Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Mnie się udało Jump L w cenie 89,90sunxem pisze:A może ktoś z Was negocjował w taryfach wyższych - JUMP L, XL Special, XL wraz z lepszymi słuchawkami? Macie jakieś info ile można ugrać? Jakie są zniżki na aparaty w tych taryfach i czy może pojawiała się jakś zniżka na abonament od SUK w tych przedziałach cenowych???
wiosnalato pisze:Mnie się udało Jump L w cenie 89,90sunxem pisze:A może ktoś z Was negocjował w taryfach wyższych - JUMP L, XL Special, XL wraz z lepszymi słuchawkami? Macie jakieś info ile można ugrać? Jakie są zniżki na aparaty w tych taryfach i czy może pojawiała się jakś zniżka na abonament od SUK w tych przedziałach cenowych???
Sony Z w cenie 1,00
Internet 1gb
Kurier free
micro sim free
Umowa 24 mcy
Bez Suk, normalnie zadzwoniłem poprosiłem o przełączenie do Suk ale pani nie chciała mnie przełączyć.
Pomarudzilem i dostałem jak wyżej.
usiu128 pisze:wiosnalato pisze:Mnie się udało Jump L w cenie 89,90sunxem pisze:A może ktoś z Was negocjował w taryfach wyższych - JUMP L, XL Special, XL wraz z lepszymi słuchawkami? Macie jakieś info ile można ugrać? Jakie są zniżki na aparaty w tych taryfach i czy może pojawiała się jakś zniżka na abonament od SUK w tych przedziałach cenowych???
Sony Z w cenie 1,00
Internet 1gb
Kurier free
micro sim free
Umowa 24 mcy
Bez Suk, normalnie zadzwoniłem poprosiłem o przełączenie do Suk ale pani nie chciała mnie przełączyć.
Pomarudzilem i dostałem jak wyżej.
Musiałeś być klientem ze specjalnej kampanii dla których możliwa jest taka właśnie ofertaale niestety nie każdy może ją dostać.
wg mnie oferta b.dobra. ja bym brał od razu. Nie wiem ale to wyglada na kampanie bo cena sluchawki i warunki abonamentowe niestandardowe...piter410 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Dzwonili do mnie wczoraj z SUK i proponuje mi taki oto zestaw
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 2g internetu , ubezpieczenie telefonu w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie
sunxem pisze:wg mnie oferta b.dobra. ja bym brał od razu. Nie wiem ale to wyglada na kampanie bo cena sluchawki i warunki abonamentowe niestandardowe...piter410 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Dzwonili do mnie wczoraj z SUK i proponuje mi taki oto zestaw
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 2g internetu , ubezpieczenie telefonu w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie