Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
W tej formule jak rozumiem jet play bez limitu i stacjonarne bez limitu opcjonalnie esy za 10 zł lub play bez limitu esy bez limitu opcjonalnie stacjonarne za 10 zł?googlebot pisze:
- 59.99 zł FORMUŁA 4.0 + 750 mb (smsy lub stacjo + 10zl) rabat na dowolny tel to 450zl, np. LG G2 mini za 1zl zamiast 439zl lub Sony Xperia M2 również za 1zl zamiast 439zl
zaraz zaraz obecnie oferta w play to nędza ale być może z wypowiedzeniem dali by cos lepszego ale jęsli złożysz wypowiedzeinie z opcją przejścia na kartę to jeśli się zdecyduję jednak przejść do np. nju to play mnie nie pusci albo miesiąc później tak to co złożyć by ich zdopingowaćKA pisze:Janek11, coś namieszałeś, a tłumaczysz tak, że nikt za bardzo nie wie o co chodzi, więc trudno cokolwiek doradzić. Coś Ci konsultant nawciskał, czego chyba sam nie rozumiesz.
Jeśli chcesz przenieść po wygaśnięciu umowy, to nie rozmawiasz o tym z obecnym operatorem, tylko składasz wniosek u nowego.
Wypowiedzenie z opcją przejścia na kartę składasz, żeby dostać lepszą ofertę przedłużeniową tu, gdzie jesteś.
to jakby CI dorzucili stacjonarne albo sms bo na stronie masz podobną cenę pierwsze 3 abo za 12 żł potem 29,9 co daje 26,4 zł średniągorzi pisze:Dostałem listowną ofertę, która ma mnie zatrzymać przy PLAY. 24,99 za PLAY 4.0 UNLIMITED, nielimitowane do wszystkich sieci komórkowych + do wyboru nielimitowane sms/mms lub stacjonarne. Czas trwania 15 miesięcy.
Chyba zdecyduję się na tą propozycję, nie wiem czy da się coś więcej ugrać. Wypowiedzenie złożone ponad tydzien temu i nikt nie dzwonił z ofertą od tego momentu.
paawlo pisze:Przed chwilą dostałem propozycję umowy na 6 m-cy
-100 minut do komórkowych
-Play no limit
-SMS/MMS no limit
-2GB
i to wszystko za 29,99, a przez 2 miesiące 9,99.
Oczywiście po złożeniu wypowiedzenia. Na kontakt czekałem około tygodnia.