kryl4 pisze:Witam,
Czy przy migracji do Jump bez telefonu wymiana karty jest darmowa?
Umowa kończy mi się w lutym 2015 roku czy migrując teraz bez telefonu będę mógł przedłużyć umowę na jesieni?
Dzięki, pozdrawiam!
Tak jak wcześniej napisałem, od 6 miesięcy przed zakończenie umowy można migrować na tańczy abonamentu.
Moja umowa kończy mi się w styczniu 28. A migracji będę mogłem już od sierpniu.
Również mówił cos mogę już teraz migrować ale dużo wyższy abonament i podobno na nowy numer. Przykład, teraz posiadam rodziną 40 i płacę około 100 zł z razem pakietem internetową. A migracji proponowali od 129 zł a po sierpniu mogę już pewnie od 39 zł. ALe ale, jedyny nie ma pewności wczesnego wykonania migracji może zostać tylko nowy numer zamiast obecnie starego abonamentu. Po prostu cos jest ukrycia.
Dlatego napisałem sporo brakuje rzetelne informacji.
Wiec, nich ktoś napisać do telepolis lub do dziennikarzy a potem oni mocno rozpytują całe okoliczności możliwości migracyjny dla obecnie klientów. Mamy za mało informacji i dużo ukrycia.
Tutaj opisali po prostu fatalnie błędnie.
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/t-mo ... 30672.html.
Do nowych taryf mogą zmigrować wszyscy dotychczasowi klienci, którzy podpisali umowę co najmniej 3 miesiące temu. Sieć LTE dostępna jest tylko w nowych taryfach głosowych dla posiadaczy kart USIM.
Tak naprawdę zupełnie inna praktyka oczywistości. T-mobile prezentuje migracyjny mogą którzy mają umowy już od półtora roku a nie 3 miesiące temu.