zniżka na telefon 300zł.

margeo, - dokładnie jest tak jak napisałeś.

#727798  autor: sql
 26 cze 2014, 11:31
Czy w taryfie JUMP! proFirma XL bez telefonu można coś uzyskać więcej w SUK np. krótszą umowę bądź jakąś zniżkę ?

#727812  autor: Szymaniak
 26 cze 2014, 12:03
1. No to pytanie co do taryf firmowych.
Z tego co ktoś pisał, otrzymał taryfę 99zł netto w cenie 98zł brutto. (czyli po przeliczeniu 79,99netto), a więc dostał obniżkę abonamentu o 20zł.
Jakie są możliwości przy taryfach typu 69,99netto? Jest możliwość tak jak on, dostać upuścik lub jakieś bajery ?
Biorąc także pod uwagę, że w T-mobile posiadam full serwis =>3 telefony, internet, stacjonarny i 3 konta T-mobile bankowe.

2. Z reguły przedłużałem umowy u znajomej w salonie i ona zawsze podawała mi druczek z ofertą SUK. Jako, że przeniosła się do Anglii już tak dobrze nie ma :( Czy jest więc możliwe bym w salonie u jakiejś miłej pani także otrzymał ofertę SUK ? Bo zakładam, że jeśli ona miała dostęp, to inni też mają ?

#727835  autor: usiu128
 26 cze 2014, 12:56
Ofertę SUK dla biznesu można zrealizować w każdym salonie T-Mobile.
Zniżki jakie dostaniesz zależne są od okresu który jest do końca umowy.
Największe rabaty zaczynają się w chwili kiedy do końca jej trwania jest mniej niż 3mce.

#727839  autor: Szymaniak
 26 cze 2014, 13:04
Miło mi to słyszeć :) Co do umowy jestem od kilku miesięcy na bezterminowej

#727885  autor: wiosnalato
 26 cze 2014, 14:51
sunxem pisze:A może ktoś z Was negocjował w taryfach wyższych - JUMP L, XL Special, XL wraz z lepszymi słuchawkami? Macie jakieś info ile można ugrać? Jakie są zniżki na aparaty w tych taryfach i czy może pojawiała się jakś zniżka na abonament od SUK w tych przedziałach cenowych???
Mnie się udało Jump L w cenie 89,90
Sony Z w cenie 1,00
Internet 1gb
Kurier free
micro sim free
Umowa 24 mcy

Bez Suk, normalnie zadzwoniłem poprosiłem o przełączenie do Suk ale pani nie chciała mnie przełączyć.
Pomarudzilem i dostałem jak wyżej.

#727898  autor: usiu128
 26 cze 2014, 15:21
wiosnalato pisze:
sunxem pisze:A może ktoś z Was negocjował w taryfach wyższych - JUMP L, XL Special, XL wraz z lepszymi słuchawkami? Macie jakieś info ile można ugrać? Jakie są zniżki na aparaty w tych taryfach i czy może pojawiała się jakś zniżka na abonament od SUK w tych przedziałach cenowych???
Sony Z w cenie 1,00
Internet 1gb
Kurier free
micro sim free
Umowa 24 mcy

Bez Suk, normalnie zadzwoniłem poprosiłem o przełączenie do Suk ale pani nie chciała mnie przełączyć.

Musiałeś być klientem ze specjalnej kampanii dla których możliwa jest taka właśnie oferta :) ale niestety nie każdy może ją dostać.

#727899  autor: katrin242
 26 cze 2014, 15:21
o fajny upust :)

[ Dodano: 2014-06-26, 15:23 ]
usiu128 pisze:
wiosnalato pisze:
Sony Z w cenie 1,00
Internet 1gb
Kurier free
micro sim free
Umowa 24 mcy

Musiałeś być klientem ze specjalnej kampanii dla których możliwa jest taka właśnie oferta :) ale niestety nie każdy może ją dostać.

A co trzeba zrobić- aby być klientem specjalnej kampanii???

#727906  autor: miroos
 26 cze 2014, 15:34
jakiś tydzień temu przedłużałem umowę w T-mobile - numer mam na działalność gospodarczą (od 11 lat), ale dotychczas korzystałem tylko z taryf dla klientów indywidualnych (były zwykle korzystniejsze). Dotąd płaciłem rachunki ok 102-103 zeta. Do końca umowy 6 miesięcy.

Oto co wynegocjowałem z SUK:
- Jump pro firma M z upustem 20 netto - czyli za 49,99 netto
- Rozmowy bez limitu w kraju (sieci mobilne i stacjonarne)
- SMS/MMS bez limitu do wszystkich w Polsce
- 1GB transferu danych
- Nielimitowane połączenia z kraju do UE
- 200 minut na połączenia przychodzące w UE
- 200 minut na połączenia wychodzące w UE
- 200 sms w UE
- Faktura elektroniczna

- jakieś dodatki typu navi expert itd przez cały okres umowy

- telefon SGS 3 LTE za 4 grosze
- oczywiście kurier itd gratis

Dodatkowo jest jakiś bug w t-mobile bo mieli mi wyłączyć sieć rodzinną po uruchomieniu nowych taryf a sieć nadal działa (4 numery za 1,99 zł).

