- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
ok dzięki za info. A jak wygląda sprawa z samą kartą sim. Czy jest dostępna micro sim?mvno-gsm_pl pisze:Ja korzystam z dwóch kart SIM KLUCZ Mobile w jednym telefonie (Nokia 101), wszystko działa.krzyniu29 pisze:Mam pytanie do znawców tej sieci. Czy karty tej sieci działają w telefonach dual sim?(...)
A jak ze zliczaniem w tych Kluczowych pakietach? Sekundowe, minutowe czy jakieś inne jeszcze? W ogóle to bardzo podoba mi się kierunek w jakim rozwija się Klucz. Te pakiety to właśnie to czego trochę brakowało w ofercie choć juz 500 min za 30zł to lepiej pojść w abo jeśłi miesiecznie ktoś tyle wykręci
@ krzyniu29
MicroSIM ma być podobno od sierpnia. Pewnie nie od razu pojawi się wszędzie, najwcześniej pewnie przy zakupie przez internet:
Gdzieś (ale za chiny nie pamiętam gdzie) rzuciło mi się w oczy, że mają mieć naliczanie sekundowe. Ale podkreślam, że to nie od od operatora. Po prostu gdzieś coś mi świta
MicroSIM ma być podobno od sierpnia. Pewnie nie od razu pojawi się wszędzie, najwcześniej pewnie przy zakupie przez internet:
Kod: Zaznacz cały
@ molibdenhttp://mvno-gsm.pl/klucz-mobile-od-sierpnia-startery-z-microsim/
Gdzieś (ale za chiny nie pamiętam gdzie) rzuciło mi się w oczy, że mają mieć naliczanie sekundowe. Ale podkreślam, że to nie od od operatora. Po prostu gdzieś coś mi świta

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.
No jak to nie pamiętasz?? od czytelnika który o tym dowiedział się u źródeł czyli z BOK Klucza i z wiadomości (wiadomość prywatna) na fb..mvno-gsm_pl pisze: @ molibden
naliczanie będzie sekundowe i każdy nawet najmniejszy pakiet będzie 30 dniowy....
Wybacz:) Wiedziałem, że ktoś mi to pisał, ale naprawdę nie pamiętałem:) Dzięki za przypomnienie! Przychodzi sporo maili, więc idzie się pogubić. Ale coś mi świta, że czytałem to i na tym forum.SomalijskiWluczega pisze:No jak to nie pamiętasz?? od czytelnika który o tym dowiedział się u źródeł czyli z BOK Klucza i z wiadomości (wiadomość prywatna) na fb..mvno-gsm_pl pisze: @ molibden
naliczanie będzie sekundowe i każdy nawet najmniejszy pakiet będzie 30 dniowy....
Potwierdzam, że przeniesienie trwa krótko i przebiega sprawnie. To podstawa, gdyż to właśnie na MNP powinni skupiać się przede wszystkim. Gdyby ten proces działał źle, to nie wróżyłoby to dobrze na przyszłość.
+ to znajomi mogą do mnie dzwonić z sieci plus na darmo.mvno-gsm_pl pisze:Potwierdzam, że przeniesienie trwa krótko i przebiega sprawnie. To podstawa, gdyż to właśnie na MNP powinni skupiać się przede wszystkim. Gdyby ten proces działał źle, to nie wróżyłoby to dobrze na przyszłość.
kierunek plus > klucz - rozmowy i smsy darmowe,
kierunek klucz > plus - rozmowy i smsy płatne - min/0,19gr, sms 0,09gr.
Ja właśnie jestem w trakcie przenoszenia numery do Klucz z Virgin. W poniedziałek rano moja karta Virgin przestała być aktywna. Mamy wtorek wieczór ,ani jedna ani druga do sieci się nie loguje. Dzwonię do Klucza obwiniają Virgin,że nie uwolnili numeru. Dzwonię do Vrigin mówią,że numer oddali w poniedziałek rano, a nowy operator nie aktywował u siebie. I d**a ,żaden nie działa. Jutro od rana interwencji ciąg dalszy.
dziwna sprawa.Dzwoń jutro do virgin i powiedz ,że jak nie dojdą między sobą do porozumienia to powiadomisz UKE. UKE ich szybko pogodzi, wiesz mi. To vigin robi problemu. U mnie też były problemy po stronie virgin a nie klucza.

Ostatnio zmieniony 21 cze 2014, 07:46 przez macc, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="macc"]U mnie też były problemy po stronie virgin a nie klucza.[/quote]
Z tym,że jak wejdę na stronki typu wjakiejsieci.pl to po wpisaniu numeru pokazuje ,że numer należy do plusa,a nie do play (virgin). Także wychodzi na to, że numer virgina opuścił.
Dodano: 2014-06-19, 13:18
Virgin do mnie dzwonił i mówi,że jest problem bo Klucz nie może odebrać jakiegoś sygnału/komunikatu systemowego od Virgin i dlatego ten numer nie egzystuje obecnie. Klucz to potwierdza,że z jakiegoś powodu nie są w stanie odebrać ,że jest jakaś awaria. I tyle.
Z tym,że jak wejdę na stronki typu wjakiejsieci.pl to po wpisaniu numeru pokazuje ,że numer należy do plusa,a nie do play (virgin). Także wychodzi na to, że numer virgina opuścił.
Dodano: 2014-06-19, 13:18
Virgin do mnie dzwonił i mówi,że jest problem bo Klucz nie może odebrać jakiegoś sygnału/komunikatu systemowego od Virgin i dlatego ten numer nie egzystuje obecnie. Klucz to potwierdza,że z jakiegoś powodu nie są w stanie odebrać ,że jest jakaś awaria. I tyle.
Czy można zasilać z post paid i czy jest wtedy bonus +20%? Interesuje mnie też sprawa bonusu przy zasilaniu internetowym. Próbował ktoś włączyć pakiet 39/gr za rozmowę do wszystkich z oferty ('dla ważnych klientów ') Plusa?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2014-06-22, 18:52 ]
macc, Nie to żebym się czepiał, ale przesyłka startera jest darmowa
http://allegro.pl/starter-klucz-mobile-i4317293606.html
Dodatkowo można zamówić starter 10 zl na którym jest 11 zł na rachunku, więc nie jesteśmy 4 zł do tyłu.
http://allegro.pl/starter-klucz-mobile- ... 95959.html
Pozdrawiam
Pozdrawiam

[ Dodano: 2014-06-22, 18:52 ]
macc, Nie to żebym się czepiał, ale przesyłka startera jest darmowa

http://allegro.pl/starter-klucz-mobile-i4317293606.html
Dodatkowo można zamówić starter 10 zl na którym jest 11 zł na rachunku, więc nie jesteśmy 4 zł do tyłu.
http://allegro.pl/starter-klucz-mobile- ... 95959.html
Pozdrawiam