• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#72675  autor: Dragon
 09 maja 2006, 14:50
nie trzeba telefonu kupowac zeby wiedziec ze jest awaryjny, a co do Nokii to 6310 swego czasu tez byla kosmicznie droga

#72677  autor: RafalM
 09 maja 2006, 15:10
chyba trochę zaczekam i kupię sobie Samsunga SGH D600 albo Nokię 6230i lub SE W800i

#72679  autor: Dragon
 09 maja 2006, 15:15
Tez dobre rozwiazanie, oszczedz troche kasy, poczekaj az telefony troche stanieja i za dwa miesiace bez zadnego problemu kupisz

#72686  autor: szczeka
 09 maja 2006, 15:33
Frasio pisze:Ja poleciłbym ci Moto L7 (Dane tech. ).

Tel jest nowy, ładny, ma dobry wyświetlacz, karty pamięci, odtwarzacz mp3, średniej jakości aparat, Bluetooth, powinien zmieścić się w określonej cenie.

Nokia jest za droga, a prócz irdy, aparatu i radia praktycznie niczym Motoroli nie przewyższa. ;)
no wlasnie, dla mnie irda, aparat i radio to jest duzo ;) pewnie autor tez wolalby miec telefon z irda..poza tym dziwne, ze l7 to niby nowy telefon, a ma aparat tylko vga i nie ma irdy..dosc zenujace, do tego tania nie jest- na pewno nie jest warta swojej ceny..
sledz92 pisze:no ale będzie trzeba iść poprosić kogoś,aby Ci dołożył
:smt005 rozumiem, majac 10-14 lat isc do mamy 'mamo, dolozysz mi stowke do telefonu..', ale nie powazny, dorosly (?), lub chociaz prawie dorosly, zeby tak zrobil.. %-) zabawne.. %)

#72692  autor: sledz92
 09 maja 2006, 15:41
Szczęka nie wiem jak jest u ciebie w rodzinie,ale ostatnio będąc w mieście dostałem od BABCI 100zł bez przyczyny...na urodziny dała mi 50 zeta plus coś mi tam jeszcze dawała,do pokoju.Człowieku co ty nie umiesz WYKORZYSTYWAć rodziców :wink:
Przecież kolesiowi kasa nie spadnie z nieba co nie?!Więc mówię...żeby sobie jakoś skombinował kase,ja swój sposób przedstawiłem.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#72697  autor: szczeka
 09 maja 2006, 15:56
sled92 pisze:
Człowieku co ty nie umiesz WYKORZYSTYWAć rodziców
Przecież kolesiowi kasa nie spadnie z nieba co nie?!Więc mówię...żeby sobie jakoś skombinował kase,ja swój sposób przedstawiłem.
staram sie nie wykorzystywac rodzicow- czy Ty chcialbys, zeby Ciebie 'wykorzystywano'?
Twoj sposob jest dosc..ekhm, niesmaczy jak dla mnie przynajmniej, nigdy nie lubilem zebrac, czy prosic sie o pieniadze, juz wole sie wstrzymac z kupnem telefonu, lub sam dozbierac, zarobic, ale nie zebrac od rodziny..chyba, ze kasa na urodziny, to jeszcze jestem w stanie zrozumiec, jezeli da babcie- rowniez, ale jak juz pisalem, nie zebrac $ od rodziny, i tyle OT.

#72706  autor: sledz92
 09 maja 2006, 16:43
Oj szczęko,szczęko...ja tylko podchodze do rodziców i się grzecznie pytam:
"tato dasz mi na pizze?"
Mamo jak będę miał dobre oceny na koniec roku,tj.4 i 5 do dołożycie mi 200zł do telefonu?

JAk się zgodzą to się ma kase...ostatnio się udało,teraz muszę tylko wyciagnać oceny :-D
Dobra zakończmy tą rozmowe,bo zaśmiecamy we dwóch ten temat.(jeszcze go nam zamknął...)

Czat na telepolis.pl

#72865  autor: mation
 10 maja 2006, 13:41
Przyjedz do gdanska do electro worlda i za 666zl masz SE W550. :)
poza tym dziwne, ze l7 to niby nowy telefon, a ma aparat tylko vga i nie ma irdy
Motorola ma w zwyczju nie dodawania irdy do telefonow tylko BT. pozatym w dzisiejszych czasach na co komu irda?? :D przyszlosc to BT:D

#72869  autor: Dragon
 10 maja 2006, 14:21
SE W550 nowy za 666? Kupuj i sprzedawaj na Allegro :P

#72883  autor: sledz92
 10 maja 2006, 15:03
Do tych 666zł należy dodać jeszcze koszt transportu naszego zatka,lub koszt przesyłki :-D
A z tel. to może motorolka e1 lub e398 ? ? ?

Czat na telepolis.pl

#73360  autor: RafalM
 13 maja 2006, 12:27
Mam 16 lat i jak by to wyglądało: idę do matki i mówię "Mamo dasz mi stówkę" Moi rodzice nie są tacy chcą żebym sam sobie kupował telefony itp. Te 650 zł zgromadziłem przez 6 mies. bo pomagałem w domu, trochę DJ-owałem itd. A tu momentalnie idę do kogoś ze starszych i dostaję stówę za nic. To w moim przypadku jest niemożliwe

[ Dodano: 2006-05-20, 15:24 ]
Plany się zmieniły wydałem 500 zł a chcę mieć dobry telefon więc co polecacie w erze abonament do 35 zł a tel. do 150 zł