I niestety ale okazuje się, że T-Mobile to jest niepoważna firma.
Wczoraj rozmawiałem z Konsultantem z Działu Utrzymania Klienta dokładnie p. Jarosław K..
Miało być wszystko załatwione migracja dwóch abonamnetów bez wymiany telefonów na taryfy za 69,99zł z 1 GB z internetu.
Zastanowiło mnie dzisiaj, że w dalszym ciągu mam starą taryfę, przedzwoniłem ponownie do tego działu o co się okazuje...?
Nic nie zostało w systemie po wczorajszej rozmowie, a warunki migracji już się dla mnie zmieniły.
Obecnie oferują abonamenty jeden za 79,99zł, drugi za 69,99zł ale już tylko po 0,5 GB.
To jest skandaliczne zachowanie, że człowiek dzwoni, przedstawiona jest mu dana propozycja która została przeze mnie zaakceptowana, a dzisiaj w systemie nie ma śladu po zleceniu dyspozycji migracji i przedstawiane są zupełnie nowe, gorsze oferty.
Przestrzegam zatem wszystkich aby bardzo uważali i pilnowali przy składaniu zleceń migracji, najlepiej nagrywać rozmowy.
Szczególnie przestrzegam przed P. Jarosław K. (SUK), który w tym momencie w moich oczach wygląda na niepoważnego człowieka. A w rozmowie był niby taki rzeczowy.
Nie wiem czy rozmowy z tym działem są nagrywane również przez T-Mobile. Jeśli by tak było niby pozostawała by możliwość składania reklamacji, ale szczerze po takiej sytuacji nie mam ochoty się z nimi szarpać.
Abstrahując od tego wszystkiego, posiadam obecnie cztery abonamenty w T-Mobile, jeden z nich się kończy w sierpniu a trzy następne w przyszłym roku. Z racji takiego niepoważnego traktowania klienta żaden z nich nie zostanie przedłużony w T-Mobile.
--
Ze względu na ochronę danych osobowych usunąłem nazwisko konsultanta. Proszę nie podawać pełnych danych personalnych na forum. Jeśli masz zastrzeżenia nt. pracy tego konsultanta w T-Mobile - złóż tam skargę. Pozdrawiam! Karlos20
Edit: Reklamacja jednak została zgłoszona. Być może nic nie osiągnę, ale liczę na jakiekolwiek wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do niekompetentnego konsultanta.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2014, 11:41 przez onifer2, łącznie zmieniany 5 razy.