soltek, może tak trochę mniej emocji? I zaprzyjaźnij się z przecinkiem na klawiaturze, bo to co napisałeś trzeba czytać kilka razy zanim zrozumie się co autor miał na myśli.
No limit internet w telefonie...
To że Ty potrzebujesz nie znaczy, że każdy. 90% użytkowników smartfonów spokojnie zamknie się w 250-500MB. Potrzebujesz więcej to zapłać.
Obecnie mam 100MB (a wcześniej miałem długo 500MB) i mi starcza do sprawdzenia maila (wszystko przychodzi na bieżąco), wiadomości na różnych portalach i jeszcze zostaje.
Jak ktoś chce siedzieć godzinami na YT, czy robić z telefonu modem/hot-spot to fakt - oferta TM nie jest dla niego. Ma taki np. RBM gdzie transfer YT nie jest wliczany w paczkę danych.
Ew. masz zawsze Mobile Vikings z 2GB danych albo bierzesz sobie telefon na dwie karty i idziesz do Plusa po ich nielimitowany LTE... Oh. Wait. Telefon LTE i 2 karty sim to pewnie za wysokie progi...
Najwidoczniej nowa oferta nie jest dla Ciebie. Zdarza się. Żeby jednak z tego powodu z miejsca wyzywać ludzi? Nie podoba się to idziesz do (dość szerokiej) konkurencji. Nikt nikogo na siłę nigdzie nie trzyma.
horas, od kogo to? Bo, że tylko abonent ma wydawać dyspozycję co do ew. wykupu kolejnego pakietu tu fakt (i należą się tu brawa, że jest taka możliwość, dawniej wykorzystałeś limit to musiałeś się męczyć z 16kbit/s), ale nigdzie póki co nie ma jednoznacznej odpowiedzi co do lejka.
molibden, bo to są abonamenty na starych taryfach dlatego też zamiast pakietu minut wliczonego w taryfę (minuty tam się np. wymieniają na smsy i mmsy oraz na stacjonarne w UE) dostaje się promocyjne pakiety, w tym wypadku 400 minut do sieci komórkowych.