#727913  autor: fmac
 26 cze 2014, 16:04
Właśnie jestem po rozmowie z SUK, w T-mobile od 12lat, telefon na firmę, udało się wynegocjować:

JUMP proFirma L - 69,99 netto
ze standardową zawartością
- Rozmowy bez limitu w kraju (sieci mobilne i stacjonarne)
- SMS/MMS bez limitu do wszystkich w Polsce
- 2GB transferu danych
- Nielimitowane połączenia z kraju do UE
- Nielimitowane połączenia przychodzące w UE
- 200 minut na połączenia wychodzące w UE
- 200 sms w UE

Jestem zdecydowany na Sony Xperia Z2 - zaproponowano mi na niego rabat 123zł brutto, czyli za 935zł brutto.

Pytałem też o opcję bezpieczny telefon, można włączyć ale za 10zł netto

Umówiłem się jutro na kontakt z ich strony.

Rozumem że opłata abonamentowa jest super, a co sądzicie o cenie telefonu i cenie za bezpieczny telefon - podobno nic się już nie da zrobić, czy napewno?

I takie już pytanie całkiem z innej beczki ;) wolałbym zrobić ten aneks w punkcie niż przez telefon (przyzwyczajenie), z tego co piszecie nie będzie problemu, ale czy potrzebuje jakieś dane od konsultanta który mi proponuje konkretne warunki? i kto dostaje prowizję ( o ile wogóle to tak działa) konsultant czy punkt stacjonarny?

#727948  autor: sn00p
 26 cze 2014, 17:58
Pytanie do pracowników t-mobile :)
Jest w ogóle szansa na przedłużenie umowy przez SUK ze zniżką 150 PLN na telefon w taryfie "Jump S" za 49,99 PLN biorąc pod uwagę, że do końca umowy zostało ok 5-6mcy a obecny abonament wynosi ok 60 PLN.
I pytanie nr 2, czy to że mam jeszcze jedną umowę (blueconnect)coś zmienia, tzn. może ułatwić negocjacje?

#727958  autor: sql
 26 cze 2014, 19:23
usiu128, proszę wymień jakie są opcje biznesowe bez telefonu w taryfie XL oraz z telefonem oraz "pokrewnych taryfach". Czytając to forum odnajduję tylko szczątkowe informacje o ofercie (głównie podawane są oferty z telefonem). Do końca umowy pozostało mniej niż 3 miesiące.

#728091  autor: mrbzyq
 27 cze 2014, 11:10
Dzisiejsza aktualizacja cennika telefonów:
Cennik 27.06.2014

#728099  autor: thonka
 27 cze 2014, 11:47
Lumia 625 LTE dołączyła do telefonów promowanych via iBOA w ofercie S i M (w obu przypadkach 9zł za zamówienie zamiast odpowiednio 269zł i 99zł) za to z listy promowanych wypadł ACE3 w ofercie S (119zł zamiast 9zł).
Po za tym żadnych zmian.

Tym samym jedynym telefonem za niską opłatą, który zostaje do promowania oferty LTE jest... Chiński Alcatel POP S3.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#728150  autor: krymol016
 27 cze 2014, 14:44
Przedłużając umowę z taryfą Jump S na 24 miesiące z telefonem będę płacił miesięcznie 50zł. Do tego dokupię +1GB internetu za 10zł. Telefon sprzedam za 500zł. Opłata miesięczna wyjdzie 40zł. Będę miał w tym nielimitowane połączenia do wszystkich (łącznie ze stacjonarnymi), nielimitowane sms i mms do wszystkich i 1,25GB internetu. Zastanawiam się, czy wybrać taką ofertę, czy skusić się na ofertę Play na 6 miesięcy bez telefonu, gdzie połączenia są bez limitu do sieci komórkowych (w T-mobile mówią, że to nie obejmuje wszystkich sieci) i nie ma w tym połączeń na numery stacjonarne, limit internetu 2GB, +10zł za nielimitowane sms i mms to wszystkich sieci. Łączny koszt miesięczny abonamentu wynosi 40zł. Teraz zastanawiam się którą ofertę wybrać? Ten Play jest jakiś gorszy pod względem zasięgu, jakichś haczyków itp? Kusi mnie głównie 4x krótsza umowa.

#728153  autor: piter410
 27 cze 2014, 15:02
Witam wszystkich forumowiczów
Dzwonili do mnie wczoraj z SUK i proponuje mi taki oto zestaw
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 1g internetu , bezpieczne urządzenie w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie

#728162  autor: sunxem
 27 cze 2014, 16:04
piter410 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 2g internetu , ubezpieczenie telefonu w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie
wg mnie oferta b.dobra. ja bym brał od razu. Nie wiem ale to wyglada na kampanie bo cena sluchawki i warunki abonamentowe niestandardowe...:)

#728164  autor: piter410
 27 cze 2014, 16:09
sunxem pisze:
piter410 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 2g internetu , ubezpieczenie telefonu w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie
wg mnie oferta b.dobra. ja bym brał od razu. Nie wiem ale to wyglada na kampanie bo cena sluchawki i warunki abonamentowe niestandardowe...:)

kolego rozwiń dalej co to z tą kampanią
sam jestem żdziwiony ceną tego aparatu taka cena słuchawki według cennika to przy abonam za 199 zł

#728168  autor: usiu128
 27 cze 2014, 16:17
Jest teraz właśnie taka kampania w T-Mobile i wybrani klienci mogą skorzystać z atrakcyjnej oferty (szczególnie jeśli chodzi o cenę telefonu - umowa na 24 mce!). Nie wiem są kryteria jej przyznawania :wink:

Więc jak ktoś dostanie takie warunki to brać i się nie zastanawiać.... :wink:
  • Strona 15 z 624
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 624
  • 1
  • 13
  • 14