- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam 
Chciałem zapytać czy oferta z HTC ONE (450zł) w abonamencje 69 zł jest jeszcze dostępna
? Jeśli tak to co muszę spełnić by ją otrzymać . Jestem abonamentem Play do 20 sierpnia .
Czy jest szansa uzyskać Samsunga S4 na podobnych warunkach jak owego HTC .

Chciałem zapytać czy oferta z HTC ONE (450zł) w abonamencje 69 zł jest jeszcze dostępna

Warunek to złożone wypowiedzenie. Prawdopodobnie jest jeszcze dostępna. S4 powinien być droższy o ok. 300zł.nowaczek321 pisze:Witam
Chciałem zapytać czy oferta z HTC ONE (450zł) w abonamencje 69 zł jest jeszcze dostępna? Jeśli tak to co muszę spełnić by ją otrzymać . Jestem abonamentem Play do 20 sierpnia .
Ok zrobię to na dniach
Chciałem się jeszcze dowiedzieć co wchodzi w skład tego abonamentu za 69 zł ?

Azaitar a znane ci są jakieś oferty (wypowiedzenie mam złożone) jeżeli chciałbym otrzymać iphona 5s ???
I druga sprawa - jeżeli telefonu nie ma w eshopie (lub okresowo się pojawia) to osoby z działu utrzymania również go nie widzą tak???
Z góry dziękuję i pozdrawiam
I druga sprawa - jeżeli telefonu nie ma w eshopie (lub okresowo się pojawia) to osoby z działu utrzymania również go nie widzą tak???
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Witam,
Umowa kończy mi się pod koniec tego miesiąca. Zależy mi generalnie na pakiecie internetu jak największym, czyli z tego co czytałem jest to pakiet 2GB. Jest to drugi abonament w PLAY, pierwszy przedłużyłem w marcu tego roku. Moje pytanie brzmi, czy płacąc 30zł miesięcznie (wliczając już w to pakiet) jestem w stanie dostać HTC ONE w cenie poniżej 1000zł?
Umowa kończy mi się pod koniec tego miesiąca. Zależy mi generalnie na pakiecie internetu jak największym, czyli z tego co czytałem jest to pakiet 2GB. Jest to drugi abonament w PLAY, pierwszy przedłużyłem w marcu tego roku. Moje pytanie brzmi, czy płacąc 30zł miesięcznie (wliczając już w to pakiet) jestem w stanie dostać HTC ONE w cenie poniżej 1000zł?
tez mnie interesuje taki wariant.bbiskup1 pisze:A oferty dla osób, które nie potrzebują telefonu?
Azaitar mógłbyś napisać jakie są możliwości (oferty z pakietem internetowym) bo nie wiem czy warto skladac wypowiedzenie czy nie prościej zmienić operatora.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2014, 19:29 przez akslow, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie 
Nie wiem, czy dobrze trafiłem z tematem, ale potrzebuję porady, jak najkorzystniej dla mnie przedłużyć umowę z operatorem Play. Obecnie mam abonament i taryfę LongPlay II 29. Jednak co miesiąc wykupuję pakiety nielimitowane sms i dodatkowe 30 min. Więc opłata miesięczna to 42zł. W nowym abonamencie mogę płacić maks 50 zł i chciałbym mieć nielimitowane sms/mms do wszystkich, około 200 min do wszystkich i na stacjonarne i jakiś pakiet MB, plus oczywiście telefon w przystępnej cenie, porównywalny parametrami do obecnego Samsunga Galaxy S Advance. Oczywiście złożyłem wypowiedzenie, jednak puki co telefonowano do mnie chyba 2 razy, przy czym za każdym razem oferowano mi to, co dostępne jest dla wszystkich. Czy jest w ogóle możliwość dopasowania oferty pod preferencje klienta przedłużającego umowę? Proszę o pomoc
To mój pierwszy post, więc w razie problemów proszę moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego działu itp.

Nie wiem, czy dobrze trafiłem z tematem, ale potrzebuję porady, jak najkorzystniej dla mnie przedłużyć umowę z operatorem Play. Obecnie mam abonament i taryfę LongPlay II 29. Jednak co miesiąc wykupuję pakiety nielimitowane sms i dodatkowe 30 min. Więc opłata miesięczna to 42zł. W nowym abonamencie mogę płacić maks 50 zł i chciałbym mieć nielimitowane sms/mms do wszystkich, około 200 min do wszystkich i na stacjonarne i jakiś pakiet MB, plus oczywiście telefon w przystępnej cenie, porównywalny parametrami do obecnego Samsunga Galaxy S Advance. Oczywiście złożyłem wypowiedzenie, jednak puki co telefonowano do mnie chyba 2 razy, przy czym za każdym razem oferowano mi to, co dostępne jest dla wszystkich. Czy jest w ogóle możliwość dopasowania oferty pod preferencje klienta przedłużającego umowę? Proszę o pomoc

To mój pierwszy post, więc w razie problemów proszę moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego działu itp.
@up Możesz spróbować uzyskać kod vip nieznacznie obniżający abonament. W Orange z grouponem -30% możesz mieć za 32,50:Azaitar pisze:Oferty PLAY GU:
1. Z rabatem na abonament
- 37.99 zamiast 49.99 za FORMUŁĘ 4.0 UNLIMITED
- 44.99 zamiast 59.99 za FORMUŁĘ 4.0 UNLIMITED Z smsami lub stacjonarnymi
- 57.99 zamiast 69.99 za FORMUŁĘ 4.0 + 2gb
- 64.99 zamiast 79.99 za FORMUŁĘ 4.0 + 2gb + smsy lub stacjonarne
- 79.99 zamiast 99.99 za FORMUŁĘ EUROPA + 2GB
Ceny telefonów takie jak na stronie.
2. Z rabatem na telefon
- 45 zł Formuła Specjalna (PLAY rozmowy no limit, 200 min wymiennych na 300 smsow, 500 mb). Rabat na dowolny telefon 130z. HTC Desire 500 zamiast za 149zl jest za 1zl a core plus zamiast 199zl jest za 1zl).
- 59.99 zł FORMUŁA 4.0 + 750 mb (smsy lub stacjo + 10zl) rabat na dowolny tel to 450zl, np. LG G2 mini za 1zl zamiast 439zl lub Sony Xperia M2 również za 1zl zamiast 439zl
- 89.99 zl FORMUŁA EUROPA + 750 mb. Ceny tel wzięte z abonamentu za 119.99zl czyli np HTC ONE za 19zl, Samsung S IV LTE za 339zl, Sony Xperia Z1 za 399zl.
- 240 minut/sms do wszystkich, nielimitowane rozmowy w Orange
- 500 mb
- +10zł/mc - nielimitowane smsy
Telefon: Galaxy Core Plus za 169, LG L90 za 249 - ogólnie ceny ze strony