playwlkp pisze:Wiem że się powtarzam ,ale pisze o tym wszędzie i zgłaszam,może wreszcie ktoś to przeczyta z ludzi co są odpowiedzialni lub siedzą w temacie,mają styczność z Orange / T-mobile i coś z tym zrobią !
A zgłaszałeś to to Orange/TMobile czy tylko swoje żale wylewasz na forum?
Faktycznie, może ktoś związany z tym projektem to przeczyta, ale jeśli nawet Ci napisze, że modernizacja u Ciebie się odbyła to i tak przecież nie uwierzysz bo Ty wiesz swoje.
playwlkp pisze:Czy coś robili czy nie to widzę bo jadę tą drogą praktycznie codziennie,a na maszcie widzę czy coś się zmieniło czy nie ,więc nie opowiadaj mi skąd mam wiedzieć czy coś robili ! Robili na jednym,na którym tylko spierd...li zasięg,bo działało jako tako,a teraz jest beznadziejnie ,a skoro by robili coś na innych to byłby chyba lepszy zasięg a jest beznadziejny lub nie ma wcale ,tyle w temacie .
Czyli dalej uważasz, że nic nie zrobili to tego nie widziałeś? Stałeś pod wszystkimi masztami w Twojej okolicy przez całą dobę, przez kilka dni? Bo to, że np. 2-3 razy dziennie koło nich przejeżdżałeś i nic nie widziałeś to nie znaczy, że nikt tam nic nie robił.
Nie ma zmian? Może anteny zostały te same, a RRU nie wiszą na masztach tylko gdzieś w kontenerze razem z BBU są zamontowane?
Już to pisałem, podaj szczegóły, LAC, RNC ID, Cell ID to uzyskasz tu na forum odpowiedź czy to już "nowa" sieć czy nie. Bez tego nie mamy o czym gadać, bo zdanie typu
nie widziałem to znaczy, że nic nie zrobili świadczą o Twoim niskim poziomie, a wydaje mi się, że rozmowa tu powinna być na trochę wyższym poziomie prowadzona.