• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #72130  autor: darioos
 06 maja 2006, 20:14
tak jak w temacie chcem wymienić joystick k700i czy potrzebna jest lutownica(mam profesjonalną jak w serwisie :D )czy to sie jakoś wkłada mógłby ktoś to dokładnie opisać .wprawe mam w lutowaniu więc nie będzie problemu .odpowiedzi typu idź do serwisu nie są mile widziane i nie pomagają i są bezsensu.pozdro :)

Zapoznaj się z zasadami zamieszczania postów. Temat poprawiono!!!
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 17:38 przez darioos, łącznie zmieniany 1 raz.

Legenda zawsze pozostanie legendą" moje marzenie proste dotknąć szczytu jak nikt":)

#72342  autor: Frasio
 07 maja 2006, 19:03
Wiesz do końca nie wiem tego, ale jeśli chcesz zabrać się do tego, to może otwórz obudowę i zobacz w jaki sposób to jest przymocowane.
A jeśli to ci nie pomoże to niestety nie wiem.

P.S.: Masz go jeszcze na gwarancji czy już nie? :)

#72349  autor: orB
 07 maja 2006, 19:58
Raczej lutowania nie będzie, nie lepiej dać to do serwisu?
 #72354  autor: darioos
 07 maja 2006, 20:05
mój fon jest wporzo wszystko działa to u mego kumpla też ma k700i i mu joystick coś nie bardzo w serwisie(niautoryzowanym) chcą 80zł .Na allegro są joysticki za 20zł oryginalny 50zł.Więc niewiem co zrobić co sie bardziej opłaca,ale lepiej pewnie bedzie oddać do serwisu.

Legenda zawsze pozostanie legendą" moje marzenie proste dotknąć szczytu jak nikt":)